- 2 Ekim 2015
- 425
- 680
- 23
Ben de bu konuyu takip ediyorumKonu fakeyse yazdığım her harfe ve konuyu açan troll e acırım. Boş insan demek ki vakti bol. Gerçekse de zahmet edip yazsa keşke. Bu kadar insan meraktayken, endişeleniyorken ayıp
Bende sevgilisiyle kaçtıklarını düşünüyorum niyeyseBen de bu konuyu takip ediyorum
Aklıma ailesine gerçeği söylediği ve telefonuna el konulduğu geliyor ve aillesi de geçmiş konuları aratıp baktığı geliyor ... binihtimal
Gittigi yerde ınternet yoksa nası gıdıyo kk ya.bugun baktıgımda yıne gırmıstı ndn ccp yazmıyor.ya bı nedenı var yda fakeKaçmıştır. Gittikleri yerde de internet yoktur ya da telefon çekmiyordur. Çekse de hattını değiştirmiştir ulaşılamasın diye. E o hengamede de kalkıp buraya yorum yazma şeyinde bulunmak istememiştir. Zaten bir sürü fikir almış, bir karar vermiş ve uygulamıştır, şimdi niye burayla uğraşsındır. Zaten herkes üzerine gelecektir, tartışacaktır, anlamı yoktur, boşvermiştir. Ay inşaallah başına kötü bir şey gelmemiştir.
Henüz sahte diyemem, ortada somut bir durum yok, aslını astarını öğrenelim, yöneticiler gerekirse yazarlar topik içinBir ton sayfa olmuş. Baktım konu sahibi gelmiş sandım değilmiş.
Konu sahibi neden banlanmışMune ?
Sahiden sahte mi konu?
Çok merakla bekliyorum, ne geçti eline şimdi , ne garip insanlar var yaHenüz sahte diyemem, ortada somut bir durum yok, aslını astarını öğrenelim, yöneticiler gerekirse yazarlar topik için
Askıya alındı hesaba fake mi degilmi öğrenmek icinNe olmuş arkadaşlar neden hesabı pasif awsedin?
Canım askıya aldılar sadece girerse fake değilim derse yine açılacakmışNeden hesap pasif ediliyor anlamadim
ailenizin tepkisi ne bilmiyorlar mi halaSonunda.. Hesabima ulaşamıyorum. Yeni hesap actim. E postama ileti gelmis hesabim gecici olarak kapatilmis. DogrulamamDogrDogrulam yapmam gerekiyomus. Telefonum serviste . Eski bir telefon kullaniyorum. Giremedim nete hic. Merak eden herkesten ozur diliyorum. Dr a gittik. Pazar gunu sogutozunde acik bi klinik bulduk. Tepe prime da. Ultrason fotolarida var. Kardesimin teli ona atmaya cekiniyorum. Ama gece aticam fotolari. Omega 3 folik asit yazdi. 11 hafta 5 gunlukmus. Saglikli bir bebegin var Dedi. Ama haftasi geri dedim gec dollenme mi yumurtlama mi ne bisey dedi. Erkek arkadasim da bugün annesine soyliycek iste. Bikac olay vardi. Ben istemedim soylemesini ters bi tepki almamak icin. Bugun soylicek iste . Dusurmedim kotu bisey yapmadim. Yapmam da. Yapcak olsam aldirirdim. telefonum cikinca oteki hesabimdan yazcam . Insallah hersey guzel olcak. Bu hesabimin fake oldugunu dusunen olursa 3 arkadasla ozelden konusmustum bi tanesine msj attim zaten. Simdilik bunlar. 2 li test icin cukurambarda bi yeri onerdi dr oraya gidicem muhtemelen yarin yada oteki gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?