Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadın Gibi Kadın Olmak?
- Konu Sahibi KanCicegi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım,hal ve hareketlerin,oturuşun erkeksi mi bilmiyorum ama sana şöyle cevap vereceğim;
Öncelikle cezbedici bir parfüm edin kendine. Mutlaka makyaj yap,eşin makyajı sevenlerdense kırmızı ruju tavsiye ederim. Evde biraz dekolte giyin. Mutlaka topuklu bir ev terliği al.(Çok yüksek olması gerekmez ama şık olsun)
Bir de en önemli detay; sırtın düz dur,otururken de dik dur,göğsünü çıkararak yani. Onun yanında otururken de bacak bacak üstüne atarak otur. Şimdilik bunları hemen uygulamaya geçir ama hepsini aynı anda... Mesela o tv izlerken sen de bunları uygulamış ol ama biraz cool ol.
Bak bakalım sen bişi demeden yakınlaşacak mı...Eğer hala ilgisi yoksa birtek şey gelir aklıma,demekki başka birine ilgisi var ve senden uzaklaşmak için bahaneler üretiyor
Öncelikle cezbedici bir parfüm edin kendine. Mutlaka makyaj yap,eşin makyajı sevenlerdense kırmızı ruju tavsiye ederim. Evde biraz dekolte giyin. Mutlaka topuklu bir ev terliği al.(Çok yüksek olması gerekmez ama şık olsun)
Bir de en önemli detay; sırtın düz dur,otururken de dik dur,göğsünü çıkararak yani. Onun yanında otururken de bacak bacak üstüne atarak otur. Şimdilik bunları hemen uygulamaya geçir ama hepsini aynı anda... Mesela o tv izlerken sen de bunları uygulamış ol ama biraz cool ol.
Bak bakalım sen bişi demeden yakınlaşacak mı...Eğer hala ilgisi yoksa birtek şey gelir aklıma,demekki başka birine ilgisi var ve senden uzaklaşmak için bahaneler üretiyor
- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
yazdıklarınızı üzülerek okudum. anlıyorum ki maddi imkanlarız kısıtlı olmasından ötürüde istediklerinizi alamıyor ve yapamıyorsunuz ama olsun uygun yollardanda bişeyler edinebilir ona kendinizi ispatlayabilirsiniz. tabi bunu istiyor ve hakkettiğini düşünüyorsanız.evin içinde rahat tavırlar sergileyin, güzel kokulu parfümünüzü sıkın, azcık ruj ve kendinizden emin adımlarla salının. size karşı yaklaşımı olduğu anda isteklerine karşı koyup onunla konuşun.hemen boyun eğmeyin hareketlerine. olduğunuzdan farklı emin bi şekilde konuşun.
bunlar belki işinize yarayacaktır.
bunlar belki işinize yarayacaktır.
üzüldüm ve her kadın bu laflar karşısında kırılır ve üzülür
kocana ders verme zamanın gelmiş arkadaşım
saç kremi almıyor demişsin kremli şampuan alsan bi nebze işini görür
saçlarını güzelce tara evde fırça varsa fön kurutma makinesinle beceremesen bile azıcıkta olsa fön çekmeye çalış netten nasıl çekildiğine bakabilirsin başta çok iyi olmasada zaman la olur şimdi yaz tril tril giysiler giy
bir göz kalemi bir rümel bile insanı değiştiriyor
saçlarının renginde değişiklik yapabilirsin
çok bir para değil boyalar bir komşundan rica et boyasın
o gelmeden güzelce parfüm sık
ama en önemlisi pissy arkadaşında dediği gibi o seni arzuladığında bile ona hayır demeyi bil
bil ki her dediğine boyun eğmeyeceğini anlasın
kocana ders verme zamanın gelmiş arkadaşım
saç kremi almıyor demişsin kremli şampuan alsan bi nebze işini görür
saçlarını güzelce tara evde fırça varsa fön kurutma makinesinle beceremesen bile azıcıkta olsa fön çekmeye çalış netten nasıl çekildiğine bakabilirsin başta çok iyi olmasada zaman la olur şimdi yaz tril tril giysiler giy
