- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanın hani herşey o kadar normaldi ki...
kız kardeşiyle canımlı cicimli konuşuyorduk. teknolojik konuda yardımı oluyodu ben yardım ediyodum. napıyosun ne ediyosun diye arada konuşuyoduk. abin ne sever ne sevmez ondan bilgiler öğreniyodum böyle sıradandı. sonra araya mesafe girdi hiç konuşmamaya başladık. ondan sonra yazdığımda küfür etmeye başladı ters konuştu. sonra durumlarımın altına yorumlar yağdırdı. bugün öğrendim ki kız kardeşi beni sevmiyormuş.
erkek arkadaşım ona dedi ki tamam sevmiyosun morbalığı ama ona saygılı olman geren ne biçim çocuk oluyosun sen böyle dedi.
işte o zaman beni sevmediğini anladım.
o da dedi ki onu sevmediğim için böyle davranıyorum yaptığı herşey bana batıyor o yüzden dışarı vuruyorum dedi.
işte o zaman dank etti olay....
Kesinlikle ayrılmakla en iyisini yapmışsın. Kangren olan kolu keseceksin yani...
Ayrıca erkek arkadaşının da normal davrandığını düşünmüyorum. Kimse biriyle arasında olan özel bir bağlılık nedeniyle olduğundan farklı hayat yaşamamalı. Bu resmen ikiyüzlülük.
inanın bu kadar. anne tarafı biraz dindar insanlarmış. hatta annesi devamlı oğluna camiye git şunu yap bunu yap diye baskı kurarmış. ama oğlu gerçekten dinle alakası olmayan biri, gerçekten geçmişte çok sevgilisi olmuş ve alkol kullanan birisi. ama annesine öyle bi göstermiş ki kendini annesi onun alkol kullandığını bilmiyo dinine bağlı birisi sanıyo. muhtemelen bundan kaynaklı bu durum. zaten erkek arkadaşıma neden annene anlatmıyosun diye soruyodum ilk zamanlar. bana annemler çok eski kafa insanlar. anlatırsam laf yapar uğraşamam onunla diyodu. o yüzden o söylemedi. intenette fotolarımızı görmüş. komşusundan oğlunun hesabına baktırınca görmüş hemen oğlunu aradı. bana yardırdı.
annesi beni gerçekte ne gördü, nede telefonda nette herhangi bir yerde konuştu. hiç bir şekilde aramızda bir muhabbet geçmedi. dediğim gibi sadece oğlunun sevgilisiyim diye sevilmiyorum
Herkes aferin iyi yapmışsın filan demiş .
Olabilir bilemem .
Bence duygusal biri değilsin. Ve büyük ihtimal "ben merkezli" birisin. (lütfen bunları yanlış anlama , bunlar benim fikrim.Belki de değilsindir)
Burcunun koç olduğunu düşündüm.
Ben olsam, o k..e annesiyle,kardeşi için benim yanı başımda sabahlayan, parasına kadar benimle paylaşan adamı asla bırakamazdım.
Bırakmazdım yani. O vefa başka bir şey.
Görüşmezdim annesiyle, kardeşiyle . Şart mı ?
Bilmiyorum .
Ben ateşe yürümeyi seviyorum tüm dik kafalılığımla . Nerde karşı duranlar var ille onlara asilik taslayacağım .
Belki de ben anormalim ama çok çabuk pes etmişsin. Seven bir adam var ortada, ziyan olmuş. Üzüldüm o çocuğa ...
Anasıyla, kardeşi sevdiği kıza saygı duyamayacak kadar acizler, sevdiği kadın da daha fazla savaşamayıp gitti.
O sabahlanan gecelerin daha fazla hatırı olmalıydı. Ama bu benim tavrım tabi .
Ben duygularımı tüketinceye kadar yaşarım ve kabullenme diye bir şey yok . Sonuna kadar savaşırım.
Kazandım mı ? Belki de hiç. Ama aklım hiç kaybettiğimde kalmadı .
Hayırlısı olsun senin için canım. İnşallah pişman olmazsın .
evet aşırı duygusal değilim, kova burcuyum ve kesinlikle ben merkezliyim. hatta aşırı derecede öyleyim ki benim yaptıım onca kaprise olayı sindirdi. sabretti. başkası olsa bırakır giderdi beni biliyorum ama her seferinde ne yaptıysam katlandı, asla benden ayrılmayı istemedi hiç bi zaman bunu biliyorum. hatta bi ilişkide bi taraf daha çok sever ya. burdada o daha çok seven erkek arkadaşım oldu.
çok güzel şeyler yazmışsınız, çok teşekkür ederim.
ama cidden artık katlanamıyordum. benim hiçbir suçum günahım yok. durduk yere bana saldıran çirkefleşen onlar. buna rağmen erkek arkadaşımın her seferinde susması beni çok kırdı. ailesinden çok çok soğudum. hatta bende artık onları sevmiyorum. o yüzden böyle olması iyi oldu. yurtdışında okuyoruz biz ve sadece yazları türkiyeye dönüyoruz, eylülde geri geliyoruz. annesiyle aramızda binlerce km olduğu halde kadın bir şekilde aramıza girebiliyor. örneğin mekandayız müzik var herşey çok güzel. pat annesi arıyor. telefonu görünce yüzüme bakıyor, gözgöze geliyoruz. o dışarı çıkıyor annesiyle konuşuyor. içeri yanıma geliyor. hoopp alın işte moralim bozuldu. kim bilir kadın telefonda neler diyo.
o onun annesi tamam. ama bir şekilde bu olay ciddiyete binerse ben onunla muhattap olmak zorunda kalıcam. kalsam bile ben bu yaşananları unutamam yani. kadınla tanışsam bile bi kere negatif enerji almışım. bide ben çok kinci bir insanım. içten içe kin beslerim o kadına herşey daha daha berbat olur.
hatta size şunu söyliyim. yazın sevgilimle türkiyeye döndük. o ve ben farklı şehirlerdeyiz. o yemin ediyorum annesinin yanındaylen yazın beni aramadı bile. devamlı mesajlaşıyorduk her saniye. internetten telefondan. ama ne zaman arasam 1 kere o telefonu açmadı. neden* annesi yanında çünkü. annesinin yanında konuşamıyor. arada dışarı cafeye çıkıyordu o zaman arıyordu. dışardan geziyorum diyodu. seni aradığımda neden açmıyosun diyodum açamıyorum annemler yanımda rahat konuşamıyorum diyodu....
çok sıkıldım artık bu olaydan. daha fazla devam ettiremezdim artık. hadi şimdi devam edelim. haziranda türkiyeye dönünce zaten kesin olaylar çıkıcaktı ayrılacaktık... ha erken ha geç...