- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
- Konu Sahibi Huzurkokuluyavrum
-
Ben bu arkadaşı anlıyorum depresyon donemimdeki hallerini hatırlatıyor. Bende hep kötüyü alırdım, birgün psikiyatr ayağa kalkıp masaya vurdu hiç unutmuyorum...Ya kızma herkese...şimdi herkes burda sana ayyy cok zor gercekten vah vah dese senin ruh halin daha da kötüleşir...hakketen kötü durumdayım dersin daha da kötü olursun....biraz güçlenmen için sert yorum da gerekir...devletin dediği olur demiş biri haklı devlet karar verir asker gondermeye, sonra iyi dileklerde bulunmuş ama ona da kızmıssın...
İlla herkes vah vah senle ağlasın ama bu sana iyi gelmez onu demeye çalışıolar
Ben bu arkadaşı anlıyorum depresyon donemimdeki hallerini hatırlatıyor. Bende hep kötüyü alırdım, birgün psikiyatr ayağa kalkıp masaya vurdu hiç unutmuyorum...
Bana bak bana dışarıda vücudundan parça kaybetmiş insanlar var, dışarıda evine bir ekmek getirmek için bin takla atan insanlar var ... Dedi ve bana silkelen artık uyan dedi o zaman hayata gerçekten farklı baktım uyandım! Yatakodamdan çıktım sınava calistim ve o yıl kazandım daha önce iki kez kazanamamıştır ve öğretmen oldum çocuklara hep umudu ve gerçekçi bakmayı öğretmeye çalıştım. İnşallah bu hanımda kendi karanlığından çıkar zira bu karanlık kötü şeyleri daha da çekiyor.
Ayni sirayla kaybettim bende canim cocuklarima sariliyorum sende oyle yap dua et bol bol rabbim bundan sonrasini guzel yapsin guldursun.Merhaba arkadaslar hemen konuya giricem 15 yasinda annemi kaybettim 18 yaşında babamı suan 28 yaşında bir kiz annesiyim ilk annem vefat etti sonra babam.. babami kaybettikten sonra cok caresiz kaldim 2 tane ablam var pek istemediler kalsamda evlerinde ortanca ablam cok eziyet etti bana hic tanımadığım insanlarin evinde kaldim cok kötü bir durum caresizlik cok acı akşam sokaklarda ağlaya ağlaya gezdim annemle babamda yürüdüğümüz yollari yürüdum hep ağlayarak 3 bucuk senelik evliyim eşim askeri personel tanıştığımız sıralar suriyeye gitti savaşın tam ortasına geldi nisan yaptık yine gitti geldi nikah yaptik yine gitti sonra yine geldi düğün balayi derken yine gitti yani ben direk evlenip ev kuramadim yeni evliler hevesle evlerini yerlestirirken ben ev arkadaşıyla bi evde yaşadım o cicim aylarini yaşayamadım hevesim kursağımda kaldi hep ve eşim simdi tekrardan gidiyor kosovaya 6 ay ben yine yalnızım yaşadığımız yerde tek bir akrabamiz bile yok kızımla neyse ki kayinvalidem kalicak yanimizda eşim gelene kadar oda ankarada yaşıyor gidip gidip gelicek.. resmen uyuşuk yasiyorum psikolojim iyice bozuldu hic mutlu değilim eşim gelicek bi kac sene sonra doğuya taşınıcaz tainimiz oraya cikicak eşim sonra tekrar yurtdışına cikicak bunlar hep mecburi görevler ya mesleği bırak ya git diyolar cok bunaldim artik zaten anneyi babayi kaybetmek insani o kadar yıkıyor ki bide hep acaba eşime birsey olur mu korkusuyla yaşamak artik iyice kafayi yiyor gibiyim beni ayakta tutan kızım eşim ama ben hic boyle hayal etmemiştim esim hep yanimda olur saniyordum benim ondan başka kimim var ki onada birsey olursa ben ne yaparim ayakta duramam ki kızım icin yaşarım ama bu dünyada cehennemin içinde olurum yaşayan ölü misali sizden dua istiyorum eşim sağ salim dönsün bana yavrumuza..