bir göz kalemi bir rümel bile insanı değiştiriyor
saçlarının renginde değişiklik yapabilirsin
çok bir para değil boyalar bir komşundan rica et boyasın
o gelmeden güzelce parfüm sık
ama en önemlisi pissy arkadaşında dediği gibi o seni arzuladığında bile ona hayır demeyi bil
bil ki her dediğine boyun eğmeyeceğini anlasın
Bizim eve haftada iki gün temizliğe bir ablamız geliyor,maddi durumları pek içaçıcı değil ama çok tatlı bir kadın. Eşimin babası zamanından beri aile içinde 3 çocuklu 4o yaşında:) Onunla konuşmak ise dünyanın en keyifli olayı:) Geçenlerde eşinden bahsederken ''Uyyyyyyyyyyyyyyy ben onun daş........nı yirim ben '' dedi:) Koptum,halen sevgi dolu eşini erini hikmetini bilen biri. Yani mesele azlık yada çokluk değil kadın sadece organları farklı olon biri değil bence; Kadın sıcak olmalı,sevgi dolu olmalı ve cilveli olmalı. Akşam kapıyı güler yüzle açmalı sabah erkeğinden önce kalkıp onu doyurmalı ve yollamalı,canı çekince erkeğinin baş ağrısını unutmalı. Ha bir de gece yatınca doyurmalı Ben böyleyim yalanı yok:)
Dün eşimle aramızda tatsız bi olay gelişti ve bana
kadın gibi olmadığımı iki ev arkadaşı gibi olduğumuzu ve
bana karşı arzusunun olmadığını söyledi
dün geceden beri düşünüyorum
ağrıma gitti
bir kadının kadın olamdığını eşinden duyması zor oluyor
ben bunun için birşeyler yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum
o konuşmada bunun delili
evet soru basit arkadaşlar bana göre zor ama kadın gibi kadın olana çok kolay
kadın gibi kadın olmanın sırları nedir
bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
konu sahibi,sorununu yenmis bu cok guzel....kafama takilan bir sey yazmissin,demissin ki esim sac kremini gereksiz buldugu icin kullanmiyorum diye.simdi soyle bir sey var ki,bazi erkekler cok konusur,ona buna itiraz eder ama aslinda senin onu yapmani da bekler.yani makyaja gerek yok,parfume gerek yok,sac kremine gerek yok diyen bir erkek,bunlari yapan bir kadina asla hayir diyemez.Benim esimde cogu zaman bakim urunlerime ve makjýaj malzemlerime,ne gerek var diye soylenir ama sonuc ben gene de alirim onlari....yaptigimiz cogu sey eslerimiz icin olsa da,en once ben gelirim,ben kendimi iyi hissetmeliyim ki kendimi sevebileyim,eee kendini seven biriysen,ozguven dolu ,guclu ,ne istedigini bilen biri olursun..bu da esleriimizi en etkileyen seydir diye dusunuyorum...
- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
Nasıl sınırlendım ya hem kadının kendıne bakım yapması ıcın herseyı kısıtla hemde kadın gıbı kadın degılsın de adı herıf
Kendısı adam gıbı adam olsa karısına hayat arkadasına bu sekılde konusmaz herseyın farkında olur
Ne verıyosun kı karsındakınden ne beklıyorsun be adam?
Ben olsam sen adam gıbı adammısın da benım kadınlıgıma laf soluyorsun derdım
Kendısı adam gıbı adam olsa karısına hayat arkadasına bu sekılde konusmaz herseyın farkında olur
Ne verıyosun kı karsındakınden ne beklıyorsun be adam?
Ben olsam sen adam gıbı adammısın da benım kadınlıgıma laf soluyorsun derdım
Son düzenleme:
- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
- 123
Mesleğin, eğitimin veya becerin her ne ise çalış. Para kazan, çerven olsun. Bu hem maddi imkanını hem de görmüşlüğünü artırır. (Yanlış anlama görmemiş falan demiyorum, gördükçe daha çok öğrenirsin, daha çok şey biliyor olursun diyorum.)
