• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın Gibi Kadın Olmak?

sorunu hallettınmı merak edıyorum.
arkadaslar sağolsunlar uzun uzun anlatmıslar vende aynı seylerı yazmak ıstemıyorum .
esini salla at bı yana . unut bı an için bekarsın hoslandıgın bı adam var . bı surelıgıne sıze mısafırlıge gelmıs .Aynaya bak ne görüyorsun ve ne görmek ıstıyorsun. sonra aynayı hayatına tut ne yasıyorsun , ne yasamak ıstıyorsun., nasıl davranıyorsun , nasıl davranmak ıstıyorsun. bu soruların cevabını bulur ve uygularsan hersey cozulecektır.

arkadaşlar yorumlarıız için yeniden teşekkür ederim
bu hafta sonu onun istediği gibi bir kadındım
bunu yapamak çokta zor değil
eşimin tavırlarıda bu işi kolaylaştırdı tabiki
ama bir an aynaya bakıp
olamak istediğin kadın bumu gerçekten diye sormadan edemedim
ya eşim karşısında tabiri caizse 'wamp arzulu vs vs' gibi bir kadın istiyor
ama ben daha kuğul bir yapıya sahibim
yani ben isterim ki bir bakışım onu eritsin
yüzüme düşen saçım onu etkilesin
küçük bir gülümsemem yetsin beni arzulaması için
ama her arzumuz gereçekleşmiyor işte...

herneyse işte böyleyken böyle
bu olaydan tek artım kendime olan özgüvenimi kazanmam
bunda sizlerinde çok büyük bir payı var
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
artık kendimi daha güçlü hissediyorum
ideallerime daha sıkı sarılıyorum
artık eşime arzularımı söylemekten çekinmiyorum
onun arzuları varsa benimde var
ben onun için çok büyük fedakarlıklar yaptım
karşılığını ne yazıkki bekliyorum keşke bu duruma gelmeseydi ama
mutlu olmak ertesi güne uyanmak her aldığım nefese şüretmek için bunu yapmam gerekiyor

velhasılı kelam artık yaşadığımı hissetmem için
bir erkeğin laflarında kendimi aramıycam
yaşadığımı hissetmek için aynaya bakıp yüreğimi okumam
ve kendime güvenimi yitirmemem bana yetiyor
darısı benim gibi olan bütün bayanlara
emin olun mutlu olmayı hakediyoruz
her insan oğlu gibi.........

beklentilerini bir öğren ve değerlendir bakalım,ama sen sakın altta kaldığını düşünme,üzerse seni dahi üzüldüğünü gizle,erkekleri anlamak zor zenaat gerçekten....

ayy canım bnm sorunlarını bir nebzede halledebilmiş olmana inan çok sevindim,arkadaşlarımız da öyle güzel yorumlar yapmışlarki hepsi aklımızın bir kenarında kalması gereken şeyler hepimiz için, senin gibi ince naif bir insan kırılırmı yaa,buraya bile yazarken yanlış bişey konuşmamak adına kelimeleri nasıl özenle seçtiğin belli,allahım tez zamanda seni daha da aydınlık ferah günlere çıkarır inşallah,herşey gönlünce olsun emi

arkadaşım, yazını şimdi gördüm, öncelikle sana tavsiyem ; eşini seviyor musun gerçekten bunu bir düşün.

eğer gerçekten seviyorsan, eşin seni gerçekten seviyor mu bunu bir düşün.( sana söylediği sözlerden seni sevmediği açıkça ortada, kırıcı ama gerçek)

eğer seni beğenmiyorsa neden seninle evlendi? kendi ne ki seni beğenmiyor? bence önce sen ona bir açıl, ekonomik kısıtlamalardan dolayı kendini kısıtladığını, vitrinlerde gördüğün beğendiğin şeyleri bütçenizi aştığı için alamadığını ona anlat. eğer çok parası varsa çıkarsın, alsın istediğini. ama şunu bil ki erkeklik gururu nasıl varsa kadınlık gururu da vardır. söylediği sözler çok ağır. bence seni yaralamak istediği için söylemiş olabilir, başka arayışlar içine girmiş olabilir... sana diyeceğim kendinden ödün verme, öncelikle kocana kendi olumsuzluklarını anlat daha sonra sorunu kendinde ara

ayy canım ya üzüldüm şimdi.kendini kocan da olsa o kadar ezdirme.sende ne özgüven kalmış nede kendine olan saygın.caım yeni üye oldum siteye yazınıa yeni gördüm.ama emin ol çok üzüldüm.önce en iyi yaptığın şeylerin bi listesini yap.hangi konularda başarılısın felan.sonra neleri yapmak isteyipde yapamadığının listesini çıkar.ikisini sonra oku,düşün.hem eşin tam olarak ne istiyo onları yaz.eşinin isteklerinin senin yapabileceklerin arasında bağlantı kur...inşallah halledebilirsin canım sabır ister bu işler

madem kadın gibi görmüyor seni, neden evlenmiş seninle? kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol. senin güçlü olmanı çekememiştir belki.(kendi güçsüz demekki) güçlü olduğun için de heran seni kaybedeceğini düşünmüştür, buyüzden de ezmeye çalışmıştır. sende izin vermişsindir belki. ve şimdi de senin bu halinden hoşlanmamış olabilir. ya bırak ezsin seni, ikinizde huzursuz olun ya da ezdirme ve güçlü ol, mutlu ol, eminim ki onunda hoşuna gidecektir içten içe, bırak ne derse desin. varsayım tabiii bunlar......