Bakin bazi kisiler sormadan direk yargilamaya geciyor hatta sen bu kafayla gidersen daha cok aci çekersin bile yaziyor.. sonrada masum pozlari buna neden kizmayayim ki neyse ben tartismak icin yazmadim zaten herkese tesekkurlerYa kızma herkese...şimdi herkes burda sana ayyy cok zor gercekten vah vah dese senin ruh halin daha da kötüleşir...hakketen kötü durumdayım dersin daha da kötü olursun....biraz güçlenmen için sert yorum da gerekir...devletin dediği olur demiş biri haklı devlet karar verir asker gondermeye, sonra iyi dileklerde bulunmuş ama ona da kızmıssın...
İlla herkes vah vah senle ağlasın ama bu sana iyi gelmez onu demeye çalışıolar
Masum pozları? Pardon da siz başka kafadasiniz gerçekten... Allah size yardım etsin. Çünkü başka kimse edemez!Bakin bazi kişiler sormadan direk yargilamaya
Bakin bazi kisiler sormadan direk yargilamaya geciyor hatta sen bu kafayla gidersen daha cok aci çekersin bile yaziyor.. sonrada masum pozlari buna neden kizmayayim ki neyse ben tartismak icin yazmadim zaten herkese tesekkurler
Umarim teşekkürlerBen bu arkadaşı anlıyorum depresyon donemimdeki hallerini hatırlatıyor. Bende hep kötüyü alırdım, birgün psikiyatr ayağa kalkıp masaya vurdu hiç unutmuyorum...
Bana bak bana dışarıda vücudundan parça kaybetmiş insanlar var, dışarıda evine bir ekmek getirmek için bin takla atan insanlar var ... Dedi ve bana silkelen artık uyan dedi o zaman hayata gerçekten farklı baktım uyandım! Yatakodamdan çıktım sınava calistim ve o yıl kazandım daha önce iki kez kazanamamıştır ve öğretmen oldum çocuklara hep umudu ve gerçekçi bakmayı öğretmeye çalıştım. İnşallah bu hanımda kendi karanlığından çıkar zira bu karanlık kötü şeyleri daha da çekiyor.
Allah sanada vicdan versin canim ve akıl çünkü başka kimse veremezMasum pozları? Pardon da siz başka kafadasiniz gerçekten... Allah size yardım etsin. Çünkü başka kimse edemez!
Onu anlamamani ben anliyorum.Cocukken kaybettiysen ebeveynlerinden birini hayatin boyunca sevdiklerini kaybetme korkusu yasarsin birine inanilmaz baglanir terk edecek diye paranoyak olursun.Hele ki ustune 2.kayip oldu mu bu durumun katlanir.Biri onunla dunyasini paylasiyor suan ve onunla yeniden aile oluyor anlayabiliyor musun bunu?Cogu kisinin kactigi seye o bir yerde hasret kalmisken uzak kalmisken.Ve suan bunun elinden gitmesinden korkuyor.Bir deli gibi degil mesela basina saksi duserse gibi degil savasa gidio korkuyorum diyor.Dram yok burda olasiliktan normal bir insana gore bir tįk daha fazla korkma var arkadasimEşin yanındayken de başına bir şey gelebilir. Diziler mi yapıyor sizi böyle anlamıyorum ki, dramdan besleniyorsunuz.