İnsanın içinden gelmeyince, bir şey yapmak isterken kırıcı bir cevap aldığında içinden hiçbir şey gelmeyip pespaye olabileceğini çok iyi biliyorum.
Saç kremi olmadan saçların odun gibiyse demek ki sağlıksız, yüzüne gidiyorsa kestir. Veya çok iyi bir marka olması şart değil Hacı Şakir'in falan 2-3 TL'ye saç kremleri var edin.
Hiç alamıyorsan, market alışverişi eşinin kontrolündeyse yarım bardak sütü ısıt, içine 1 çay kaşığı bal koy saçında yarım saat bekler yıka. Yumuşacık olduğunu göreceksin.
Makyaj malzemesi elbetteki olsa iyi olur ama her kadın makyajla güzel olmaz hem evde makyajlı gezmek bence çok yapay. Erkek olsam, bir kadının yanağını öpüp fondoten yesem hoşuma gitmezdi. Ucuz yollu bir pudra alıp bunu herhangi bir nemlendirici ile -Nivea'lar 5-6 TL veya arkolar ki bu sana epey gider- karıştırıp hafif bir fondoten elde edebilirsin.
Küp şeklindeki pak mayalar, 25 kuruş çeyrek mayayı sıcak suda erit yüzünde 15 dk beklet yıka.
Bir süre bunu uyguladığında -haftada bir uygulamanı tavsiye ederim fazlası zarar- bir süre sonra yüzün hep fondotenli gibi oluyor.
Benim kadar sıcakta bile donan biri olmasın, kat kat lahana bebek gibi giyiniyorum hep.
İnce kadın çorabı, el örgüsü çok şık patikler, çıtçıtlı bodyler kurtarıyor veya şallar.
El becerin var ise hoş patikler, şallar örüp veya şalları polardan kesip dikerek bile yapabilirsin ki poların metresi ucudur. 1 kat kıyafet ve bu aksesuarlar ile şık olabilirsin.
Çok bildiğimden değil ama nacizhane tavsiye olarak alırsan bunları işe yarar.
Hepsinden önce bir bak, sence bu adam bunlara değer mi? Kendi bu eleştriyi yaparken nasıl bir halde acaba?
Kadın gibi kadın kavramını anlayabiliyorum bazıları nazik yapısı gereği, bazıları günde 8 saat bakım mesaisi harcayarak oluyor.
Diş fırçalamak, sık sık duş almak, hafif bir koku sürmek yani tertemiz olan ve kokan kadın bence en güzeli.
Ayrıca evde onun etrafında dört döneceğine, iki satır ilgi göstersin diye gözünün içine bakacağına televizyonunu izle, kitap oku, müzik dinle, senin bir ilgi alanın olduğunu farklı dünyana bir türlü giremediğini görsün.
Kıl oluyorum bazen bütün erkek milletine konuşurlar, isterler, beklerler ama hiç bakmazlar ki kendileri neler? Kadın gerçekten severken güzellik aramaz erkekte ama erkek e ben erkeğim dünayay bir kere geldim der her güzel kadına dibi düşer.
Sanki dünyanın kaidesi, oğlum sen erkeksin güzel kadın senin hakkın demiş.
Kolay gelsin,
Sevgiler
İnsanın içinden gelmeyince, bir şey yapmak isterken kırıcı bir cevap aldığında içinden hiçbir şey gelmeyip pespaye olabileceğini çok iyi biliyorum.
Saç kremi olmadan saçların odun gibiyse demek ki sağlıksız, yüzüne gidiyorsa kestir. Veya çok iyi bir marka olması şart değil Hacı Şakir'in falan 2-3 TL'ye saç kremleri var edin.
Hiç alamıyorsan, market alışverişi eşinin kontrolündeyse yarım bardak sütü ısıt, içine 1 çay kaşığı bal koy saçında yarım saat bekler yıka. Yumuşacık olduğunu göreceksin.
