Kaderim kötü yazılmış

Poff işinize gelmeyen realist yorumlar görünce hemen çirkeflik tabii. Hoçça ğalın ğidiyom ben.
Canım en yakınlarını kaybeden ınsanlar yakındakı ınsanlara da bısey olacak korkusu ıle yaşar onu anlıyorum. Babamı kaybettıgımden sankı esımı de kaybedecegım hıssı var. Elınde olan bırsey degıl ayrıca eşinin karakterı ıyıyse işine de katlanıyorsun mecburen. Başına gelmeden bılemezsın dogurmadan önce herkes mükemmel annedir. Ama dogurunca gorursun yanı basına gelmeden bılemezsın.

Kadıncağız içini dökmüş belkide duygusal bir anıydı hiç mi zor zamanlar geçirmiyorsunuz allah aşkına. Niye bu kadar hadsiz yorum yapılıyor bazı durumlara anlamıyorum. Konu sahibi sizde umarım eşinizle kızınızla çok mutlu sağlıklı bir hayat yaşarsınız guzel günler cabuk gelsin inşallah

Bence bi psikolojik yardım al...böyle acılar çekmişsiniz keşke mesleğine bakarak evlenseydiniz, belli takiyorsunuz Ama kimsenin garantisi de yok bilin.
Herkes ölümlü tabiki kimsenin garantisi yok. Ben evlenirken bu yurtdışı gorevlerini bilmiyorsum eşim bile bilmiyordu çünkü bunlar hep suriye savaşından sonra cıktı haberi izleseydiniz bilirdiniz zaten

Amin cok sagolun bazi insanlari anlamak ne kadar zor utanmadan dalga geciyorlar birde

Esim cok iyi cok düzgün birisi allaha şükür. Evet aynen yakınını kaybedenler anlar bunu hep ölüm korkusuyla yaşarsın rabbim sevdiklerimizin hep yanimizda olmasini nasip etsin bu saatten sonra

Herkes ölümlü tabiki kimsenin garantisi yok. Ben evlenirken bu yurtdışı gorevlerini bilmiyorsum eşim bile bilmiyordu çünkü bunlar hep suriye savaşından sonra cıktı haberi izleseydiniz bilirdiniz zaten
Ben gündemi sıkı takip ederim, keşke siz de takip etseymissiniz! Askeri personel daima devletidir devlet ne derse o olur misal Türk askeri Irak'ta da oldu bu olaydan önce Kıbrıs da da.... Asker eşleri maalesef güçlü bir psikolojiye sahip olmalı maalesef zor ve kutsal bir görev. Allah tüm askerlere güç kuvvet ve başarı nasip etsin. Allah ayaklarını taşa degdirmesin inşallah.

Sen git kaynanangile ankaradaymks bende ankaradayım gezilecek yerleri cok bunalmazsin

Kendiniz söylüyorsunuz korkulu bir bayan ve bakkaldan xxxxxxxxl bir meslek. Arkadaşım panik atakti ve polis biriyle tam görüşürken bıraktı.

Kendiniz söylüyorsunuz korkulu bir bayan ve bakkaldan xxxxxxxxl bir meslek. Arkadaşım panik atakti ve polis biriyle tam görüşürken bıraktı.
Eşim,tehlikesi en az olan mesleklerden ben de korkuyorum hatta öyle rahat ki ofisinde yayılıp yatıyor,ama korku bu napalim canımın içi napalim.

Birazda psikolojimiz kendimizle alakalı diye düşünüyorum ben. Bzıları hep olumsuz hep mutsuz. Hep acılarını düşünüyo. Lütfen kendinize bu eziyeti yapmayın. Bakın anne baba başta olmadan doğru kişiyi bulmuş güzel bi yuva kurmuşsunuz. Bi evladınız olmuş. Maddi sıkıntı çekmiyosunuzdur büyük ihtimalle. Ne biliyim aklıma gelenler bunlar.anne babanız hayatta olsaydı ne kadar mutlu olurdu sizin için. Tabiki aile olunca eşini yanında ister insan ama meslegı buysa bunu kabullenip buna göre yaşayın artık. Kendini yıpratmanın da bi manası yok. Suan bebeğiniz de küçük tek başına sorumluluk aldınız sıkıldınız bu aldınız belki ama o büyüycek okul çağında sizde daha rahatlaycaksınız. Biraz dişinizi sıkın.

Yaa devlet değilmi devlet.... sen onu gelde oglu şehit olan analara eşlere bi sor bakalim ne kadar kolay ordan konusmak ya

Yaa devlet değilmi devlet.... sen onu gelde oglu şehit olan analara eşlere bi sor bakalim ne kadar kolay ordan konusmak ya
Bence siz bu kafayla çok acı çekersiniz! Bazı şeyleri olduğu gibi görmek lazım!!!

Canım basın sağ olsun biliyorum ne desek acın hafiflemez. Gelecekten korkma gelecekte Allahın kudret elindedir.Benim eşimde doğuda görev yaptı en zor yerlerde askerlik yapmış sağ sAglim geldi . Iyi düşün iyi olsun. Inşallah bundan sonra yüzün güler.

Kosova’da belki imkan olmayabilir ama diğer dış görevlendirmelerde sen de gidebilirsin kardeşim de şuna eşi nereye gitse peşinde Şuanda sınırdalar orduevi var aileler için apartlar var yeter ki çaba olsun bebeği 4 aylık üstelik

Başta konu sahibi olmak üzere belki burada birkaç kişiye yardımım dokunur, bende bir dönemler hayatımı hep dramla yaşıyordum ve anksiyete depresyonlu bi dönemim oldu. Bu dönemler bana mantıklı açıklama yapan insanları hep redde diyordum ve kötü görüyordum. Hamdolsun o dönemleri aştım şimdi bilin bakalım ne diyorum?
Keşke bana o zaman o akılları veren insanları dinleseydim...
Maalesef buda benim imtihanımdı

Ya kızma herkese...şimdi herkes burda sana ayyy cok zor gercekten vah vah dese senin ruh halin daha da kötüleşir...hakketen kötü durumdayım dersin daha da kötü olursun....biraz güçlenmen için sert yorum da gerekir...devletin dediği olur demiş biri haklı devlet karar verir asker gondermeye, sonra iyi dileklerde bulunmuş ama ona da kızmıssın...
İlla herkes vah vah senle ağlasın ama bu sana iyi gelmez onu demeye çalışıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…