Bu konuyu burda tartışmam bile, canınız tartışma çekiyorsa yallah başkalarına.Ben de trabzonluyum . Trabzon olunca ne oluyor ? Bu durumun Trabzonla ne ilgisi var ?
Emin olun duyulur,dışardan bir kişinin öğrenmesi yeterli,hiç bir sır gizli kalmazPardon da nerden duyacak millet? Herkesin bir sürü davası var, çevrenizde kimin ne davası olduğunu biliyor musunuz siz mesela?
Onlar kendilerince bir kız bulur merak etmeyin, hallederler.
Avukat dışında kim bilecek? Avukatta zaten kimseye anlatamaz. Valla gerçek hayat çok farklı, şurdaki çoğu kişi olayın sonunu Türk filmi tadında bekliyor da çok zor.Emin olun duyulur,dışardan bir kişinin öğrenmesi yeterli,hiç bir sır gizli kalmaz
Yallah falan ? Ben duzgun kelimeler kullandim oysa ki .Bu konuyu burda tartışmam bile, canınız tartışma çekiyorsa yallah başkalarına.
Ya neyse :)bütün başlığı oku ne dediysem oldu, acaba nasıl bildim tüm bunları. :) iyi geceler.Yallah falan ? Ben duzgun kelimeler kullandim oysa ki .
Burada sadece Trabzon Trabzon diyip kotulemek nedir ya . Aile kotu diye tum Trabzonlular kotu degil .
O ailenin akrabası falanmısınız? Karamsar yorumlarınızın konu sahibine bir faydası yokAvukat dışında kim bilecek? Avukatta zaten kimseye anlatamaz. Valla gerçek hayat çok farklı, şurdaki çoğu kişi olayın sonunu Türk filmi tadında bekliyor da çok zor.
Yok değilim, olsaydım çoktan konuşur ikna ederdim zaten. Şu başlıkta bir sürü pembe yorum da vardı ne faydası oldu konu sahibesine?O ailenin akrabası falanmısınız? Karamsar yorumlarınızın konu sahibine bir faydası yok
Kizin safligindan oldu . Her seyi biliyosaniz Trabzonlularin dedikoduyu kaldiramayacak olduklarini bilirsiniz . Ve erkeklerinin asla boyle bi seyi kaldiramayacak oldugunu bilirsiniz . Bu kiz cocugun babasina demis olsa ortaligi yikip butun trabzona olayi duyurmus olsa boyle olmazdi . Korktu yapmadi bir seyYa neyse :)bütün başlığı oku ne dediysem oldu, acaba nasıl bildim tüm bunları. :) iyi geceler.
Konunun başında kaçmayı düşünüyordu,yorumlardan sonra ailesini ezip geçmekten vazgeçti mesela,üstelik basiretsiz birine..Yok değilim, olsaydım çoktan konuşur ikna ederdim zaten. Şu başlıkta bir sürü pembe yorum da vardı ne faydası oldu konu sahibesine?
Ayrica yorumlar sayesinde teyzesine soyledi gec de olsa . Yani epey faydasi oldu .Konunun başında kaçmayı düşünüyordu,yorumlardan sonra ailesini ezip geçmekten vazgeçti mesela,üstelik basiretsiz birine..
Pardon da nerden duyacak millet? Herkesin bir sürü davası var, çevrenizde kimin ne davası olduğunu biliyor musunuz siz mesela?
Onlar kendilerince bir kız bulur merak etmeyin, hallederler.
Bence babasına dedi. Kimse fark etmedi; ama anneye yazmadan önceki burda bir mesajında ne çocuktan ne babadan ses yok dedi. Evet, dedikodu kaldıramazlar; ama böyle bir olayı hiç kaldıramazlar. Bi iki üç gün boyu böyle bir dedikodunun dönmesi var ki olay duyulmayacak bile buna eminim, bi de bir ömür boyu bu ailenin gelini de böyle demeleri var. Aynen iki üç gün çekmek yerine bir ömür boyu cekmeyi tercih ederler.Kizin safligindan oldu . Her seyi biliyosaniz Trabzonlularin dedikoduyu kaldiramayacak olduklarini bilirsiniz . Ve erkeklerinin asla boyle bi seyi kaldiramayacak oldugunu bilirsiniz . Bu kiz cocugun babasina demis olsa ortaligi yikip butun trabzona olayi duyurmus olsa boyle olmazdi . Korktu yapmadi bir sey
Onlar toz pembe yorumlar sayesinde olmadı, yine milletin karamsar yorumları üstüne oldu. Çocuğa kaçsa da iki gün sonra terk edileceğini söyledik de vaz geçti.Konunun başında kaçmayı düşünüyordu,yorumlardan sonra ailesini ezip geçmekten vazgeçti mesela,üstelik basiretsiz birine..
Anlatmak istediğim tam olarak buydu,ama arkadaş o aileyi zırhın içinde yaşıyor gibi tarif etti,duyulmaması mümkünmü,kız da olsa erkekde olsa bu utandırıcı bişey,utanması olana..Kizin safligindan oldu . Her seyi biliyosaniz Trabzonlularin dedikoduyu kaldiramayacak olduklarini bilirsiniz . Ve erkeklerinin asla boyle bi seyi kaldiramayacak oldugunu bilirsiniz . Bu kiz cocugun babasina demis olsa ortaligi yikip butun trabzona olayi duyurmus olsa boyle olmazdi . Korktu yapmadi bir sey
Trabzonluların kötü olduğu değil de diğer kesimlere göre biraz daha tutucu olduğunu bekaret vs önem verdiğini demek istemiş sanırım bencede öyle kültürel farklılıklar oluyor illaki kesimler arasında Antalya'da yaşayan biri ile karadenizli veya doğulu birinin bakış açısı aynı olamıyorYallah falan ? Ben duzgun kelimeler kullandim oysa ki .
Burada sadece Trabzon Trabzon diyip kotulemek nedir ya . Aile kotu diye tum Trabzonlular kotu degil .
Sadece mantığım bu yönde olacağını söylüyor, normalde duygusal biriyim; ama bu durumlarda duyguları köşeye itip, mantıklıca düşünmek lazım ki ona göre de zaman kaybetmeden yolunu çizesin.Ne yazık ki bende senin gibi düşünüyorum bebek olsada olmasada bu nikaha izin vereceklerini ve oğullarının onların sözünden çıkacağını sanmıyorum umarım biz yanılırız
Duyulmaz diyor bi de 2 3 gun dedikodu olur anca diyor .Anlatmak istediğim tam olarak buydu,ama arkadaş o aileyi zırhın içinde yaşıyor gibi tarif etti,duyulmaması mümkünmü,kız da olsa erkekde olsa bu utandırıcı bişey,utanması olana..
Evlilik olsada formalite olur zaten sonu yine hüsran çocuk annesinin ağzına baktığı sürece ekonomik olarak onlara bağlı birde o varSadece mantığım bu yönde olacağını söylüyor, normalde duygusal biriyim; ama bu durumlarda duyguları köşeye itip, mantıklıca düşünmek lazım ki ona göre de zaman kaybetmeden yolunu çizesin.
Konu sahibesinin yapacağı öyle bir durumda kendi ailesi de kabul etmezse kadin sığınma evi olmalı artık başka yolu da kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?