Makyaj malzemesi elbetteki olsa iyi olur ama her kadın makyajla güzel olmaz hem evde makyajlı gezmek bence çok yapay. Erkek olsam, bir kadının yanağını öpüp fondoten yesem hoşuma gitmezdi. Ucuz yollu bir pudra alıp bunu herhangi bir nemlendirici ile -Nivea'lar 5-6 TL veya arkolar ki bu sana epey gider- karıştırıp hafif bir fondoten elde edebilirsin.
Küp şeklindeki pak mayalar, 25 kuruş çeyrek mayayı sıcak suda erit yüzünde 15 dk beklet yıka.
Bir süre bunu uyguladığında -haftada bir uygulamanı tavsiye ederim fazlası zarar- bir süre sonra yüzün hep fondotenli gibi oluyor.
Benim kadar sıcakta bile donan biri olmasın, kat kat lahana bebek gibi giyiniyorum hep.
İnce kadın çorabı, el örgüsü çok şık patikler, çıtçıtlı bodyler kurtarıyor veya şallar.
El becerin var ise hoş patikler, şallar örüp veya şalları polardan kesip dikerek bile yapabilirsin ki poların metresi ucudur. 1 kat kıyafet ve bu aksesuarlar ile şık olabilirsin.
Çok bildiğimden değil ama nacizhane tavsiye olarak alırsan bunları işe yarar.
Hepsinden önce bir bak, sence bu adam bunlara değer mi? Kendi bu eleştriyi yaparken nasıl bir halde acaba?
Kadın gibi kadın kavramını anlayabiliyorum bazıları nazik yapısı gereği, bazıları günde 8 saat bakım mesaisi harcayarak oluyor.
Diş fırçalamak, sık sık duş almak, hafif bir koku sürmek yani tertemiz olan ve kokan kadın bence en güzeli.
Ayrıca evde onun etrafında dört döneceğine, iki satır ilgi göstersin diye gözünün içine bakacağına televizyonunu izle, kitap oku, müzik dinle, senin bir ilgi alanın olduğunu farklı dünyana bir türlü giremediğini görsün.
Kıl oluyorum bazen bütün erkek milletine konuşurlar, isterler, beklerler ama hiç bakmazlar ki kendileri neler? Kadın gerçekten severken güzellik aramaz erkekte ama erkek e ben erkeğim dünayay bir kere geldim der her güzel kadına dibi düşer.
Sanki dünyanın kaidesi, oğlum sen erkeksin güzel kadın senin hakkın demiş.
Kolay gelsin,
Sevgiler
- 10 Ocak 2013
- 1.146
- 1.211
- 83
Kadın Dediğin
Kadının hası yumuşak başlı olmaz, ama ağırbaşlı ve sıcak olur.
Ağırbaşlılıktan kastım, sıkıcılık değil elbet.
Şımarıklığın da hakkını verir.
Ağırbaşlı tebessümleri olur bir de.
Kadın yüzü dediğin mahkeme duvarına benzemeyecek.
Bu tebessümler sevgidir.
Yumuşacık bir sevgi olur kadın yüreğinde.
Kim olursa olsun, ne yaşamış olursa olsun.
Erkeğini dizine yatırıp saçlarını okşamayı bilir gerçek bir kadın.
Kadının hası nerede, nasıl davranacağını bilir…
İnsanların içinde kapris yapmaz, hır çıkarmaz; ama gerçek bir
Osmanlı kadını gibi,adabıyla, raconuyla istediğini alır.
Dırdır etmez.
Çok konuşup, baskı yapıp erkeği bezdirmez.
Yüz göz olmaz kadının hası.
Bazen öyle bir bakar ki, hele bir de bazen öyle bir susar ki,
bin tümceye bedeldir bu bakmalarla susmalar.
Bu kadın üzülmeyi de bilir, ağlamayı da,kızmayı da.
Ama üzmemek lazım, ayrıca kızdırmaya da gelmez.
Gerçek bir kadın ezik durmaz.
Kambur yürümez, dimdik durur.
