- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
Yok öncedende başka bi konu için yazmıştım burda terslenmiştim o yüzden yazmıyorum sadece soruyorum
Anlamadım ?
Vallahi beynim duruk benim okuduğum şeyi bile anlamıyorum
Demek istemişti daha önce baska konuda yazdim burda( burda dediği kk) terslendim bla bla bla
Vallahi beynim duruk benim okuduğum şeyi bile anlamıyorum
Demek istemişti daha önce baska konuda yazdim burda( burda dediği kk) terslendim bla bla bla
Ikinci üyelikle alakasi yok yazdığının
Akciğer filmi mi? 2 yıllık evliyim nikah işlemleri için hiç öyle akciğer filmi falan istenmedi. Kan alındı uyuşup, uyuşmadığına bakıldı. Bir hastalığın var mı, alerjin vs. sorular soruldu. Elime Rapor verilip gönderildim.Evlilik için sağlık raporunda ne istendiğini bilmiyorum ama yapanlara sordum ultrason istenmiyo akviğer filmi çekiliyomuş falan
Gebelik belli olmuyo yani dimiAkciğer filmi mi? 2 yıllık evliyim nikah işlemleri için hiç öyle akciğer filmi falan istenmedi. Kan alındı uyuşup, uyuşmadığına bakıldı. Bir hastalığın var mı, alerjin vs. sorular soruldu. Elime Rapor verilip gönderildim.
Hayır tabi kiGebelik belli olmuyo yani dimi
Nikah işlemlerinde gebelikle ilgili bişey yok dimiHayır tabi ki
gebeysenız akcıger fılmı cekılemezsınız zatenNikah işlemlerinde gebelikle ilgili bişey yok dimi
Peki gebelik belli olur mu ondagebeysenız akcıger fılmı cekılemezsınız zaten
Ayrıca akcıger fılmı cekılıyor ben 5 sene evvel evlendım cekıldı
OlmazPeki gebelik belli olur mu onda
Kan alınınca gebeliğe bakılmıyor. Şimdi senin için hemşirem ile görüştüm. Akciğer filmi falanda istenmiyor.Nikah işlemlerinde gebelikle ilgili bişey yok dimi
Teşekkür ederim sağlık raporunda gebeliğe bakılmıyormuş yani öylemi sordunuzKan alınınca gebeliğe bakılmıyor. Şimdi senin için hemşirem ile görüştüm. Akciğer filmi falanda istenmiyor.
Ankarada be den istediler akciğer filmi belediyelere gore farklılık gösteriyor olabilirAkciğer filmi mi? 2 yıllık evliyim nikah işlemleri için hiç öyle akciğer filmi falan istenmedi. Kan alındı uyuşup, uyuşmadığına bakıldı. Bir hastalığın var mı, alerjin vs. sorular soruldu. Elime Rapor verilip gönderildim.
Evlilik işlemleri için kan alınınca gebeliğe bakılıyor mu diye sordum hayır bakılmıyor dedi.Teşekkür ederim sağlık raporunda gebeliğe bakılmıyormuş yani öylemi sordunuz
Benden istenilmedi, İstenilse bile hamilelik çıkmazmış onda teyit ettim .Ankarada be den istediler akciğer filmi belediyelere gore farklılık gösteriyor olabilir
Nikah kıyılacak yere göre değişiyor istenilen bazı belgeler, bunu burdan değil; ancak nikah yapılacak belediyeden öğrenebilirsin, kanun bu yönde.Teşekkür ederim sağlık raporunda gebeliğe bakılmıyormuş yani öylemi sordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?