Kaderim kötü yazılmış

Kaderiniz kötü yazılsaydı düzgün bir eşiniz, sağlıklı bir çocuğunuz, anlayışlı bir kayınvalideniz de olmazdı. Hatta öyle olmasalardı, yine kader kötü denmez, imtihan dünyası sonuçta. Ne diyor Yaratan:
"insanoğlu her hülyaya, her murada erer mi sanıyor, hayır, öyle değil, dünya hayatı da ahiret hayatı da Allahın elindedir, kime neyi vereceğini kendisi bilir"
"belki hayır sandığınız şeyde şer, şer sandığınız şeyde hayır vardır, Allah bilir siz bilemezsiniz"

Siz kendinizi mutsuz ediyorsunuz. Kızmışsınız biraz önce birine ama haklı dramdan beslenmek diye bir olguda var.
Benim eşimde sürekli görevlerde ama ben sizin kadar salmıyorum kendimi. Ailem kendi hallerinde kendi dertlerinde var diyemem kendilerine daha çok yoklar. Zaten çok yaşlılar. Yakında onlarıda kaybederim. Ölüm herkese sonuçta.
Benim tutunabileceğim bir yavrumda yok. Ki onu dayanak olarak görmem bile. 3 senedir çocuğum olmuyor. Ama sizin kadar kaderim kötü yazılmış ölmüşüm bitmişim gibi bir psikolojinin içine girmiş olsam kendimi psikoloğa atarım.

Bence destek alın. Eskiden yaşadıklarınızın yükü var sizde. Bunu ancak bir uzmanla çözebilirsiniz. Sizede iyi gelir. Yavrunuzuda sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz.

Kosova 1 saat burdan.Pasaport yetiyor.Ben 1 yil kaldim.Orda bir ev tutup kalabilirsin.Esin yanina gelir gider.Biraz farkli bir yer ayrica herkes nerdeysr turkce biliyor hic zorlanmazsin.

Cok sagolun harika tarif etmissiniz. Ben eşim savasa gidicek diyorum...
kosova balkan ülkesi. kosovada şuan bi savaş yok. nato bünyesinde gidiyor. suriyede bişey olmadıysa kosovada hiçbirşey olmaz. çok özlersen her 6 ayda 3 ay vizesiz kalma hakkın var. atlar uçağa gidersin. 3 ay kalır dönersin.

Allah yardımcınız olsun, evet asker eşi olmak hiç kolay değil ama Rabbim sabrını verir. Kosova sıkıntılı bi yer değil zaten, inşaallah eşin sağ salim dönecektir oradan. Ayrıca ölümün ne zaman nerede geleceği hiç belli olmaz, o yüzden bol bol dua et Allah sana ve sevdiklerine uzun, hayırlı, sağlıklı bi ömür versin. Annenin, babanın mekanı cennet olsun inşaallah. Üzülme sayılı gün çabuk geçer. Kosova gidilemeyecek bi ülke değil ki hem arada gidersin sen de.

Yaşadıklarına üzüldüm.Kosovaya gitmek için insanlar sıraya giriyor.Suriyeden çok çok iyidir.

Benim eşim de 19 ay Suriye’deydi.Yaşlandım resmen.Kızın 7aylıkken gitti.Çok şükür döndü.Darısı şimdi yol gözleyenlerin başına.

Sen babasızlığı yaşamışsın çok zor ,kızının babası hayatta 6 ay geçer.Ailesi 10-15 gün kalmaya gidenler oluyordu.

Biz mesela Diyarbakır diye gittik 1,5 sene kalıp hop eşim Suriye’ye biz kzımla memlekete.Batıya tayin olucaz kızımızı kreşe vericez ben de çalışacağım sandık.Hop tercih dışı Kıbrıs.

Tsk böyle,kendini alıştırıp iyi taraflarını görmekten başka çaren yok hayatının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…