Mesaj attı çünkü awsed bana, ordan biliyorum. Konu belki faketir, o soyadı kötü anılsın istemem açıkçası; çünkü ben daha önce hiç sansasyonel bir şey duymamıştım bu soyadıyla ilgili.Kim o aile ya hiç dikkat etmedim.Helal olsun size.
Var var. Merdiven altı yasa dışı bi şekilde aldırmasını destekleyen de var burda malesef.Aldırın diyenler daha erken safhada değilmiydi
15 haftalık ken aldırın diyen olmadı burda galiba
Ozelden yazsaniz sıkıntı olur mu?Benden sir cikmaz.Cok merak ettim.Mesaj attı çünkü awsed bana, ordan biliyorum. Konu belki faketir, o soyadı kötü anılsın istemem açıkçası; çünkü ben daha önce hiç sansasyonel bir şey duymamıştım bu soyadıyla ilgili.
23 temmuz da tanıstık 07 agostos da kactık
Bazı nedenlerden dolayı yazamam işin özü, nedenlerimi de az buçuk yazdım keza. Awsed isterse kendi açıklasın.Ozelden yazsaniz sıkıntı olur mu?Benden sir cikmaz.Cok merak ettim.
Marifet etmişsin aferin sana... İstisnasn diye buraya gelip bunu yazmak hangi aklın ürünü... Özendirme bariBennn varım hemde tanıstıkdan sonra 2 hafta sonra kactım ( 23 temmuz 07 agostos da kactım♡
Iste o yuzden bende israr edemiyorum.saygi duymak zorunda kaliyorum...Bazı nedenlerden dolayı yazamam işin özü, nedenlerimi de az buçuk yazdım keza. Awsed isterse kendi açıklasın.
Saygi duyuyorum tabiki.Aciklamak zorunda değilsiniz ama keske burada bahsedip bizi meraklandirmasaydiniz.Mesaj attı çünkü awsed bana, ordan biliyorum. Konu belki faketir, o soyadı kötü anılsın istemem açıkçası; çünkü ben daha önce hiç sansasyonel bir şey duymamıştım bu soyadıyla ilgili.
Konu sahibi verdi soyadi cnm.valla bende cok merak ediorum ama konu cok hassas bi noktaya geldi.o yuzden herkes ne diyecegini sasirdi.o nedenle arkadasi anliyorum ben hernekadar merak etsem de.Saygi duyuyorum tabiki.Aciklamak zorunda değilsiniz ama keske burada bahsedip bizi meraklandirmasaydiniz.
Nasil anlamadim konu sahibi soyadini kime verdi tam olarak aciklar misinz?Konu sahibi verdi soyadi cnm.valla bende cok merak ediorum ama konu cok hassas bi noktaya geldi.o yuzden herkes ne diyecegini sasirdi.o nedenle arkadasi anliyorum ben hernekadar merak etsem de.
Jewels ve bi iki arkadasa soyledi ozelden bebegin babasinin soyadini.suan isimlerini hatirlayamiyorum.sadece jewels kaldi aklimda.Nasil anlamadim konu sahibi soyadini kime verdi tam olarak aciklar misinz?
GüvendimAferim sana,2 haftada tanıdın güvendin evlendin aynı eve girdin hadi bakalım konularını bekliyoruz
Benmi özendirıyorumMarifet etmişsin aferin sana... İstisnasn diye buraya gelip bunu yazmak hangi aklın ürünü... Özendirme bari
İyız hic sorun olmadıOrası aşikar, soru nasıl?
Ya ailen
İyı beni cok seviyorlarİyız hic sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?