Arkadaşlar ben boşanmış bir anneydim kızım var . 1 sene oluyor ailemle yaşıyorum yasamak denirse . Çalışmama müsade etmiyorlar bir bahane buluyorlar hep . Sırf çarşıya gitmeyim diye annem kızımı bakmıyor 2 yaşında . Bende kızımı alıp gidiyorum parka getiriyorum ona da laf ediyorlar 40 kere arıyorlar laf ediyorlar gittiğimden de bir şey anlamıyorum . Yatsam suç kalksam suç . Babam beni çok bunaltıyor . Evliliğim onun yüzünden bitti balayına gittik orada bile arayıp durdu nerdesin ne zaman geleceksin . Evime çat kapı gelip dururdu falan filan . Eskiden tanıdığım arkadaşım vardı kendisi de boşanmış 7 aydir konuşuyoruz benimle evlenmek istiyor çok iyi anlaşıyoruz . Kendisi asker benim için zar zor izin alıp buraya geldi . Ve bana seni kızını almadan gitmeyeceğim diyor . Ailemden isteyemez çünkü söyleyemem bile karşı çıkarlar daha erken derler zaten evde huzur yok bir de bunu dersem . Kendisi beni alıp başka şehire getirip ev tututup orada yasamak istiyor evlenmek istiyor . 20 gün izni var sine aşığıyla göreve gidecek ocakta ancak gelir
sorun degil bende kızımla yanliz kalmak istiyorum zaten . Ben kesinlikle gidip kurtulmak istiyorum bu evde misafir gibiyim kaç gündür ruh gibiyim mutsuzum . Gitsem ailem rezil olurmu çok dedikodu yaparlar mi . İnsnalara başka adamla gittiğimi demeseler başka bir şey deşeler . Gideceğim adam diyor ben konuşurum ailenle . Reddetsinler beni hic önemli değil veya o adamla da mutlu olmayım hic önemli değil mesleğim var kızımla Yaşar giderim. Ne olursunuz akıl verin çok mutsuzum burada . Çocukta geldi sensiz gitmem buradan diyor ?