Kadıköyden Merter'e Metrobüsle ulaşılır mı ?

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
688
- Yurtdışı
Arkadaşlar kadıköy söğütlüçeşmeden kalkan metrobüslerle aktarma yapmadan mertere ulaşabilir miyim ?

Söğütlüçeşmeden sonraki Acıbadem ve Uzunçayır durakları tam olarak Acıbademin neresi oluyor ?

Tahmini yol ne kadar sürer? Metrobüs ne kadar sıklıkla vardır Mertere ?

Cevaplarsanız sevinirim..

Arkadaşlar kadıköy söğütlüçeşmeden kalkan metrobüslerle aktarma yapmadan mertere ulaşabilir miyim ?

Söğütlüçeşmeden sonraki Acıbadem ve Uzunçayır durakları tam olarak Acıbademin neresi oluyor ?

söğütlüçeşmeden binince zincirli kuyuda aktarma yapacaksın ve merter de ineceksin üst geçidin ayağında da metro durağı war. 1 dk da bir kalkıyo metrobüs. 35 dk filan sürer.

Aktarmasız mertere gidiş yok söğütlüçeşmeden edirnekapı metrobüsüne binmen lazım son durak orası indiğin yerden tekrar aktarma yapıp mertere gidebilirsin ben yenibosnaya bu şekilde gitmiştim ..
Sürakli aktarma metrobüsler var zaten bekleme olmuyor yani..
Uzunçayır salı pazarının olduğu yerde acıbadem ondan sonra geliyor..
Yinede binmeden sorarsan bilet gişesinde yardımcı oluyorlar zaten..
Yanlız edirnekapı ya giden metrobüslerin saatleri varmış onu biliyorum
Umarım yardımcı olabilmişimdir
Tahminim 1 saati bulur en fazla yol

Aktarmasız mertere gidiş yok söğütlüçeşmeden edirnekapı metrobüsüne binmen lazım son durak orası indiğin yerden tekrar aktarma yapıp mertere gidebilirsin ben yenibosnaya bu şekilde gitmiştim ..
Sürakli aktarma metrobüsler var zaten bekleme olmuyor yani..
Uzunçayır salı pazarının olduğu yerde acıbadem ondan sonra geliyor..
Yinede binmeden sorarsan bilet gişesinde yardımcı oluyorlar zaten..
Yanlız edirnekapı ya giden metrobüslerin saatleri varmış onu biliyorum
Umarım yardımcı olabilmişimdir
Tahminim 1 saati bulur en fazla yol
hmm sağol, çok yardımcı oldun, iettden baktım ama sanki aktarmasız gibi gelmişti bana..
peki bilet derken ? akbil geçmiyor mu metrobüste bilet mi almak gerekiyor ?
kusura bakma çok soruyorum ama hiç metrobüse binmedim, çekiniyorum nedense metrobüse binmekten :))

Back