Kaçarak evlenen var mı?

Konu fakeyse yazdığım her harfe ve konuyu açan troll e acırım. Boş insan demek ki vakti bol. Gerçekse de zahmet edip yazsa keşke. Bu kadar insan meraktayken, endişeleniyorken ayıp
Ben de bu konuyu takip ediyorum
Aklıma ailesine gerçeği söylediği ve telefonuna el konulduğu geliyor ve aillesi de geçmiş konuları aratıp baktığı geliyor ... binihtimal

Ben de bu konuyu takip ediyorum
Aklıma ailesine gerçeği söylediği ve telefonuna el konulduğu geliyor ve aillesi de geçmiş konuları aratıp baktığı geliyor ... binihtimal
Bende sevgilisiyle kaçtıklarını düşünüyorum niyeyse

Kaçmıştır. Gittikleri yerde de internet yoktur ya da telefon çekmiyordur. Çekse de hattını değiştirmiştir ulaşılamasın diye. E o hengamede de kalkıp buraya yorum yazma şeyinde bulunmak istememiştir. Zaten bir sürü fikir almış, bir karar vermiş ve uygulamıştır, şimdi niye burayla uğraşsındır. Zaten herkes üzerine gelecektir, tartışacaktır, anlamı yoktur, boşvermiştir. Ay inşaallah başına kötü bir şey gelmemiştir.

Gittigi yerde ınternet yoksa nası gıdıyo kk ya.bugun baktıgımda yıne gırmıstı ndn ccp yazmıyor.ya bı nedenı var yda fake

En son ne zaman cevap yazmış bakmadım ama demek ki bu gün ceza almış gündüz aktif olduğuna göre. Evet haklısınız demek ki interneti var ve buna rağmen cevap yazmadıysa bence de sözde kafa bulmaya çalışan kafasız biri bu. Yoksa telefonu başka birinin eline geçse bile neden kk ya bakıp dursun ki? Saçma yani haklısınız MBalck

cok zor durumun ne desem boş,
aldırmak ıstemez aslında hıcbır anne o hıssı yasadıktan sonra cocugu oldurmek gıbı oluyor allah korusun ama mecbur kalınca mecburen aldırman gerekıyor
sen evlencek yasa geldıysen evlen adam da calısır bır maas getırır bırnının aılesının yanında oturun veya akrabanızın yanına oturun
ne desem bos degılmıs ıyı fıkırler cıktı bak

Bende eşimle kaçarak evlendim hamile değildim ama ailem çok karşıydı eşime onu istemiyorlardı daha tanımadan bi türlü tanışmaya da ikna edememiştim bizde kaçtık babama kuru kuru bi mesaj attim ben evlendim bugün saat 2 buçukta diye 2 hafta konuşmadılar benimle daha doğrusu annem konusmadi babam ben zaten anlamıştım tahmin ediyordum falan dedi bana hic kızmadı tek kızdığı konu keşke bana söyleseydin evlencem ben diye nikahına gelirdim sana engel olmazdım dedi orda çok pişman olmuştum ben beni durdurur eve kilitler sanarken o gelirdim deyince hoş annem bekledigim tepkiyi verdi ama neyse demem o ki bazen işler sandığımız gibi ilerlemiyor biz kızarlar sanarken onlar bizim deatekcimiz olabiliyorlar bence tüm cesaretini topla ve anlat onlara ne olursa olsun ben evlendiğime asla pişman değilim ama keşke cesaretim olsaydı da onlara ben evlencem vermezseniz kaçarım diyebilseydim o zaman tek başıma değil de ailem ile birlikte giderdim nikah salonuna neyse biz düğünde telafi ettik olayı allah yardımcın olsu n

Ben konunun sahte olduğuna inanmıyorum. Burda en basit olaya da en dramatik olaya da iyi olmuş haketmiş, hiç üzülmedim gibi yorumlar yapılıyor. Hamile olmadığım halde bu durumda ben olmadığım halde canımı sıkıyor, bu durumda olan biri haydi haydi üzülür. Üzülmüyorsanız ilgilenmiyorsanız burda gelip oh olsun yazmayın. Yarın başınıza geldiğinde keşke dersiniz. Kalp kırıp, ah almayın. Derdiniz yok diye düşünüp hep böyle kalacağını sanmayın, burda başkasının derdiyle eğlenirken ummadığınız yerden dert sizi bulmasın.