Kendine saygısı, güveni vardır.
Erkeğine can yoldaşı olur,destek olur, onu dinlemeyi bilir.
Bazen utangaç olur, bazen ürkek.
Soğuktan ya da yalnızlıktan korkabilir kadın.
Aptal olmaz gerçek bir kadın.
Bön bön bakmaz adamların suratına.
Hülyalı bakışları da olsa, zihni uyanık olur.
Hüznü, gökten deli deli yağan yağmur gibi olur, saçlarından akar.
Neşesi ise öyle renkli, öyle dağınık; saçları savrulur.
Kahkahaları vardır bu kadının, çın çın eder odaların duvarlarında. Sesi güzel olur kadının, biraz buğulu...
Arada bir pencereye yaslar başını,sokağa dalıp gider, bir şarkı söyler. Olgunluğuyla şaşırtır erkeği.
Bazen de öyle çocuk olur, öyle sağlam saçmalar ki,
yine, yine şaşırtır onu.Sıkmaz kadın,
bunaltmaz, yaşa yaşa bitmez.
Huzur verir varlığıyla. İçmesini de bilir kadının hası.
Bazı akşamlar anason kokulu tüter sofrasının sıcağı.
İçli bir türkü dinler bazen, üşür, sırtına hırkasını alır.
Konuşurken insanın yüzüne bakar kadın.
Kibirli olmaz. Kültürsüz olmaz. Bomboş olmaz kafası.
Dünyanın, ülkenin olaylarını bilir,anlar,
söyleyecek sözü vardır.
Kişiliklidir. Beceriklidir.
Tırnağı kırılınca üzülür, üzülür işte,
profesör de olsa, sultan da olsa,
boksör de olsa üzülür. Gerçek bir kadın hiçbir zaman reklam panolarındaki kızlara benzemez.
Etini teşhir etmez. Fosforlu bir taş gibiliği yoktur onun, loş bir cazibesi vardır.
Albenisi metrelerce öteden çarpar adamı.
Ne kadar örtüneceğini, ne kadar açılacağını, yerine ve zamanına görebilir.
Gerçek bir kadın Paris podyumlarında yürüyen,
17. yüzyılın vebalı kadınları gibi mankenlere benzemez.
Uzun saçları vardır kadının.
Yumuşak olur, güzel kokar.
Kadının hası saçlarını ne zaman toplayacağını, ne zaman salacağını bilir.
Kadına yaraşmaz soğukluk.
Gerçek bir kadın göbek atmayı, gerdan kırmayı, iyi becerir;
ama öyle her yerde masaların üstüne çıkıp oynamaz.
Havasında oldu mu, bir oynadı mı, herkes onu izler.
Kadın korunmayı sever, ama korunmaya muhtaç olmaz.
Erkekler korumayı severler, ama yine de güçsüz, zavallı kadınlardan hoşlanmazlar.
Güçlü kadından ise çekinirler, ona yanaşamazlar.
Kadının hası bu dengeyi kurmayı bilir;
gücünü erkeğin gözüne gözüne sokmaz.
Has kadına naz da yakışır, kapris de.
Öyle tatlı, öyle kıvamlı naz eder ki,
onun nazını erkek zevkle çeker.
Gerçek bir kadın şiir gibi olur,
mey gibi olur,
ömür gibi olur.
-Can YÜCEL-
Kadının hası yumuşak başlı olmaz, ama ağırbaşlı ve sıcak olur.
Ağırbaşlılıktan kastım, sıkıcılık değil elbet.
Şımarıklığın da hakkını verir.
Ağırbaşlı tebessümleri olur bir de.
Kadın yüzü dediğin mahkeme duvarına benzemeyecek.
Bu tebessümler sevgidir.
Yumuşacık bir sevgi olur kadın yüreğinde.
Kim olursa olsun, ne yaşamış olursa olsun.
Erkeğini dizine yatırıp saçlarını okşamayı bilir gerçek bir kadın.
