• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadına Şiddet !!

Yazık ya çok üzüldüm yaşlı kadın hasta olduğu için ne olduğunu unutmuş olabilir en iyisi polise ihbar et onlar ilgilenirler umarım :KK51: Bu arada alakasız ama geçen gün bir arabada adamın yanındaki kadını dövdüğünü gördüm ayrıca küfür de ediyordu sonra etraftaki güvenlik görevlileri geldi karısıymış deyip gittiler bu normal mi? Karısı olunca ilgilenmiyorlar mı? Polise ihbar etmek istedim ama güvenlik görevlileri yanlarından ayrılınca hızlıca gitti araç.

Arkadaşlar daha önce de bu konuya ait bir başlık açmıştım.Bizim mahallemizde yaşlı bir teyze var.Kocasıyla kalıyor.Aynı zamanda alzheimer hastası.Kızı var ancak kızının bu olayı pek umursadığını düşünmüyorum.Kısacası arkadaşlar yaşlı teyze kocasından şiddet görüyor.Biraz önce kuzeimle alışverişten döndüm.Kadının bir gözü mosmordu.Ona ne olduğunu sorduğumda bana kocasının onu dövdüğünü söyledi.Aynı zamanda adam polis emeklisi ve tekerli sandalyede.Kızlar bu konuya kayıtsız kalamam.Sizce ne yapmalıyım ?
elleride kırılsın insallh

Lütfen çok rica ediyorum kayıtsı kalmayın ve polise şikayet edin. Artı sosyal hizmetleri de bilgilendirin.Lütfen.

Kizi dovmus olmasin kadini ? Adam tekerlekli sandalyeden nasil kalkip vurucak anlamadim.. polise sikayette bulunun...

alzheimer hastaları bazı şeyleri yanlış aktarabiliyor. belki kendisi düşmüştür veya çarpmıştır. ama daha önce şiddet uyguladığına şahit olanlar varsa o zaman doğrudur. alzheimer hastaları için bakım evleri var acaba hani bi hat varya yaşlı engelli şiddete mağruz kalanlar için. onu arasanız ihbar etseni devletten bir görevli gelip soruşturma yapar mı? belki bir devlet huzur evine alırlar. yada kızıyla irtibata geçseniz belki bir bakım evine yatırırlar.

Alzhemir olması benide duşundurdu. Bizim bi akrabada hep evini terkeder annemlere grlirdi kocam kovdu diye. Halbuki ole bişi yok. Hasta olduğu için olmayan şeyleri soyluo olabilirler

Arkadaşlar daha önce de bu konuya ait bir başlık açmıştım.Bizim mahallemizde yaşlı bir teyze var.Kocasıyla kalıyor.Aynı zamanda alzheimer hastası.Kızı var ancak kızının bu olayı pek umursadığını düşünmüyorum.Kısacası arkadaşlar yaşlı teyze kocasından şiddet görüyor.Biraz önce kuzeimle alışverişten döndüm.Kadının bir gözü mosmordu.Ona ne olduğunu sorduğumda bana kocasının onu dövdüğünü söyledi.Aynı zamanda adam polis emeklisi ve tekerli sandalyede.Kızlar bu konuya kayıtsız kalamam.Sizce ne yapmalıyım ?
Gördüğün an şu evden kavga sesleri geliyor, adam kadını dövüyor diye 155i arayıp şikayet etseydin keşke. Bir daha gözü mor falan görürsen öyle yap. Amcaya bak, böcüüüü ölmüş, kadın dövme peşinde. Şöyle eli maşalılar düşmüyor ki böylelerine, benim babaannem ya da anneannem gibi olsa süpürgenin ucunda çevirirdi adamı. Yazık teyzeye ya. Göz kulak olun bari, arada gidip yoklayın.

Alzhemir olması benide duşundurdu. Bizim bi akrabada hep evini terkeder annemlere grlirdi kocam kovdu diye. Halbuki ole bişi yok. Hasta olduğu için olmayan şeyleri soyluo olabilirler
eşimin bir akrabasıda aynı şekilde polise gidip beni aç bırakıyorlar diye şikayet ediyordu. kızıda kendi evinde çok çok iyi bakıyor ama işte hastalık.. en sonunde bakım merkezine yatırdılar. alzheimer hastaları için en doğrusu buymuş 24 saat gözetim gerekiyor kaçıp kaybolabiliyorlar düşüp bşyerlerini kırabiliyorlar ilaçlarını almayı reddediyorlar falan çünkü.. sizin akrabanızada tavsiye ederim düşünürlerse. bütün doktorlar bakım evi diyor.

eşimin bir akrabasıda aynı şekilde polise gidip beni aç bırakıyorlar diye şikayet ediyordu. kızıda kendi evinde çok çok iyi bakıyor ama işte hastalık.. en sonunde bakım merkezine yatırdılar. alzheimer hastaları için en doğrusu buymuş 24 saat gözetim gerekiyor kaçıp kaybolabiliyorlar düşüp bşyerlerini kırabiliyorlar ilaçlarını almayı reddediyorlar falan çünkü.. sizin akrabanızada tavsiye ederim düşünürlerse. bütün doktorlar bakım evi diyor.
bizim akraba çocuklarıyla kalıo. Bırakacaklarını sanmıyorum. Gerçkten ciddi bi rahatsızlık.

Back
X