kaçarak evlenenler hadi buraya anlatın maceralarınızı...

ezelonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
151
3
mrb kızlar ben esimle nasıl tanısıp evlendıgımı sizlerle paylasmak ıstedım kacarak evlendım benım gıbı kacarak evlenen var mı?

istersen sen başla canım anlatmaya :KK1: ben bekarım henüz ama çok heyecanlı oluyo dinlemesi hihi:KK9::KK9:

evettt anlatıyorum oncellıkle ben esımle 3 ay flort ettım daha sonra oyle ask ve tutkuyla baglandıkkı bırbırımıze evlenmeye karar verdık ama aılem karsı cıktı ve evlenmemıze kattıen ızın vermedıler bızde anlastık ve kactık olanlar oldu kıyametler koptu kısın o sogukta dısarda mı yatmadık aklınıza gelebılecek hersey oldu

evettt anlatıyorum oncellıkle ben esımle 3 ay flort ettım daha sonra oyle ask ve tutkuyla baglandıkkı bırbırımıze evlenmeye karar verdık ama aılem karsı cıktı ve evlenmemıze kattıen ızın vermedıler bızde anlastık ve kactık olanlar oldu kıyametler koptu kısın o sogukta dısarda mı yatmadık aklınıza gelebılecek hersey oldu

şu an mutlu musunuz? ailenle barıştınız mı?:KK34:

evet allaha sukur cok mutluyum ve 1.5 yasında bır oglum var cok cekısmeler yaasadım evlene kadar ama ask galip geldi

bende kaçmadım söz nişan düğün hepsi yolunda oldu.
ama eşimin arkadaşı yarın 4ten sonra zonguldağa memleketine gidicek ve kızı kaçırıp gelicekmiş eşime gel demiş yarın dr kontrolu var eşimin ben gelemem demiş ama diğer 2 arkadaşı nı alıp gidicekler yarın bende merakla bekliyorum neler olucak bakalım :KK1:

şimdi burda olanları okuyupta genç kızlarımızı yanlış yönlendirmek kaçmaya çok iyi deyipte ailelerini asla üzdürmelerine izin vermek istemem herşeyden önce ailen asla bu yaptığını seni afftse bile unutmuyor bunu bilin bekar kızlar...

bende kaçarak evlendim 2007 de ama sözlüyken bu hataya düşmek zorunda kaldık hata çünkü bir kız ne olursa olsun ailesinin rızasını almalı şimdiki aklım olsa bir sinirle buna kalkışmas ailemi biraz daha ikna etmeye uğraşırdım çünkü ailem maalesef evi olmadığı için eşimle sözlendikten 1 ay sonra vazgeçirmek için ellerinden geleni yaptılar..çeyiz falan hiç birşey vermicez almıcaz nasıl evlenirsen evlen bizden bişey bekleme dediler.ç:KK5: çok ağladım çok yıprandım açıkcası bir yanda sevdiğin bir yanda seni o yaşa getiren ailen..:KK5: çok zor...:93: sonra bi akşam babam bana eşimden dolayı tokat attı olay oldu ben gittim odama ağla ağla :2: o sinirle o sabahta fabrikaya işe gidiyordum işe gitme bahanesiyle aldım çantamı hiç bir kırık iğne almadan çıktım gittim..nufüs cüzdanımı unutmadım tabi..:KK9: eşimle o gece ağla ağla konuştuk telde çünkü ikimizde kaçarak evlenmek kimseyi üzmek istemiyorduk ..ailemin büyük şeyler istemesi bizi buna zorladı maalesef..:KK31: neyse sonra eşimin memleketi samsuna gittik kayınvalidem beni çok sıcak karşıladı öptü alnımdan..şimdi diyorum kendime ne cesaret ya kadın bei istemese yada kötü davransaydı..:KK19: gerçi önceden telde konuşuyorduk ama çok sevindi..hatta köyde düğün yapmak istedilerde biz yok ist yaparız dedik ist gelince zati ev falan tutmuştu eşim önceden hemen abisi ailemle beni barıştırdı..kardeşim çok ağlamış arkamdan...beni görünce sanki hiçbirşey olmamış gibi davrandılar çünkü çook özlemişler merak etmişler..:2: bir ay içinde oldu düğünüm ramazana denk gelmese hemende olurduda ramazanın bitmesini bekledik..çok güzel bir düğün oldu..hayalimdeki gelinliği hemen bir mağazada buldum..çok şanslıydım..ailem tabi hala unutmadı belki torunları olunca hepten unuturlar ama siz siz olun ne olursa olsun en son düşünülecek kaçma işini asla hemen devreye koymayın..biz çok mutlu oluyoruz ama arkamızdaki gözyaşlarını hiçe sayıyoruz..o güne geri gitsem o geceki sinirimle baş eder biraz daha savaşırdım..pes etmek demek kaçmak demek..ama insan sevince kör oluyor sanki..:KK70: rabbim tüm sevenleri kavuştursun..eşim gerçekten dünya iyisi biri..hiç bei üzmedi..hatta kaçırdığı için dahada bir sorumlu hissediyor kendini beni mutlu etmek için...:KK70::KK69:

kacarak evlendım tabı ama benım de dugunum oldu olmadı degıl cokta guzel oldu :nazar:

ya inanın suan o durumdayım ailem kesinlikle yanlıs dusuncelerle karsı cıkıyorlar ve surekli ustume geliyorlar. ben cok uzuluyorum hasta olcam artık. cok seviyoruz birbirimizi deli gibi asla vazgecemeyz birbirimizden nasıl ailemin yuzune baka baka kacıcam bilmiyorum ama inanın cok seviyorum ve sevdigimden de eminim kesinlikle. cok zor oldumu zaten aile eninde sonunda affeder cok zor zamanlar gecer ama affederler diye dusunuyorum. cocugunuz cok tatlı Allah bağıslasın inş bizde ogunlere gelebiliriz

X