Insallah en kısa zamanda Cocugunuz olur onunla beklersiniz esınızı. Sabah kamera acıp gunaydın dersınız babasınaİyimser bakmaya çalışın, bende asker eşiyim bende gurbetteyim bekarken de ailemden ayrı yaşadım, iyi yanı ayaklarım üzerinde durmayı öğrendim, yalnız yaşamayı öğrendim hatta çok sevdim, eşim uzun görevlere gitmiyo ama gitse de yalnız kalmayı tercih ederim, yaşadıklarınız çok ağır ama çok güzel bir teselliniz var hatta iki, bir kızınız var yanınızda ve eşiniz hayatta, ihtimalleri atın kenara gerçek şuan bu ve buna sevinin, keşke benim de bi çocuğum olsa da onunla beraber beklesek babasını bende buna duacıyım
AminInsallah en kısa zamanda Cocugunuz olur onunla beklersiniz esınızı. Sabah kamera acıp gunaydın dersınız babasına
Benim hayalim buydu, sabah babasına kamera acıp gunaydın demek
Hahahahahahaha ınsallahAminben hamile kalsam doğurmayı beklemeden karnıma kaş göz çizip kamera açarım hiç sorun değil inşallah olsun da bir an önce
Cok sagolun harika tarif etmissiniz. Ben eşim savasa gidicek diyorum psikolejin bozuk diyorlar nasil normal olabilir ki cocukken annesini babasini kaybetmis birisinin psikolojiisi eşim ölümlerden döndü suriyede ama kendi eşleri vatani korumak icin kendi evlerini evlatlarini birakip silahi alip kendi vatanlarini uzakta birakip gitmiyorlar tabikiOnu anlamamani ben anliyorum.Cocukken kaybettiysen ebeveynlerinden birini hayatin boyunca sevdiklerini kaybetme korkusu yasarsin birine inanilmaz baglanir terk edecek diye paranoyak olursun.Hele ki ustune 2.kayip oldu mu bu durumun katlanir.Biri onunla dunyasini paylasiyor suan ve onunla yeniden aile oluyor anlayabiliyor musun bunu?Cogu kisinin kactigi seye o bir yerde hasret kalmisken uzak kalmisken.Ve suan bunun elinden gitmesinden korkuyor.Bir deli gibi degil mesela basina saksi duserse gibi degil savasa gidio korkuyorum diyor.Dram yok burda olasiliktan normal bir insana gore bir tįk daha fazla korkma var arkadasim
Amin inşallah çok teşekkür ederimHahahahahahaha ınsallahRabbım gonlunuzce göre versin, bu dediğinizi yapın cunku cok tatlı
Insallah olur sizin icin dua edicemİyimser bakmaya çalışın, bende asker eşiyim bende gurbetteyim bekarken de ailemden ayrı yaşadım, iyi yanı ayaklarım üzerinde durmayı öğrendim, yalnız yaşamayı öğrendim hatta çok sevdim, eşim uzun görevlere gitmiyo ama gitse de yalnız kalmayı tercih ederim, yaşadıklarınız çok ağır ama çok güzel bir teselliniz var hatta iki, bir kızınız var yanınızda ve eşiniz hayatta, ihtimalleri atın kenara gerçek şuan bu ve sevinin buna, keşke benim de bi çocuğum olsa da onunla beraber beklesek babasını bende buna duacıyım
Canım herkesin bir derdi var elbette ama şuan da eşinle ayri olman zaten evlenirken tahmin ettiğin şeylerdi.şuanda tek derdinin yalnızlık olduğunu düşünüyorum. Yine de şükretmek lazım kuzum.aldatilmiyorsun ,senin icin ankaradan gelebilecek bir kayin validen var ve herseyden önemlisi senden anne sevgisi gören sana muhtaç bir evladın var.Merhaba arkadaslar hemen konuya giricem 15 yasinda annemi kaybettim 18 yaşında babamı suan 28 yaşında bir kiz annesiyim ilk annem vefat etti sonra babam.. babami kaybettikten sonra cok caresiz kaldim 2 tane ablam var pek istemediler kalsamda evlerinde ortanca ablam cok eziyet etti bana hic tanımadığım insanlarin evinde kaldim cok kötü bir durum caresizlik cok acı akşam sokaklarda ağlaya ağlaya gezdim annemle