Konuya dönersem, bebeğini ve kendini öldürebilecek psikolojide bir insan, pasif olmasa daha iyi olurdu istediğinde yardım için yazabilirdi. çocuk çalışmıyor anladığım kadarıyla, ve okulu da bırakmak istemiyor, bu şekilde sana da bebeğine de bakamaz, hele ki özel okulda okuyorsa masrafları ailesi karşılıyorsa. Ailene söyleyemiyorsun, sevgilin arkanda olmalı, ailesi de arkasında değil sizin ve bebeğin. Bu durumda eğer tavırları değişmezse, ki bebek büyüyecek onların keyfini beklemeyecek, sen bir arkadaş, akraba sevdiğin birinin yanına git bir süreliğine ve durumu anlat. Tek başına çocuk büyütmek çok kolay diyemem, ama sana sahip çıkmayacaklarsa en azından maddi yardım olabilir mi? Evlenmese bile çocuğu için yardım etmeli vicdanı varsa. Bunun dışında anneler başta kızsa da sana bir zarar vermez diye düşünüyorum.Evet hemen affetmez ama belki yardımcı olur, maddi manevi destek olur, babana da daha sakin birşekilde anlatmanın yolunu bulur, işin içine şiddet vs girmeden. Kadın tarafı için nedense bu kadar ağırken, erkek için elinin kiri ne yazık ki erkeklerin aileleri de bu durumda. İsyan etme, Allah insanlara zulmetmez, biz kendi kendimize zulmediyoruz. Bir de ''Allah sabredenlerle beraberdir.'' unutma, şunu bil eylemlerimizin bir sonucu var hoşumuza gitse de gitmese de. Bu sonuca götüren senin fiillerin. İsyan ettiğin kişi de sensin, yapma gelecek için düşün artık, tövbe et bizim aklımıza gelmeyen birçok çıkış kapısı vardır. Günahsız yavruna da beddua etme. Severek evlenen sonra bebeğiyle boşanan o kadar kadın var, ailesi de sahip çıkmıyor. Sığınma evlerinde kalıyor, çocuğunu veriyor yurda yeniden evleniyor. Yani bu vicdansızlık sadece nikahın olmadığı için değil. Evlensen de çocuğunla sokağa atılabilirdin burda örnekleri var. Hatanı görmen için böyle oldu, ve tövbe et vicdanına yönel, dua et bir çıkış kapısı için. Ölüm zaten hak, bizi bulacaksa bulur ama yaşarken umudu terketmek olmaz. Birileriyle paylaşabilirsen bu arkadaş olur komşu olur güvendiğin rahatlarsın belki de bir yol gösterir. Allah yardımcın olsun.

Sonunda.. Hesabima ulaşamıyorum. Yeni hesap actim. E postama ileti gelmis hesabim gecici olarak kapatilmis. DogrulamamDogrDogrulam yapmam gerekiyomus. Telefonum serviste . Eski bir telefon kullaniyorum. Giremedim nete hic. Merak eden herkesten ozur diliyorum. Dr a gittik. Pazar gunu sogutozunde acik bi klinik bulduk. Tepe prime da. Ultrason fotolarida var. Kardesimin teli ona atmaya cekiniyorum. Ama gece aticam fotolari. Omega 3 folik asit yazdi. 11 hafta 5 gunlukmus. Saglikli bir bebegin var Dedi. Ama haftasi geri dedim gec dollenme mi yumurtlama mi ne bisey dedi. Erkek arkadasim da bugün annesine soyliycek iste. Bikac olay vardi. Ben istemedim soylemesini ters bi tepki almamak icin. Bugun soylicek iste . Dusurmedim kotu bisey yapmadim. Yapmam da. Yapcak olsam aldirirdim. telefonum cikinca oteki hesabimdan yazcam . Insallah hersey guzel olcak. Bu hesabimin fake oldugunu dusunen olursa 3 arkadasla ozelden konusmustum bi tanesine msj attim zaten. Simdilik bunlar. 2 li test icin cukurambarda bi yeri onerdi dr oraya gidicem muhtemelen yarin yada oteki gun.

ailenizin tepkisi ne bilmiyorlar mi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…