kadın demek ben hoslanmasamda ve üşensemde biliyorumkı daha doğrusu tahmın ettıgım kadarıyla saçları açık uzun , şık giyinen ve topuklu terlik dışardada topuklu ayakkabı gıyınen süslü bişey
erkekler onu istiyor sanırım ama spor ayakkabı gıymek ve evdede esofman gıymek daha rahat bız sureklı kokoş olmak zorundamıyız kardesım ama arada bı yapmak lazım ıtıraf edıyorum haftada 1-2 defa yapmak lazımkı degısıklık olsun

merhaba arkadaşlar bence kan çiçeği çok doğru söylemiş çünkü insan şunu düşünecem bunu düşünecem diye takıntılarının esiri oluyor ve maalesef kendini unutuyor.biliyorum insan değer verip sevdiği kişi tarafından sevilmek değer verilmek isteniyor fakat unutmayalım ki o insan da bizim gibi zayıf yanları olan bir varlık ve dolayısiyle o kişiden karşılık göremiyorsak isteklerimizi ve istediklerimizi yüce yaratıcımızdan istememiz daha doğru diye düşünüyorum sabırla tabiki... Allah,ü teala dualarınız olmasaydı ne ehemmiyetiniz vardı diyor....yani benden,,isteyin diyor yüce yaratıcımız..neyse hakkınızı helal edin herkesin cuması mübarek olsun...ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.....

Erkek ve kadının yaradılışları nedeniyle istekleri farklıdır. Kadın şefkat ister, erkek şehvet... Her kadın vamp değildir. Ama bu olamaz demek değil... Kadının duruşu, bakışı erkeği baştan çıkarmaya yeter. Evet eğlenceli, espritüel bir kişilik olabilirsiniz ama şehvet bir erkek için en başta gelir. Kendinizi bir tiyatro oyununda hissedin. Başrol sizin. Şehvetli kadını oynuyorsunuz. Hareketlerinizi konuşmalarınızı bakışlarınızı ona göre belirleyin. Evde dekolte giyinin ve eşinizin dikkatini oraya çekmeye çalışın; ama siz farkında değilmişsiniz gibi. Bunun gibi daha birçok şey var... Bu sorun bir tek kançiçeğinde yok, birçok kadın aynı sorundan muzdarip... Birlik olmalıyız değil mi ;)

bak arkadaşım,evli değilim ama bu konuda kitaplar okudum,özgüven dedinya bak bi kere,bişey yapacaksan kendin için yapacaksın,eşin için değil,ozaman herşey yapmacık olur..önce özgüveninn olması lazım,ne yapıyosan yaptığın şey tek taraflı olmaz senide mutlu etmesi lazım ikinciye gelince evim sobalı dedin ya olabilir olsun,kat kat giysende işten geldikten sonra söylediği tümmmm sözleri unutmuş gibi git öp,sarıl ve gülümse,sabah işe giderken kalkıp kahvaltı hazırla,cebine bi not bırakıver,=)yada kahvaltı hazırlamıyosan masaya bırak notu,benim için özelsin bitanemsin falan,inşallah bu sorunun biran önce çözülür...:1hug:

arkadaşlar yorumlarıız için yeniden teşekkür ederim
bu hafta sonu onun istediği gibi bir kadındım
bunu yapamak çokta zor değil
eşimin tavırlarıda bu işi kolaylaştırdı tabiki
ama bir an aynaya bakıp
olamak istediğin kadın bumu gerçekten diye sormadan edemedim
ya eşim karşısında tabiri caizse 'wamp arzulu vs vs' gibi bir kadın istiyor
ama ben daha kuğul bir yapıya sahibim
yani ben isterim ki bir bakışım onu eritsin
yüzüme düşen saçım onu etkilesin
küçük bir gülümsemem yetsin beni arzulaması için
ama her arzumuz gereçekleşmiyor işte...

herneyse işte böyleyken böyle
bu olaydan tek artım kendime olan özgüvenimi kazanmam
bunda sizlerinde çok büyük bir payı var
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
artık kendimi daha güçlü hissediyorum
ideallerime daha sıkı sarılıyorum
artık eşime arzularımı söylemekten çekinmiyorum
onun arzuları varsa benimde var
ben onun için çok büyük fedakarlıklar yaptım
karşılığını ne yazıkki bekliyorum keşke bu duruma gelmeseydi ama
mutlu olmak ertesi güne uyanmak her aldığım nefese şüretmek için bunu yapmam gerekiyor

velhasılı kelam artık yaşadığımı hissetmem için
bir erkeğin laflarında kendimi aramıycam
yaşadığımı hissetmek için aynaya bakıp yüreğimi okumam
ve kendime güvenimi yitirmemem bana yetiyor
darısı benim gibi olan bütün bayanlara
emin olun mutlu olmayı hakediyoruz
her insan oğlu gibi.........

