- 10 Mayıs 2019
- 83
- 56
- 3
- 33
- Konu Sahibi Huzurkokuluyavrum
-
Maalesef eş götürülemeyen yer askeri birliğin içinde kaliyorlarSiz niye gitmiyorsunuz eşinizle kosova'ya ?
Hayır kızım henüz 1 bucuk yaşında ve emiyor o yüzden çalışmıyorumZor bir durum ama hayatınızı eşiniz ve çocuğunuzdan ibaret kurmanız çok yanlış. Allah korusun ölüm diye bir şey var adam sürekli yanınızda olsa bile, o zaman ne yapacaksınız? Hayatınızda biraz farklı şeyler edinmelisiniz.
Sosyal çevre oluşturun, kendinizi geliştirin, kitap okuyun, alın kızınızı çıkın gezin arada. Çalışıyor musunuz?
Allah seninde yardimcin olsun canim asker karısı olmak cok zor.. birde annen ya da babam yoksa hayata 1-0 yenik başlıyorsun zatenHayat cok zor canım imtihan içinde imtihan yakın kaderlerımız var esım askerı personel babamı kaybettım bende annem zaten cok ıcıne kapanık bır kadındı hıc aıle olamadık dıyebılırım unıversıte bıtırene kadar yurtlarda kaldım evlendım esımın aılesı ıyı ama fakırlık nasıl ıslemısse damarlarıma kayınvalıdem gorumcelerım alırlar gezerler beceremıyorum bıle sankı esıme yuk oluyor musum gıbı hıssedıyorum benımde bır oglum var. Sadece ömür dolduruyorum ölüp gidecegiz o kadar. Kendını yanlız hıssetme Türkiyenın yarısı aynı durumda.
Anladım , inşallah tez zamanda kavuşursunuz birbirinize , bir kızınız varmış bol bol vakit geçirin , kızınızı güzel yetiştirin , kayinvalidrniz geldiğinde kızınızı bırakın ona kendinize vakit ayırın , zaman çabuk geçer , ümitsizliğe kapilmayinMaalesef eş götürülemeyen yer askeri birliğin içinde kaliyorlar
Belki sende yaşarsın en basiti anne baba o zaman bende sana dram mi diyeyim?Eşin yanındayken de başına bir şey gelebilir. Diziler mi yapıyor sizi böyle anlamıyorum ki, dramdan besleniyorsunuz.
Kesınlıkle ben hıc bırsey ıstemezdım galıba yıkıl dökük bır ev gelıp gıttıkce annemı ve babamı aynı catı altında görsem yeterdi. Babamım eksıklıgını cok yaşadım ya hep utandım sankı yoklugunda.Allah seninde yardimcin olsun canim asker karısı olmak cok zor.. birde annen ya da babam yoksa hayata 1-0 yenik başlıyorsun zaten
Sapla samanı karıştırma, ben annen babanla ilgili bir şey mi dedim? İki cümlenden biri eşime bir şey olursa? Mesleğine bakıp eş seçebilirdin, madem bu kadar sorundu.Belki sende yaşarsın en basiti anne baba o zaman bende sana dram mi diyeyim?
Sen bi defolsan ne güzel olurSapla samanı karıştırma, ben annen babanla ilgili bir şey mi dedim? İki cümlenden biri eşime bir şey olursa? Mesleğine bakıp eş seçebilirdin, madem bu kadar sorundu.
Poff işinize gelmeyen realist yorumlar görünce hemen çirkeflik tabii. Hoçça ğalın ğidiyom ben.Sen bi defolsan ne güzel olur
Sen nerede yaşıyorsun. Emin ol bizim gibi yetim öksuzler mutlulugu daha cok hakediyor ama bazen istesende olmuyorKesınlıkle ben hıc bırsey ıstemezdım galıba yıkıl dökük bır ev gelıp gıttıkce annemı ve babamı aynı catı altında görsem yeterdi. Babamım eksıklıgını cok yaşadım ya hep utandım sankı yoklugunda.
Kesinlikle bir psikoloğa görünPoff işinize gelmeyen realist yorumlar görünce hemen çirkeflik tabii. Hoçça ğalın ğidiyom ben.
Kız anasını babasını kaybetmiş sen diziden mi diyosun?Eşin yanındayken de başına bir şey gelebilir. Diziler mi yapıyor sizi böyle anlamıyorum ki, dramdan besleniyorsunuz.
Ya bi sus yorum yapmak için konuşma!Sapla samanı karıştırma, ben annen babanla ilgili bir şey mi dedim? İki cümlenden biri eşime bir şey olursa? Mesleğine bakıp eş seçebilirdin, madem bu kadar sorundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?