Kadının hası nerede, nasıl davranacağını bilir…
İnsanların içinde kapris yapmaz, hır çıkarmaz; ama gerçek bir
Osmanlı kadını gibi,adabıyla, raconuyla istediğini alır.
Dırdır etmez.
Çok konuşup, baskı yapıp erkeği bezdirmez.
Yüz göz olmaz kadının hası.
Bazen öyle bir bakar ki, hele bir de bazen öyle bir susar ki,
bin tümceye bedeldir bu bakmalarla susmalar.
Bu kadın üzülmeyi de bilir, ağlamayı da,kızmayı da.
Ama üzmemek lazım, ayrıca kızdırmaya da gelmez.
Gerçek bir kadın ezik durmaz.
Kambur yürümez, dimdik durur.
Kendine saygısı, güveni vardır.
Erkeğine can yoldaşı olur,destek olur, onu dinlemeyi bilir.
Bazen utangaç olur, bazen ürkek.
Soğuktan ya da yalnızlıktan korkabilir kadın.
Aptal olmaz gerçek bir kadın.
Bön bön bakmaz adamların suratına.
Hülyalı bakışları da olsa, zihni uyanık olur.
Hüznü, gökten deli deli yağan yağmur gibi olur, saçlarından akar.
Neşesi ise öyle renkli, öyle dağınık; saçları savrulur.
Kahkahaları vardır bu kadının, çın çın eder odaların duvarlarında. Sesi güzel olur kadının, biraz buğulu...
Arada bir pencereye yaslar başını,sokağa dalıp gider, bir şarkı söyler. Olgunluğuyla şaşırtır erkeği.
Bazen de öyle çocuk olur, öyle sağlam saçmalar ki,
yine, yine şaşırtır onu.Sıkmaz kadın,
bunaltmaz, yaşa yaşa bitmez.
Huzur verir varlığıyla. İçmesini de bilir kadının hası.
Bazı akşamlar anason kokulu tüter sofrasının sıcağı.
İçli bir türkü dinler bazen, üşür, sırtına hırkasını alır.
Konuşurken insanın yüzüne bakar kadın.
Kibirli olmaz. Kültürsüz olmaz. Bomboş olmaz kafası.
Dünyanın, ülkenin olaylarını bilir,anlar,
söyleyecek sözü vardır.
Kişiliklidir. Beceriklidir.
Tırnağı kırılınca üzülür, üzülür işte,
profesör de olsa, sultan da olsa,
boksör de olsa üzülür. Gerçek bir kadın hiçbir zaman reklam panolarındaki kızlara benzemez.
Etini teşhir etmez. Fosforlu bir taş gibiliği yoktur onun, loş bir cazibesi vardır.
Albenisi metrelerce öteden çarpar adamı.
Ne kadar örtüneceğini, ne kadar açılacağını, yerine ve zamanına görebilir.
Gerçek bir kadın Paris podyumlarında yürüyen,
17. yüzyılın vebalı kadınları gibi mankenlere benzemez.
Uzun saçları vardır kadının.
Yumuşak olur, güzel kokar.
Kadının hası saçlarını ne zaman toplayacağını, ne zaman salacağını bilir.
Kadına yaraşmaz soğukluk.
Gerçek bir kadın göbek atmayı, gerdan kırmayı, iyi becerir;
ama öyle her yerde masaların üstüne çıkıp oynamaz.
Havasında oldu mu, bir oynadı mı, herkes onu izler.
Kadın korunmayı sever, ama korunmaya muhtaç olmaz.
Erkekler korumayı severler, ama yine de güçsüz, zavallı kadınlardan hoşlanmazlar.
Güçlü kadından ise çekinirler, ona yanaşamazlar.
Kadının hası bu dengeyi kurmayı bilir;
gücünü erkeğin gözüne gözüne sokmaz.
Has kadına naz da yakışır, kapris de.
Öyle tatlı, öyle kıvamlı naz eder ki,
onun nazını erkek zevkle çeker.
Gerçek bir kadın şiir gibi olur,
mey gibi olur,
ömür gibi olur.
-Can YÜCEL-