babamda yürüdüğümüz yollari yürüdum hep ağlayarak 3 bucuk senelik evliyim eşim askeri personel tanıştığımız sıralar suriyeye gitti savaşın tam ortasına geldi nisan yaptık yine gitti geldi nikah yaptik yine gitti sonra yine geldi düğün balayi derken yine gitti yani ben direk evlenip ev kuramadim yeni evliler hevesle evlerini yerlestirirken ben ev arkadaşıyla bi evde yaşadım o cicim aylarini yaşayamadım hevesim kursağımda kaldi hep ve eşim simdi tekrardan gidiyor kosovaya 6 ay ben yine yalnızım yaşadığımız yerde tek bir akrabamiz bile yok kızımla neyse ki kayinvalidem kalicak yanimizda eşim gelene kadar oda ankarada yaşıyor gidip gidip gelicek.. resmen uyuşuk yasiyorum psikolojim iyice bozuldu hic mutlu değilim eşim gelicek bi kac sene sonra doğuya taşınıcaz tainimiz oraya cikicak eşim sonra tekrar yurtdışına cikicak bunlar hep mecburi görevler ya mesleği bırak ya git diyolar cok bunaldim artik zaten anneyi babayi kaybetmek insani o kadar yıkıyor ki bide hep acaba eşime birsey olur mu korkusuyla yaşamak artik iyice kafayi yiyor gibiyim beni ayakta tutan kızım eşim ama ben hic boyle hayal etmemiştim esim hep yanimda olur saniyordum benim ondan başka kimim var ki onada birsey olursa ben ne yaparim ayakta duramam ki kızım icin yaşarım ama bu dünyada cehennemin içinde olurum yaşayan ölü misali sizden dua istiyorum eşim sağ salim dönsün bana yavrumuza..
Umarım korktuklarinizla karsilasmazsiniz. Eşiniz evlenirken de askeri personel değil miydi yani bilmiyor muydunuz ara ara görevlere gideceğini.Merhaba arkadaslar hemen konuya giricem 15 yasinda annemi kaybettim 18 yaşında babamı suan 28 yaşında bir kiz annesiyim ilk annem vefat etti sonra babam.. babami kaybettikten sonra cok caresiz kaldim 2 tane ablam var pek istemediler kalsamda evlerinde ortanca ablam cok eziyet etti bana hic tanımadığım insanlarin evinde kaldim cok kötü bir durum caresizlik cok acı akşam sokaklarda ağlaya ağlaya gezdim annemle babamda yürüdüğümüz yollari yürüdum hep ağlayarak 3 bucuk senelik evliyim eşim askeri personel tanıştığımız sıralar suriyeye gitti savaşın tam ortasına geldi nisan yaptık yine gitti geldi nikah yaptik yine gitti sonra yine geldi düğün balayi derken yine gitti yani ben direk evlenip ev kuramadim yeni evliler hevesle evlerini yerlestirirken ben ev arkadaşıyla bi evde yaşadım o cicim aylarini yaşayamadım hevesim kursağımda kaldi hep ve eşim simdi tekrardan gidiyor kosovaya 6 ay ben yine yalnızım yaşadığımız yerde tek bir akrabamiz bile yok kızımla neyse ki kayinvalidem kalicak yanimizda eşim gelene kadar oda ankarada yaşıyor gidip gidip gelicek.. resmen uyuşuk yasiyorum psikolojim iyice bozuldu hic mutlu değilim eşim gelicek bi kac sene sonra doğuya taşınıcaz tainimiz oraya cikicak eşim sonra tekrar yurtdışına cikicak bunlar hep mecburi görevler ya mesleği bırak ya git diyolar cok bunaldim artik zaten anneyi babayi kaybetmek insani o kadar yıkıyor ki bide hep acaba eşime birsey olur mu korkusuyla yaşamak artik iyice kafayi yiyor gibiyim beni ayakta tutan kızım eşim ama ben hic boyle hayal etmemiştim esim hep yanimda olur saniyordum benim ondan başka kimim var ki onada birsey olursa ben ne yaparim ayakta duramam ki kızım icin yaşarım ama bu dünyada cehennemin içinde olurum yaşayan ölü misali sizden dua istiyorum eşim sağ salim dönsün bana yavrumuza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?