çok tatlısın yaa... :)

cnm esinle sorunlarini hallettigine
esinin istedigi gibi davranip özgüvenine tekrar kavusmana sevindim:)
ama esinin o lafi hic hos olmamis, söylemeden gidemicem:(

bana hakaret eden adam için süslenmeyi öneren arkadaşları zerre anlamıyorum.
daha fazla hakaret etsin diye adamı ödüllendirmekten başka bişey değil bu.
o kadar şehvet düşkünü kadın istiyorsa neden daha sakin mizaçlı kadınla evleniyor?
neden bu kızcağız olmadığı birşey kılığına girmek zorunda?
bir erkeğin sadece vamp kadını arzuladığı yalanına inanmayın da artık lütfen!
insanın cinsel organı kalbi ve beynidir. bir erkek sevdiği kadını tezek içinde olsa dahi arzular.
of ya vallahi inanamıyorum size ya.

konuya dönersem, bunu diyen erkek kendi eksikliğini bastırmak için söylemiştir. altında neden aramayın arkadaşım! üzmeyin kendinizi!

ha şunu bilin, bu adam sizin gibi düşünerek konuşmuyor ve sizi kırmaktan korkmuyor! aman canım bütün erkekler böyle diyip kendinizi de uyutmayın. söke söke alın hakkınızı. boşanma laflarının hepsi blöf. hiçbi erkek ettiği kavga yüzünden karısını boşamaz, boşamamıştır da. boşarsa insan değilim. hepsi blöf! yemeyin bu blöfleri. ödüllendireceğinize adam etmeye çalışın bu densizliklerini, sizin mutluluğunuz için sizden rica ediyorum!

decemBer bekara koca boşamak kolay derler ama sana katılmamak imkansız seven adam herşekilde sever yoksa kimse evlenemez tek tip erkek ve kadınlar evlenir sever aşk yaşardı seven adam karısı kırılmasın üzülmesin diye ugraşır istediği değişmesini yapmasını dilediği şeyleride güzellikle söyler yoksa sen şöylesin sen böylesinin altında başka biri var da onunlamı kıyaslıyor geliyor akla ve ondan yüz bulamayınca dön yine arkadakine :umursamaz:

canım erkekler böyle.para harcamazlar ama bakımlı ol isterler
sende kremini,deodorantını al-sür ama sürmemiş gibi ol doğal güzelim gbi takıl yerimseniben
sonra bi laf var affınıza sığınarAK,haddim olmayarak söylüyorm :kedi:
yatakta dayanılmaz ol erotik film izle bak bakalm şu wAMP kadın nasl oluyo hakkaten nasl yaa CADIARZU
öyle işte bayanssulusmile

december çok haklısın...Allah Allah kadınlığı ne zannediyorsa önce kendi erkek olsun..eşinin tüm beklentilerini yerine getirsin,ondan sonra karşısındakinin kadınlığını sorgulasın.kendi ezikliğini eşinden çıkarıyor.eksik olan kendisi sen lütfen üzülme.ayrıca maddi durum kötüyse evde net niye var diyen kişiye cevabım;yok artık yani..sen adamın bunca yaptığını bırak,kadına eve internet bağlatacagına gecelik al de..yok artık ya..kadın cinsel meta degildir arkadaşlar..herşey karşılıklıdır.hiçbir istegi karşılanmamış,sürekli ezilmiş,istekleri gözardı edilmiş bir kadından nasıl bir cinsel performans bekliyorsun?gelen cevaplara çok saskınım zaten yok gecelik al pazardan,yok makyaj yap..arkadaşlar kadının yaşam ışığı sönmüş..elinde hiçbir imkanı yok..hangi gecelikten,ne tür bir vamplıktan bahsediyorsunuz?Arkadaşım sen lütfen dik dur..böyle adamlar verdikçe daha fazlasını isterler..ve lütfen dediğimi asla unutma..asla düzelmezler.ama madem başına gelmiş bir kere,diyebileceğim,seninde bir birey olduğunu kabul ettir ona.bu şu demek..çalış..mezuniyetinin bi önemi yok..elbet kendine göre bi iş bulabilirsin..biliyorum fedakarlık sende bir alışkanlık olmuş artık ama kazancınlada lütfen biraz kendine yaşa..özgüven kazan.kendi isteklerini gözardı etme...kocanıda yaşamının merkezi haline getirmekten vazgeç.sanamaki ben bir feministim.son derece erkeğime baglıyım ve hep arkasında durmayı tercih ederim..ama adam adam olacak..

Back
X