• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçarak evlenmek

martineden123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
1
-14
1
21
Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?

Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?

Kaç kaç gör dünyanın kaç bucak olduğunu. Evlilik sevgilinin evine gitmeye benzemez

Hayatında yapacağın en büyük hatalardan birini yaparsın. Yahu sene olmuş 2023 kaçmak ne? Ortaçağda babanın mülkiyetindeyken kocaya kaçan kız gibi mi bu kaçma işi? 20 yaşında reşit bir bireysin. İlka evleneceğim dersen gidip nikah kıyarsın. Ama bence çok büyük hata yaparsın. Ailen çok haklı. Okurken evlenmek nedir? Bu neyin acelesi? Zaten sevgilinle birliktesin. Bırak okulun bitsin. İşe gir. Doğru düzgün ailenle tanıştırıp öyle evliliğe karar verirsiniz.

Kaçarsan hayatın boyunca evliliğinde sana koz olarak kullanır onu eş kişisi ve ailesi. Kaldı ki en ufak bişey de kendi ailemde kafana vurur biz vermedik sen kaçtın sen çek derler. Böyle çok insan tanıdım ne yazık ki hepsi de pişman. Yakınlaş bacım nolcak yaşa aşkını doya doya zamanı gelince de evlenirsin.

Ben değilde Eltim kaçtı. Kocanın, kaynana ve kayınpederin dediği istediği herşeye evet demek zorunda kalıyor. Hiç sesini çıkaramıyor. Vee o kadar pişman ki anlatamam. Ne düğün ne eşya ne ev verildi. 3 çocuğuyla Kocasıyla bir evin bir odasında kaynana ve kayınpederle yaşıyor..

Okumak, yeni şeyler öğrenmek, yeni deneyimler yaşamak ve eline mesleğini almak varken nedir bu bir adamın karısı olma merakı? KK konuları bana sürekli "nasıl aşklar yaşıyorlar bu insanlar" sorusunu sorduruyor. Evliliğin şimdi yaşadıklarınıza benzer bir şey olduğunu mu sanıyorsunuz? Evlilik sorumluluğunun altına girmeye neden bu kadar heveslisiniz?
Çok istiyorsanız evlenin. Çok değil 10 sene sonra "üniversitedeyken kaçarak evlendim. sonra evlilik, çocuk derken okulu bitiremedim/işe başlayamadım. eşim aldatıyor, ne yapacağımı bilmiyorum" diye konu açarsınız.
Önce hayatınızı kurun ve bunu kendinizi esas alarak yapın. Bir adamın etrafında hayat kurup sonradan pişman olmayın.

Allah'a çok şükür hiç bu cahillikte bir öğrenci olmadım. Teselli arıyorsunuzda çok yanlış ilerliyorsunuz söyliyim. Ailelerin endişelerini şimdi daha iyi anlıyorum.

Allah'a çok şükür hiç bu cahillikte bir öğrenci olmadım. Teselli arıyorsunuzda çok yanlış ilerliyorsunuz söyliyim. Ailelerin endişelerini şimdi daha iyi anlıyorum.
Aileden uzakta okuyunca sapıtan bir nesil yetişiyor hayret vallahi..

Back