Kaderim kötü yazılmış

Ben bu arkadaşı anlıyorum depresyon donemimdeki hallerini hatırlatıyor. Bende hep kötüyü alırdım, birgün psikiyatr ayağa kalkıp masaya vurdu hiç unutmuyorum...
Bana bak bana dışarıda vücudundan parça kaybetmiş insanlar var, dışarıda evine bir ekmek getirmek için bin takla atan insanlar var ... Dedi ve bana silkelen artık uyan dedi o zaman hayata gerçekten farklı baktım uyandım! Yatakodamdan çıktım sınava calistim ve o yıl kazandım daha önce iki kez kazanamamıştır ve öğretmen oldum çocuklara hep umudu ve gerçekçi bakmayı öğretmeye çalıştım. İnşallah bu hanımda kendi karanlığından çıkar zira bu karanlık kötü şeyleri daha da çekiyor.

Aynen katılıyorum

Ayni sirayla kaybettim bende canim cocuklarima sariliyorum sende oyle yap dua et bol bol rabbim bundan sonrasini guzel yapsin guldursun.

Bakin bazi kişiler sormadan direk yargilamaya
Bakin bazi kisiler sormadan direk yargilamaya geciyor hatta sen bu kafayla gidersen daha cok aci çekersin bile yaziyor.. sonrada masum pozlari buna neden kizmayayim ki neyse ben tartismak icin yazmadim zaten herkese tesekkurler

Yanı Esınızın askeri personel oldugunu bılerek evlenmıssınız.
Yanınızda olsa guzel olurmus ama degıl, maası iyidir. Ac degıl acıkta degılsınız, yapayalnız degılsınız mis gibi evladınız var.
Kaynananız da belli ki ıyı bırı yanınıza gidip gelecek. Bebegınız saglıklı sız saglıklı Kocanız savas bölgesinde görev yapacak kadar saglıklı.

Ee? Kimin neyi dört dörtlük ki? Hepsi olsa bırı mutlaka olmuyor zaten. Sızın de esınız yanınızda degıl ama belli ki adam iyi bırı sıkayetınız yok.

Sabah gidip aksam gelse, ac bıraksa dövse sövse daha mı iyi olurdu?
Elimizde olmayanları istemek özenmek yerine olanlara sukredersek mutlu oluruz
Bı de böyle deneyin.

Annenız babanız nur ıcınde yatsın.

Masum pozları? Pardon da siz başka kafadasiniz gerçekten... Allah size yardım etsin. Çünkü başka kimse edemez!

Umarim teşekkürler

Allah sabır versin, size tavsiyem yanlış anlamayın, önce bir psikologa görünün, ilaç kullanmaniza gerek yok. İcinizi dökersiniz, en azindam rahatlatir, sonra cikin gezin hayatin tadini çıkarmaya çalışın, Allah anne babanin mekanını cennet etsin, ölüme care yok, uzulsende geri gelmez, artık önüne bak, kötü düşünceleri at kafandan, yoksa sende kötü olursan bebegin ne yapacak yapayalniz, senin durumuna düşecek, annesiz kalacak allah korusun, silkelen kendine gel,hobi edin, yapabilirsen kurslara git, hayat cok kısa yas geciyo çocuğunun sana ihtiyaci var

Eşin yanındayken de başına bir şey gelebilir. Diziler mi yapıyor sizi böyle anlamıyorum ki, dramdan besleniyorsunuz.
Onu anlamamani ben anliyorum.Cocukken kaybettiysen ebeveynlerinden birini hayatin boyunca sevdiklerini kaybetme korkusu yasarsin birine inanilmaz baglanir terk edecek diye paranoyak olursun.Hele ki ustune 2.kayip oldu mu bu durumun katlanir.Biri onunla dunyasini paylasiyor suan ve onunla yeniden aile oluyor anlayabiliyor musun bunu?Cogu kisinin kactigi seye o bir yerde hasret kalmisken uzak kalmisken.Ve suan bunun elinden gitmesinden korkuyor.Bir deli gibi degil mesela basina saksi duserse gibi degil savasa gidio korkuyorum diyor.Dram yok burda olasiliktan normal bir insana gore bir tįk daha fazla korkma var arkadasim

İyimser bakmaya çalışın, bende asker eşiyim bende gurbetteyim bekarken de ailemden ayrı yaşadım, iyi yanı ayaklarım üzerinde durmayı öğrendim, yalnız yaşamayı öğrendim hatta çok sevdim, eşim uzun görevlere gitmiyo ama gitse de yalnız kalmayı tercih ederim, yaşadıklarınız çok ağır ama çok güzel bir teselliniz var hatta iki, bir kızınız var yanınızda ve eşiniz hayatta, ihtimalleri atın kenara gerçek şuan bu ve sevinin buna, keşke benim de bi çocuğum olsa da onunla beraber beklesek babasını bende buna duacıyım

Insallah en kısa zamanda Cocugunuz olur onunla beklersiniz esınızı. Sabah kamera acıp gunaydın dersınız babasına
Benim hayalim buydu, sabah babasına kamera acıp gunaydın demek

Insallah en kısa zamanda Cocugunuz olur onunla beklersiniz esınızı. Sabah kamera acıp gunaydın dersınız babasına
Benim hayalim buydu, sabah babasına kamera acıp gunaydın demek
Amin ben hamile kalsam doğurmayı beklemeden karnıma kaş göz çizip kamera açarım hiç sorun değil inşallah olsun da bir an önce

Cok sagolun harika tarif etmissiniz. Ben eşim savasa gidicek diyorum psikolejin bozuk diyorlar nasil normal olabilir ki cocukken annesini babasini kaybetmis birisinin psikolojiisi eşim ölümlerden döndü suriyede ama kendi eşleri vatani korumak icin kendi evlerini evlatlarini birakip silahi alip kendi vatanlarini uzakta birakip gitmiyorlar tabiki

Insallah olur sizin icin dua edicem

Canım herkesin bir derdi var elbette ama şuan da eşinle ayri olman zaten evlenirken tahmin ettiğin şeylerdi.şuanda tek derdinin yalnızlık olduğunu düşünüyorum. Yine de şükretmek lazım kuzum.aldatilmiyorsun ,senin icin ankaradan gelebilecek bir kayin validen var ve herseyden önemlisi senden anne sevgisi gören sana muhtaç bir evladın var.
yanlız hissettigin zamanlarda evladina bak..muhtemelen mutlu mutlu dolaniyodur ortada çünkü birtanecik annesinin yanibasinda..sen onun herseyisin onun için de bu günleri mutsuzluk içinde degilde şükrederek yaşamalısın. Ilerde esinin gorev durumu degisir birlikte yaşamaya başlarsınız Allahın mucizeleri çok.
Cicim ayi olayini da takma inan burda cicim ayi yaşayanların sayısı 1 2 yi geçmez.
Sabret canım inşallah herşey gönlünce olur.
Hep böyle devam etmez inan bana.

Umarım korktuklarinizla karsilasmazsiniz. Eşiniz evlenirken de askeri personel değil miydi yani bilmiyor muydunuz ara ara görevlere gideceğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…