- 24 Ağustos 2019
- 37
- 22
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hipotenusunkizi
-
Saka gibi di mi?Gerçekten gerçekmi yani bu şimdi ?
Oyle tabi bitti gitti ama bu kadar raslantı tuhaf geliyor..Valla film gibi.Bir an evlenmiş olacağınızı sandım.Allah ikinizin yolunu da açık etsin,takılmamak,önünüze bakmak,eski dost gibi davranmak en iyisi.Gençlikte yaşanmış bitmiş
Fazlasıyla hemde , en sonunda evlendiniz diye bekliyordum . Ne söylediniz peki zamanında , sizi niye hep böyle geri çevirdi ?Saka gibi di mi?
Kufur hakaret ... ama lise 3 te ergen bir kiz tribi idi..zerre mantık yok.. naz etmeyi bilmeyince öyle oluyorsa demekFazlasıyla hemde , en sonunda evlendiniz diye bekliyordum . Ne söylediniz peki zamanında , sizi niye hep böyle geri çevirdi ?
Aynı okulda degildik ayni ilçe farkli okullar..seminerler de sadece haftasonu oluyordu coguna gelmedi ben varim diyeBana bu tesadüflerden daha tuhaf gelen; okul arkadası, calısma arkadası olup konusmamanız.
Ayrıca yaz tatillerinde mesajlarla ask yasamanız, okulda tanımazdan gelmeniz..
Normal birsey olsa sorgulamam zatenBence aşırı gerçek dışı olmuş.
Bence de coksacma ve ben de bu durumu yasamayi hic beğenmiyorumYani böyle bir film izleseydim filmi asiri sacma bulurdum ve beğenmezdim. Tek söylemek istedigim bu ...
Yani ne inatmis bu eski sizin ..bu kadar cok severken ,imkan varken sırf inadi yüzünden uzaklaşmak istemesi samimi gelmedi bana.Gercekten sevdiyse bile unutmuş o sizi.gercek aşkta inat olmaz.olsa bile kısa sürede biter. Sizim eski tamamen bitirmis hem de o kadar adimlar atmaniza ragmen.düşünmeyin artik,gereksiz..Hatta bir detayi atladım..esimle sevgiliydik o cok seviyor ve acele ediyordu evlilik konusunda ben de seviyordum ama evlilik icin cok erken diye dusunuyordum. Cunku dediigm gibi ilk askti ve kader umudumu hep körükledi..unutmuyorum 15 şubat gecesi eskiye mesaj attim.. merhaba ben su su biliyorum aramizda hersey bitti ama ben yine de son kez birsey sormak istiyorum icinde hic bi ihtimal yok mu bize dair.. hayatta pisman olmamk keske dememek adina bunu yapiyorum.. dedigi su oldu ben askimdan olsem de artik seninle olamam..benim icin değerlisin hakkini helal et.. ve bu mesajdan saatler sonra esim vbana evlenme teklif etti... o mesaj olayi olmasaydi ben o kafada olmasaydim cok buyuk ihtimal kabul etmezdim.. cok şükür pisman degilim eşimle mutluyum ama o gun o teklifin olmasi bile kader dedirtti bana..
Tabi canim o inat bahanesi.. ben eşimi de cok zorladım ama seven adama inat işler mi?Yani ne inatmis bu eski sizin ..bu kadar cok severken ,imkan varken sırf inadi yüzünden uzaklaşmak istemesi samimi gelmedi bana.Gercekten sevdiyse bile unutmuş o sizi.gercek aşkta inat olmaz.olsa bile kısa sürede biter. Sizim eski tamamen bitirmis hem de o kadar adimlar atmaniza ragmen.düşünmeyin artik,gereksiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?