Kaçarak evlenen var mı?

Merdiven altı değildir ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor 21-22 arası doktor eğer aile anlaşma yaptıysa anormal Bebek gelişim geriliği var der ve kürtaj yapar buda yasal olur.

Kadın bana ne dedi biliyo musunuz? Bu şerfszn bi kadın kuzeni vardı. Tam bi pislik kocasını aldatan herkesin hatayını bok eden. Kendi öz kardeşlerinin bile görüşmek istemediği iftiracı pisliğin teki. Taa ilk başlarda ilişkimiZin erkek arkadaşıma ger gece aslıyı yurttan emre diye biri aşoypmuş barlarda sürten bi kız falan demiş. Hayatımda 3 kez bara gittim. O zaman sadece 1 seferondada artvinliler gecesi vardı sadece horon falan vardı. Neyse bu kadın bana iftira attı bn duydum tabi aradım saydım sövdüm yüzüme kapattı. Kalktım evine gittim o pislik herifle. Kavfacçkıyamet neyse günler sonra Yurt kayıtlarımı istettim tel konuşmalarımı çıkarttım. Ara dedim o adamı konuşalım yok işte toplantıda cart curt. Bak dedim bunlar kayıtlar bir daha bnmle uğraşma. Annem o sıra trabzondaydı falan bni tehdit ediyo annene derim diye. Neyse aradan zaöan geçti bu bnden özür diledi. Konu kapandı . Bu kaltak! Bu olaylar olurken o pisliğin pislik anasına bu kızın ne olduğunu biliyorum yarın bi bebe yapar üstünüze atar. Bugün o şerefsz kadın bana bunu dedi. İşte biliyosun Ö.. M böyle demişti şimdi adın çıkar evlenirsen o kadın haklı olur!!! Şimdi geliyo aklıma. Nasıl yuttum o lafı. Şdrefsizin sakalını saklıyodum dna testi mi yaptırsam. Bilseydim zaten ilişkiye başlamadan sevgili değilken bekaret raporu alır verirdim. Topu yamsın cehennemde.

O onu demiş bu bunu demiş artık bir anlamı var mı? Artık önüne bak yeniden sınavlara çalış başka okula kayıt ol hayatına bak. İlk mesajlarını tekrar oku seviyordun aşıktın aileni bırakıp kaçacaktın birde son mesajlarına arada ki fark tecrübe işte bu çok ağır bir ders oldu sana. Ailen arkanda durduğu içim şanslısın yat kalk dua et. Kaçıp sersefil ortada kalacaktın.

çok geçmiş olsun annen arkanda ömür boyu onları çekmektense aldır canım cinayet biliyorum ama süreyi aşmayacaktın kaç kere söyledik be canım oyalıyo dedik

Yapmayin sakin gormuyor musunuz?

Eklentiler

• Screenshot_20170406-090403.jpg
    203,7 KB · Görüntüleme: 167
Merdiven altı değildir ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor 21-22 arası doktor eğer aile anlaşma yaptıysa anormal Bebek gelişim geriliği var der ve kürtaj yapar buda yasal olur.

Nasıl yani, doktorla anlaşma yapıp sağlam bebeğe marazlı diyip yasal olarak aldırabilir

İnsanlar böyle bir işe girip sonra nasıl normal hayatlarına devam edebilir

Ben çok üzüldüm gerçekten. Ilk yazdıkların ile Şimdiki ler arasında uçurum var. O sevgilin olacak adam karaktersizmis. Ben çocuğu aldir ya da aldir diyemem. Bu durum hakkında insan yaşamadan konuşamaz yorum yapamaz. Inşallah en hayırlı ve kolay biçimde atlatirsin. Hakkında hayırlısı cnm.

Şu durumda konu sahibine gercekten kiziyorum, neden bu kadar bekledi ki yasal sure 12 hafta miydi bilmiyorum o bile korkutucu geliyor hareket ediyor , kalbi atiyor vs vs... yani bu kadar zaman beklemenin ne alemi vardi.. adam gelmedi doktora acmadi teli vs vs ..

Bebege zaten yazik ama sende sanma ki aldirinca bitecek vicdan azabi kalir

Umarim çocuğu aldırıp yeniden bu adama donmezsin

ne aldırması yaa saçmalıyorsunuz
nerdeyse 15 haftalık bebeği alan doktor siz hepiniz suçlu olursunuz
kendi sağılığınız için çok tehlikeli
eğer öyle bir şey yaparsanız buradan bilgileri alır hepinizi şikayet ederim

İlk başta bebeği kullanarak nikah yaptırırım sandı o süreçte geçti yasal süre şimdi baktı nikaha yanaşmıyorlar 15 haftalık bebeğe kıyacak

Ailenin destek olmasına çok sevindim en azından düşündüğün gibi ayilma bayılma olmadı ... O çocuğu aldırma ! Yazık bak kalbi atıyor elleri ayakları oluştu gelişim sürecine girdi büyüyor yazık değil mı ? Neden senin ve sevgilinin hatası yüzünden bir bebeğin canına kıyılsn ? Ne yani bunca yaşanan o kafasız sevgilinin yanına mı kalacak ? Ne olacak çocuk aldırilacak tövbeler edilecek konu kapanacak mı yani ?! Pes diyorum pes ! Ortada aldırilmasi gereken tek kişi senin erkek arkadaşın !!!

derdiniz mi bu mu
dünyaya bir insan gelecek bırakın bunları artık
bebeğe yönelik adımlar atın

15 haftalik mi? Zaten aldirma olmaz bu durumda yani nasi olabilir ki doktor...
Bu durmda bebegin kalbni durdurup öldü diye almasi lazım cok korkutucu

Zaten başından beri bir umursamazlık yokmu? Korunma,hamile kal,bile bile bu kadar bekle şimdi git öldür bebeği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…