Kaderimin oyunu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Film gibi hikaye durup, durup karşınıza çıkması enteresan tabii ama buna takılıp anlam yüklemek olmaz görmezden gelin yapılacak bişey yok.

Bu kadar tesadüfe iyi birbirinizden ayrılabilmişsiniz.
Kaderin ağlarını mı parçaladınız nedir?

Oğlumuz necip fazil in beklenen şiirinin ikinci kitasini çok ciddiye almis iflah olmaz saftrik bir romantik bence. Yani bu kadar arabesklige ne gerek var. Evlencektiniz su an birbirni yiyen oyle böyle gecinip giden siradan bi cift olacaktiniz. Olayi bu hale.getirmenin manasi neydi acep

Çok ilginç film gibi amaaaa nihayetinde sen evli çocuklu o evli çocuklu... hep olmaz diyoruz ama ya eşin burda böyle bir konu açtığını tesadüfler zinciri ile öğrense... aman Allahım. Bırak bu meselenin peşini, hayat bu süprizleri sever.

Kesinlikle sizi sevmemiş..Size cevabı bunu gösteriyor.

Kader diye boşuna demiyorlar. Ben adama piskolojik tedavi aldıracak kadar neler söylediniz ne yaptınız onu çok merak ettim. Öyle bir yemin etmişki adam hem her fırsatta allah sizi onun yoluna düşürmüş hemde size dönüp bakmamış

Dünya küçük ama sizin dünyanız sanki avuç içi kadar. Sürekli burun buruna gelmişsiniz. Yapacak bişey yok ölünceye kadar gider bu kısır döngü

bu kadar tesadüf fimlerde olur sanmıştım. Birbirinizin kaderiymişsiniz kadere karşı gelmişsiniz .Bu da kaderinizin size bir oyunu gibi geldi bana

Esim olayi biliyor. Tasinmadan önce soyledim. Bana yapilmasini istemedigimi ona yapmam asla. O da ben sana guveniyorum sorun olmaz dedi. Zaten eskiye karsi hicbir duygum vs yok olamaz da cocugum var evliyim o tur bi olaylardan midem bulanır.

E aynı köylüsünüz sonuçta
Adam seni kaç kere reddetmiş
İlginç bir ilişki anlayışınız var
Defterler piskologlar
Tabi ergen dönemlerde adam sana tutulmuş aklı başına gelince vazgeçmiş

E aynı köylüsünüz sonuçta
Adam seni kaç kere reddetmiş
İlginç bir ilişki anlayışınız var
Defterler piskologlar
Tabi ergen dönemlerde adam sana tutulmuş aklı başına gelince vazgeçmiş
Rahatladiysaniz böylesoyletince peki.. ama biz de aptal degiliz neyin ne olduunu biliyoruz

Benimde lisede vardi boyle ne istedigini bilmiyordu bir bana ilgisi var gibi bir baska kiza bakar 3 sene bekledim keyfini. Sonra esimlr karsilastim ona asik oldum esimi sevgili olmak icin ikna etmem uc ay sürdü . Bazi seyler kader
Lisedeki ile SAnki ruh ikizi gibiydik ama olmadi iste biliyorum cok iyi anlasirdik ama bundada var bir hayir diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…