Aldırın dediler. O utancı bize yaşstmayın. 13 haftslıkken alınan dr bulmuşlar. Benim için hiçbir şeysi yokmuş tehlike falan.
Ailesi istemeye gelmeyiz diyo. Kaçıp gelceksin millete aa hamile o yüzden kaçmış dicez diyo. Düğün falan hayatta yapmazlar
Sen ahireti şimdi mi düşünüyorsun?Bebeği nasıl aldırcam. Allah verdi belkide sınavım bu.. Bu hayatı kurtarıyım derken ahireti bitirmek.. Allah 2 yakamı bir araya getirir mi ömür boyu. Çok mu duygusaşım bilmşyorum
Ailesi istemeye gelmeyiz diyo. Kaçıp gelceksin millete aa hamile o yüzden kaçmış dicez diyo. Düğün falan hayatta yapmazlar
ben sana söylim bu çocuğu aldırınca artk konuşacak sözün kalmicak ve çocuk kendini mecbur hissetmemek amacı. Sonra seni bırakınca sen hiçbişi yapamazsın ama şuan elinde bi koz var ondan bu kadar yumuşak konusuyor seninle. Çocuğu alirsan pişman olursun ilerde bu çocuk seni bırakır bu cok belli. Ailene söyle orta yolu bulur evlendirirler sizi mecburen. Kendine ve masum bebeğine bunu yapma..Uzun uzun konuştum. Ailesi bugün şey demiş annesi ne eşya alırım ne sizi tanırım. Bu pislik öyle korkak ki.
Bana şunu yazdı..
Bunun bütün günahı vebali benim olsun.. Sana inan kıyamam ben. Ama düşün. Biraz da mantığına kulak ver aileni düşün. Belki de abin baban kardeşin biri bizi öldürmeye bile gelecek. Hani gelse şimdi yapsa öyle bi güzellik ama napalım. Ya birine kalp vurursa anneme ya da annene. Biz yanıcaz zaten. Cayır cayır kor ateşe odun olacaz. Ama bari başkalarına cehennemi burda yaşatmayalım. Ne senin ailen ne benim ailem. Hem bu artık geri dönüşü olmayan bi yol. Hemen bi işe girip çalışmaya da başlarım. Hal ve hareketlerimi düzeltirim. Kendim düzelirim. Herşey bambaşka olur. Senin ailen bilmez telli duvaklı cıkarsın annenin evinden hep o hayalini kurduğun 3 gün süren düğünden yaparız. Hem Allahım bize verir bitane daha ki. Biz ne kadar günahkarsak günahımız ne kadar büyükse onun affediciliği merhameti kat be kat daha büyüktür. Vermezse de birbirimize sarılırız.. Bizim de bu dünyadaki cezamız buymuş deriz. Söz veriyorum herşey bambaşka olacak. Ve gerçekten ailemdeki hiçkimse ömrü boyunca sana kötü bi gözle bakmayacak aksine senin önüne duvar olacak. Bana çok kızacak kırılacaksın biliyorum. Ama yine de benim söylediklerimi de bi düşün..
Bunla omur geçmese bile en azından evlenip boşanmış olursun kimse sana laf edemez . Ama sen bu bebeği alsan ilerde çocuk olmama ihtimali de var kurtajdan sonra.ilerde kimle nasıl evleneceksin hiçbişi olmamış gibi..yapmayi biliyosa sorumluluğu almayi da bilsin bi zahmetÖyle tükendim ki. Ailesi batsın. Anneme söylesemde bu bebeği doğursamda bu adamla bi ömür nasıl geçsin. Bu adama bebek mi verilir. Göz yaşım dinmiyo dinmiyo dinmiyo. Bıktım alıp başımı gitsem yada öldürsem kendimi.
Bu adama zaten bir ömür verilmez. Deli misin?Öyle tükendim ki. Ailesi batsın. Anneme söylesemde bu bebeği doğursamda bu adamla bi ömür nasıl geçsin. Bu adama bebek mi verilir. Göz yaşım dinmiyo dinmiyo dinmiyo. Bıktım alıp başımı gitsem yada öldürsem kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?