Kaçarak evlenen var mı?

Agir bir yorum yapiyorsun.Diger sayfalari okumadin sanirim.
Kizin telefonu bozuk.E posta adresini dogrulayamamis ve ikinci bir hesap almis.Allah askina boyle onemli bir konuda neden bizlerle dalga gecsin.Siz de her trend konunun altina konu sahibinden cevap gelmeyince "sahte bu" ya da "fake ya" damgasini yapistiriyorsunuz.Yapmayin uzuluyor kiz zaten.

Ya senin bikaç haftaya karnın belli olur neyi bekliyosunuz hala

Ya senin bikaç haftaya karnın belli olur neyi bekliyosunuz hala

Haydaaa... son hesabıda pasif edilmiş,nerden yazacak bu arkadaş şimdi..

Konu başından beri takip ediyorum en son yorumlarıda okudum, ama konu başında arkadaş sevgilisinin annesinin bildiğini yazmıştı son yorumda, annesine diyor vs.

Telefonu bozulmus elbette olabilir kardeşimin tabletini aldım dedi, yöneticilere mesaj atabilirdi yeni hesapla mail şifresini unuttuysa giremiyorsa bunu aktif ederlerdi bilmiyorum konu biraz değişik

Annesi hamilelik durumunu biliyordu ama kürtaj oldu sanıyordu konu sahibinin.Kürtaj olmadığını söyledi bir nevi yani

Konunun başında erkek arkadaşının annesinin bildiğini söylemişti şimdide bilmediğini söylüyor. Tutarsızlık var konuda.

Konu sahibi bir şey de yazmiyor.Ne oldu acaba?
Hesabı pasif edilmiş.
Ama bu saatten sonra kabul ederler artık bence, çünkü aldıramayacak olduğunu biliyor karşı taraf.
Bana niyeyse herşey yoluna girecek gibi geliyor, yada A Awsed çok rahat açıklama yaptığı için öyle hissettim . Biz dua edelim, inşallah Bebek için herşey güzel olsun

Aynen oyle.Cok haklısınız ama en azindan bir aciklama yapmasi gerekirdi yine de.Bizler de onu merak ettik sonucta.Umarim bi sıkıntı yoktur yine de.

Ya hesabımı geri alamıyorum. Lütfen adminlerden biri yazsın ya da ilk hesabımdan mail atıyorum geri dönsünler. Neyse bu da pasif edilcek tahminen. Kısaca anlatıyorum. Sona geldim artık. Lütfen annem 46 yaşında sinir hastası bi kadınbabam yüzünden. Ona göre o yaşlardaki ablalarımdan hemen bi akıl bekliyorum çünküzaman kalmadı. Erkek arkadaşım bana yalan söylemiş. Teyzesinin haberi yokmuş annesinin de. Artık yalanlarını geçtim. Neyse annesine söyledim pazar günü geldiler. Dün beni aradı teyzesi. Bana niye demedin dedi.. Neyse geçtim onları yalanları şunşarı bunları. Aldırın dediler. O utancı bize yaşstmayın. 13 haftslıkken alınan dr bulmuşlar. Benim için hiçbir şeysi yokmuş tehlike falan. Güya iyi bişeymiş söyleniyo.yaza zaten işiniz olcaktı falan filan dedi. Ya da aileni sil gel dedi. Evinizi kurar çekilirim dedi annesi. Teyzemle konuşcam dedim annemle işte keşke biz bilmeseydik annene nasıl diceksin dediler. Ailemi silip gitmemi bekliyolar. İstemeye gelmez bu taraf ailene desen bile o yüzü bırakmadınız diyo. Bugün teyzeme dicem annem ne tepki verir diye. Zaten aramız hep bozuk kadının psikolojisi düzgün değil sürekli kavga ediyoruz. Ama annem ne olursa olsun. Yinede çok seviyoruz birbirimizi. Ama napcam lütfen akıl verin. Aldırmak gibi bişeyi düşinemiyorum bile. Erkek arkadaşımda istemiyo. Annesi aklını çeldi dün aldıralım dedi. Sabaha kadar uyumamış. Ultrason videosu çekmişti muayenede ona bakmış. Aldırmam dedi. Silsinler dedi. Ona kıyamam dedi. Ben böyleysem sen ne haldesin dedi. Ağlamaktan sesim kısıldı. Annem ayrıldık sanıyo o yüzden ağlıyorum sanıyo. Şimdi bi akıl verin. Adminlerde lütfen mail atın ne yapmam gerekiyo mail attım dönüş olmadı.

Ailem silerse bile onların kapısına gitmek istemiyorum. Bana gel ama şikayet dediler.yani çektircez sana demeye mi çalışıyolar ki. Şimdi annem sildi diyelim. Sizce erkek arkadaşıma gel gidelim ailenle yaşamam mı deyim. Yoksa gidiyim mi zamanla düzelir mi herşey

Aynen oyle.Cok haklısınız ama en azindan bir aciklama yapmasi gerekirdi yine de.Bizler de onu merak ettik sonucta.Umarim bi sıkıntı yoktur yine de.
Yazdım lütfen akıl verin hesap pasif olmadan

Eger erkek arkadaşın arkanda ise annen ile konuş anlat ona. Bir şekilde karnım buymeden nikah, düğün yapmaya calisin. Aileni silmek hata olur gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…