- Konu Sahibi airy-fairy
-
Nasıl vermediler. Öyle bir şey olmaz. Hangi hastaneyse yaptırdıysanız. Gidin hatta doktora gidin tüp bebek raporu çıkartacam onun için burada aşılama yaptırdığıma dair belgeyi almak istiyorum diyeceksiniz. İllaki verirler. Vermezlerse başhekime çıkın. Vermemek gibi bir lüksleri yokBana iste belge vermediler ve raporsuz olduğu için o yüzden sordum kabul olur mu diye
Allah bağışlasın ovulasyon testi deneyebilirsiniz5 yıldır evliyim, 4 yaşında bir cocuğum var. 1,5 senedir ikinci bebek düşünüyoruz. Hsg de çektirdim geçen ay. Önünüzdeki 6 ay içinde olmazsa aşilama düşünebilirim. Şimdiden araştırmaya başladım
Evet gözüküyor doktorundan imzalı açıklamalı kağıt alırsan sayıyorlar
Eşim geldiğinde deneyeceğim zaten başka denencek bisey kalmadı ikinci asilamadan başka. Cevap için çok teşekkürlerSen Bi git devlete ben ne zamandır hamile kalamıyorum aşılama yaptırabilir miyim de bakalım Bi şansını dene
Yok benim zaten şubatta ikinci yılım doluyor sadece geçen ay asilamayi yaptırdım doktor bana 3 yılın dolmadigi için ilaçları kendin alacaksın dedi aşılama için. Ben sormadım tüp bebek adına yani aklıma da gelmemişti o zaman.Nasıl vermediler. Öyle bir şey olmaz. Hangi hastaneyse yaptırdıysanız. Gidin hatta doktora gidin tüp bebek raporu çıkartacam onun için burada aşılama yaptırdığıma dair belgeyi almak istiyorum diyeceksiniz. İllaki verirler. Vermezlerse başhekime çıkın. Vermemek gibi bir lüksleri yok
AminAllah bağışlasın ovulasyon testi deneyebilirsiniz
Merhaba kızlar. Ben de belki bir umut olur diye sizlere yazmak istedim. Ben evliliğimin 8.ayında düşük yaptım. Daha sonra evliligimden 4 yıl bitti ondan sonra mikroçip aşılama yöntemi ile ilk denemede gebe kaldım. Bu aşamaya kadar 2 normal aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım. En son mikroçip aşılama yöntemi ile gebelik oldu. Bende pcos vardı eşimde hiçbir sorun yoktu. Hormonlarımda genelde prolaktin yüksek oluyordu. İlaçlarla ve mikroçip aşılama ile Allah a şükür olumlu sonuç aldık. Ne olursa olsun pes etmeyin ve sabırla devam edin. Allah hepinize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.Merhaba arkadaşlar,
Aşılama konusunu araştırırken, bu yol ile gebelik elde etme olasılığının pek yüksek olmadığını farkettim.
Aşılama yapmış olanlar ankete katılırsa, çok sevinirim.
Teşekkürler
Bunlari bizimle paylastiginiz icin tesekkür ederizMerhaba kızlar. Ben de belki bir umut olur diye sizlere yazmak istedim. Ben evliliğimin 8.ayında düşük yaptım. Daha sonra evliligimden 4 yıl bitti ondan sonra mikroçip aşılama yöntemi ile ilk denemede gebe kaldım. Bu aşamaya kadar 2 normal aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım. En son mikroçip aşılama yöntemi ile gebelik oldu. Bende pcos vardı eşimde hiçbir sorun yoktu. Hormonlarımda genelde prolaktin yüksek oluyordu. İlaçlarla ve mikroçip aşılama ile Allah a şükür olumlu sonuç aldık. Ne olursa olsun pes etmeyin ve sabırla devam edin. Allah hepinize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Rica ederim ne demekBunlari bizimle paylastiginiz icin tesekkür ederiz
Senin de ankete katilmani bekliyorum tatliş anne adayıBende şurada yerimi alayım merak içinde
Ama ben aşilamadan hemen sonra kaldım olur mu ki kuzuSenin de ankete katilmani bekliyorum tatliş anne adayı
İlk aşılamanla gebe kaldın dimi? Ozaman 1i oylaAma ben aşilamadan hemen sonra kaldım olur mu ki kuzu
Aşılamayla gebe kalmadım kii geçen ay aşılama yaptırdım negatif oldu canım. Bu ay asilamadan sonra adet olunca tekrar hsg çektirdim o şekilde kaldımİlk aşılamanla gebe kaldın dimi? Ozaman 1i oyla
Aaa öylemiiAşılamayla gebe kalmadım kii geçen ay aşılama yaptırdım negatif oldu canım. Bu ay asilamadan sonra adet olunca tekrar hsg çektirdim o şekilde kaldım
Evet canım hatta tıkanıklık olabilir dedi aşılama olmayınca tekrar istedi hsg bendenAaa öylemii
Ümitsizlik çok kötü yaEvet canım hatta tıkanıklık olabilir dedi aşılama olmayınca tekrar istedi hsg bendeno yüzden çok ümitsizlik yaşadım ya aşılama tutmadiysa kalmam artik diyordum hsg çekildim femara kullandım bi yandan 18 mm tek yumurta ve catlatma iğnesi sonuç
Evet insallah güzelce artar ilk kez tuttu 18 ay sonraÜmitsizlik çok kötü yaneyseki atlattın o zor günleri
Artar inşallah olumlu düşün tadını çıkarEvet insallah güzelce artar ilk kez tuttu 18 ay sonrainsallah sende güzel haber alacaksin
Allah razı olsun canım inşallahArtar inşallah olumlu düşün tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?