Gelinlik Modelleri Kadıköydeki Gelinlikçiler

wein

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
190
0
96
İstanbul
Arkadaşlar, düğün Ekim'de ve iki haftadır gezmeye başladım gelinlikçileri.

Diktirme stresi yaşamak istemiyordum ama hazır gelinlik de üzerine dikilmiş gibi olmuyor tabi. Biraz risk alıcam artık:18:

Aranızda Kadıköyde gelinlik diktiren var mı? Tavsiye edebileceğiniz bi modaevi var mı? Birsen, Nurbanu, Glamour arasında kaldım :44:

Şimdiden teşekkürler...

Sanırım en aşağı katlara bakmışsınız

Ben kadıköy tunalizde diktirdim ve memnun kaldım. linkten benimkine bakabilirsin:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...grace-kelly-esintili-tesettur-gelinligim.html

ben tek bir model üstünden bir sürü gelinlikçiden fiyat almıştım. en alt katlar, bir sıra üst katlardan şöyle bir 500-1000 daha pahalı olabiliyorlar benden söylemesi. malum cadde üstü kiralar yüksek. aslında gözüme gelinlikleri kaliteli görünen birkaç modaevi daha var ama isimlerini hatırlayamadım, bir inersem çarşıya senin için vitrindeki modelleri en iyi duranları aklımda tutarım

huzur mağazasının yanında bulvar çarşısı var, onun 2. katındaki ezgi gelinlikte diktirdim çok memnun kaldım zaten tanıdıktı, bayağı yardımcı oldular. size de öneririm

Bence nurbanu

kadıköye kaç kere gittiğimizin haddi hesabbı yoktur erkek arkadaşımla...
en son geldiğinde gene gittik ve beni gelinlikçilerin sokağından götürmüş meğersem...
aman allahım harikaydı hepsi yaa...
tek tek bir fikrim olsa keşke tatlım..
ama evleneceğim zaman ilk olarak gidip bakacağım yer sanırım kadıköy

Aslında üst katlara da çıktık, glamour üst katta mesela ve kullandığı malzeme açısından sanki daha kaliteli gibi geldi. Tunaliz'i es geçmişim ama nasıl olduysa, çok teşekkürler, ona da bakiyim

Gelinliğin de çok hoşmuş, mutluluklar dilerim

huzur mağazasının yanında bulvar çarşısı var, onun 2. katındaki ezgi gelinlikte diktirdim çok memnun kaldım zaten tanıdıktı, bayağı yardımcı oldular. size de öneririm

Hep boğaya kadar olanlara baktım açıkcası, bu haftasonu bi Kadıköy turu daha gözüküyor galiba

Aslına bakarsan gelinlik bakarken çok da gezmemek lazım galiba, mesela ben gezdikçe kafamın karıştığını hissediyorum ama yine de çok keyifliymiş hazırlıkların en çok gelinlik kısmından keyif aldım ben

Kadıköy konusunda sana katılıyorum canım, gerçekten hem uygun hem de güzel gelinlikler bulmak mümkün Mutluluklar...

Nurbanuyu tek geçerim.3 arkadaşım ve ben ona diktirdik.kadıköyün tek üniversite mezunu yani bu işi hakkıyla yapan modacısı.müşterisini memnun etmeden göndermiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…