- 2 Ocak 2022
- 2.918
- 4.301
- 83
- Konu Sahibi airy-fairy
-
Burda bu anketin sonucuna göre aşılama yaptırmaktan vazgeçecek değilsin. Evet çok düşük bir ihtimal ama denemek lazım dün bir arkadaşa da yazdım yaptır ama devlette yaptır özele çok para dökme eğer özelde 2 3 kere deneneckse onun parasıyla üstüne biraz daha konur tüp bebek yapılır ama devlette ilaca rapor çıkıyor işlem de ücretsiz oluyorMerhaba arkadaşlar,
Aşılama konusunu araştırırken, bu yol ile gebelik elde etme olasılığının pek yüksek olmadığını farkettim.
Aşılama yapmış olanlar ankete katılırsa, çok sevinirim.
Teşekkürler
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.Burda bu anketin sonucuna göre aşılama yaptırmaktan vazgeçecek değilsin. Evet çok düşük bir ihtimal ama denemek lazım dün bir arkadaşa da yazdım yaptır ama devlette yaptır özele çok para dökme eğer özelde 2 3 kere deneneckse onun parasıyla üstüne biraz daha konur tüp bebek yapılır ama devlette ilaca rapor çıkıyor işlem de ücretsiz oluyor
Tekrar deneyecek misiniz?Ben geçen ay yaptırdım hamile kalamadım maalesef
Doktorumu değiştirtim bu yeni doktor sana yapmam aşılama dedi bir yumurta gelişmiş diye. Bu ay normal takip yaptı olmazsa da gelme dedi kendiliğinden olur. Kilo verdikten sonra denemek istiyorum tekrarTekrar deneyecek misiniz?
Rapor çıktığında yanlış hatırlamıyorsam ben 2 yıl 4 aylık evliydim3 yıl evlilik şartı var ama öyle rapor çıkarılıyor
Kaç yıllık evlisiniz rahim filmi çektirdin iz miTavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
Raporu nasıl çıkardınız acaba bilgilendirir misinizRapor çıktığında yanlış hatırlamıyorsam ben 2 yıl 4 aylık evliydim
Anladım. Kac aydır deniyordunuz aşılama yaptığınızda?Doktorumu değiştirtim bu yeni doktor sana yapmam aşılama dedi bir yumurta gelişmiş diye. Bu ay normal takip yaptı olmazsa da gelme dedi kendiliğinden olur. Kilo verdikten sonra denemek istiyorum tekrar
5 yıldır evliyim, 4 yaşında bir cocuğum var. 1,5 senedir ikinci bebek düşünüyoruz. Hsg de çektirdim geçen ay. Önünüzdeki 6 ay içinde olmazsa aşilama düşünebilirim. Şimdiden araştırmaya başladımKaç yıllık evlisiniz rahim filmi çektirdin iz mi
Burda da bir arkadaş bana 3 yıl dolmadan doktorunun rapor yazdığını söylemişti. Ama bende gecen ay yaptırdım doktor direk 3 yıl dolmadığı için kendin alacaksın ilaçları dedi. Bu arada özelde yaptırdımRapor çıktığında yanlış hatırlamıyorsam ben 2 yıl 4 aylık evliydim
Bir de merak ettiğim bisey var ben şimdi raporsuz yaptırdım ya bu kayıtlarda gözüküyor mu? Mesela devlet tüp bebek için 3 yıl evlilik şartı 2 iğneli aşılama diyor orda gözüküyor mu diye merak ediyorumRapor çıktığında yanlış hatırlamıyorsam ben 2 yıl 4 aylık evliydim
1.5 yıllık evliyim canım başından beri deniyoruz ama bazı aylar doğum kontrol hapı kullandım kistten dolayı. Eşiminde değerleri düşüktü baya yeni düzeldi bundan sonraki süreç önemli aslında öyle düşünüyorum kilo da verirsemAnladım. Kac aydır deniyordunuz aşılama yaptığınızda?
İnşallah en yakın zamanda istediğin kiloya kavuşursun ve gebe kalırsın canım1.5 yıllık evliyim canım başından beri deniyoruz ama bazı aylar doğum kontrol hapı kullandım kistten dolayı. Eşiminde değerleri düşüktü baya yeni düzeldi bundan sonraki süreç önemli aslında öyle düşünüyorum kilo da verirsem
İnşallah ya. Ama veremiyorum bu hormon ilaçları 15 kilo aldırdı acil 10 kilosunu vermem lazımİnşallah en yakın zamanda istediğin kiloya kavuşursun ve gebe kalırsın canım
Sen kilo verirken bebek kendiliğinden olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?