• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kaçıncı aşılamadan sonra gebe kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı aşılamadan sonra gebe kaldınız?

• 3

OY: 0 0,0%
  • 4

• 5 ve fazlası

• Ankete Katılan
    15
Her ay aynı şekilde olmuyor ki. Yumurtlama takibini evde de yapabilirsiniz aslında
Ben ateş takibi yapıyorum orda yumurtamın tam olarak hangi gün çatladığını görüyorum. Yine de 1,5 senedir olmuyor 🤷🏼‍♀️ Umarım hsg nin fayfasını görürürüm 😅

Sanırım hastane kayıtlarında geçiyor sistem üzerinden otomatik, inşallah gerek kalmaz velev ki kaldı hiç korkmayın hepsi bir ışık bebeğiniz için 😍 hem aşılama hem de tüp bebek yaptıran biri olarak diyorum .
Biliyorum geçen sene konuşmuştuk sizinle hikayenizi anlattığınız başlıkta 🥰 inşallah elimizden geleni denemeye çalışıyoruz bir gün bizimde yüzümüz gülecek insallah🙏😍

Sanırım hastane kayıtlarında geçiyor sistem üzerinden otomatik, inşallah gerek kalmaz velev ki kaldı hiç korkmayın hepsi bir ışık bebeğiniz için 😍 hem aşılama hem de tüp bebek yaptıran biri olarak diyorum .
Bu arada hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sağlıklı bi şekilde büyütürsünüz inşallah 😍🤲

Biliyorum geçen sene konuşmuştuk sizinle hikayenizi anlattığınız başlıkta 🥰 inşallah elimizden geleni denemeye çalışıyoruz bir gün bizimde yüzümüz gülecek insallah🙏😍
Aaaa 😍😍 nasip olur Allah'ın izni ile ♥️🙏🏻 hep böyle olun bende sizler gibiydim
Bu arada hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sağlıklı bi şekilde büyütürsünüz inşallah 😍🤲
Allah razı olsun ♥️ çok teşekkür ederim 🙏🏻 darısı başınıza olsun inşallah

Çok sıkıntılar gördüm ama Rabbim nasip etti devlette tüp bebek için rapor için 2 aşılama sart olduğundan ilkini yaptırdigimizda nasip oldu hiç olmaz demeyin aşılama da oldu mu oluyor , benim özelde 4 yumurtam vardı aşılama da ve doktor çok umutlu konuştuğu halde olmadı kaldı ki ciple seçilen spermlerdi aşılamada özelde ama olmadı . Devlette sıradan aşılama idi tek yumurta ile nasıp oldu şükürler olsun 🙏🏻 darısı tüm isteyenlere inşallah
Maşallah🥰 bana da umut oldunuz bu ay da olmazsa martta aşılamaya geçeceğiz 9 ay oldu artık, Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah yaşamayan bizi anlayamaz bu nasıl özlemmiş bilemez🤲🏼

Bir de merak ettiğim bisey var ben şimdi raporsuz yaptırdım ya bu kayıtlarda gözüküyor mu? Mesela devlet tüp bebek için 3 yıl evlilik şartı 2 iğneli aşılama diyor orda gözüküyor mu diye merak ediyorum
Evet gözüküyor doktorundan imzalı açıklamalı kağıt alırsan sayıyorlar

Burda da bir arkadaş bana 3 yıl dolmadan doktorunun rapor yazdığını söylemişti. Ama bende gecen ay yaptırdım doktor direk 3 yıl dolmadığı için kendin alacaksın ilaçları dedi. Bu arada özelde yaptırdım
Şubatta iki yılım dolacak nikahım o zaman olmuştu
Sen Bi git devlete ben ne zamandır hamile kalamıyorum aşılama yaptırabilir miyim de bakalım Bi şansını dene

Back