- Konu Sahibi CellarDoor
-
Bunu yazan daha 17 yasinda ki bir genç kiz.
Belli ki fikir almak istemiş, yaptigim ve yahut yapmak istediğim doğru mu diye merak etmiş.
Kim olsa bu endişeleri duyar sonuçta 'kocamdir dover de sever de ' diyen milyonlarca kadin var.[/QUOTE öncelikle kizin kücük oldgnu yeni ogrndm
Buraya yazana kadar ara sikayet et numarayida bilyndr bizmi dcez canim tamm anladik duyarlisin yav he he
elleride kırılsın insallhArkadaşlar daha önce de bu konuya ait bir başlık açmıştım.Bizim mahallemizde yaşlı bir teyze var.Kocasıyla kalıyor.Aynı zamanda alzheimer hastası.Kızı var ancak kızının bu olayı pek umursadığını düşünmüyorum.Kısacası arkadaşlar yaşlı teyze kocasından şiddet görüyor.Biraz önce kuzeimle alışverişten döndüm.Kadının bir gözü mosmordu.Ona ne olduğunu sorduğumda bana kocasının onu dövdüğünü söyledi.Aynı zamanda adam polis emeklisi ve tekerli sandalyede.Kızlar bu konuya kayıtsız kalamam.Sizce ne yapmalıyım ?
Buraya yazana kadar ara sikayet et numarayida bilyndr bizmi dcez canim tamm anladik duyarlisin yav he he
bu yormu yaparken aynı anda duyarlılıktan bahsetmeniz ne kadar ironik..Buraya yazana kadar ara sikayet et numarayida bilyndr bizmi dcez canim tamm anladik duyarlisin yav he he
Gördüğün an şu evden kavga sesleri geliyor, adam kadını dövüyor diye 155i arayıp şikayet etseydin keşke. Bir daha gözü mor falan görürsen öyle yap. Amcaya bak, böcüüüü ölmüş, kadın dövme peşinde. Şöyle eli maşalılar düşmüyor ki böylelerine, benim babaannem ya da anneannem gibi olsa süpürgenin ucunda çevirirdi adamı. Yazık teyzeye ya. Göz kulak olun bari, arada gidip yoklayın.Arkadaşlar daha önce de bu konuya ait bir başlık açmıştım.Bizim mahallemizde yaşlı bir teyze var.Kocasıyla kalıyor.Aynı zamanda alzheimer hastası.Kızı var ancak kızının bu olayı pek umursadığını düşünmüyorum.Kısacası arkadaşlar yaşlı teyze kocasından şiddet görüyor.Biraz önce kuzeimle alışverişten döndüm.Kadının bir gözü mosmordu.Ona ne olduğunu sorduğumda bana kocasının onu dövdüğünü söyledi.Aynı zamanda adam polis emeklisi ve tekerli sandalyede.Kızlar bu konuya kayıtsız kalamam.Sizce ne yapmalıyım ?
Sizde şu üslupla yorum yapana kadar azıcık usturup öğrenip kıza cevap yazsaydınız .. Düşünceniz beni ilgilendirmez ama düşüncenizi ifade etme şekliniz çok çirkin ...Buraya yazana kadar ara sikayet et numarayida bilyndr bizmi dcez canim tamm anladik duyarlisin yav he he
eşimin bir akrabasıda aynı şekilde polise gidip beni aç bırakıyorlar diye şikayet ediyordu. kızıda kendi evinde çok çok iyi bakıyor ama işte hastalık.. en sonunde bakım merkezine yatırdılar. alzheimer hastaları için en doğrusu buymuş 24 saat gözetim gerekiyor kaçıp kaybolabiliyorlar düşüp bşyerlerini kırabiliyorlar ilaçlarını almayı reddediyorlar falan çünkü.. sizin akrabanızada tavsiye ederim düşünürlerse. bütün doktorlar bakım evi diyor.Alzhemir olması benide duşundurdu. Bizim bi akrabada hep evini terkeder annemlere grlirdi kocam kovdu diye. Halbuki ole bişi yok. Hasta olduğu için olmayan şeyleri soyluo olabilirler
bizim akraba çocuklarıyla kalıo. Bırakacaklarını sanmıyorum. Gerçkten ciddi bi rahatsızlık.eşimin bir akrabasıda aynı şekilde polise gidip beni aç bırakıyorlar diye şikayet ediyordu. kızıda kendi evinde çok çok iyi bakıyor ama işte hastalık.. en sonunde bakım merkezine yatırdılar. alzheimer hastaları için en doğrusu buymuş 24 saat gözetim gerekiyor kaçıp kaybolabiliyorlar düşüp bşyerlerini kırabiliyorlar ilaçlarını almayı reddediyorlar falan çünkü.. sizin akrabanızada tavsiye ederim düşünürlerse. bütün doktorlar bakım evi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?