Kaçarak evlenen var mı?

Ailesinin haberi oldu mu kızın? Kaçmamasına sevindim. Erkek arkadaşıda niye kıza dönmüyor ya ailesinin lafını mı dinliyor ne yapıyor
Kız kayıp, cevap yazmıyor bize , başka forumları okudu görünüyor bize yazmıyor, fake olma ihtimali yüksek, bir kısmımız da bebekten kurtulmak için uğraştığını ondan bize yazmadığını düşünüyor, bilmiyorum kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz burda

Ya eğer fake ise bu konu çok acırım onun adına ve aferin derim sadece şahsın kendisine.Noldu yani bunca insanı kandırdında noldu?Günlük troll dozunu bizim sayemizde doldurunca mutlu oldun mu?
He yok eğer konu gerçek ise yine çok sinir olurum.Madem buraya konu açıp yardım istedin,akıl istedin buradaki insanlardan o zamanda şimdi cevap vermek zorundasın çünkü yaptığın saygısızlık.

her şartta paparayı yiyecek.
valla fake konu ise şizofren olduğundan şuphe ederim, cunku bu normal değil.
gerçekse umarım Güzel haberlerle gelir.

En son hamilelikte karına tekme, hamileyken çamaşır suyu vb konuları okuyordu, ya gerçekten bebekten kurtulmayı düşünüyor yada bizim öyle düşünmemizi istiyor
Yada ailesine söyledi dayak yedi karnına tekme aldi.çamaşır suyu içerek intahari düşünüyor.
Burda evli mutlu insanlar bile hamilelikte eşlerine uyuz olup vurdumduymazliklarindan sikayet ediyor.kaynanalar oğlunu dolduruşa getiriyor ve eminim ki çoğu insanin aklindan boşanmak geçmiştir.Bunlar evli bile değil bir erkek bunu kolay kolay idrak edip ailesini geri plana atip kiz arkadaşının yanında olmaz.Annesini teyzesini sulalesini dinler.Çünkü onun beynine bu senle birlikte olduysa seni aldatmış olabilir fikri sokulur cocuk sendenmiye kadar gider.O yüzden evlenmeden önce bazı şeyler yasanmamali yada yasancaksa da ailesi göz önünde tutulmalı erkek milleti döner dolaşır anasını dinler...
İnsallah gercek degildir dicem ama bu duruma düşen cok kız var.Gercekten yazık..

Ben eşimle kaçtığında elimizde 150 lira para vardı ve eşim ailesine de bakıyordu o sıra onlara para yetiştiren eşiği için tonla borcu da vardı kötü bir ev kiraladık eşyamız yoktu yıllarca aç kaldık varımızla yoğumuzla borç ödedik hep birbirimize sahip çıktık çalıştık çabaladık şimdi güzel bir hayatımız var iyiki o zorlukları çekmişiz birbirimize çok bağlandık sizde başarabilirseniz korkma o bebeğin varlığı sizi koruyacaktır

Konu sahıbı bugunde internete girmiş ama zahmet edıp cvp vermıyor.Fake çıktı demekki bu konu

Konu fakeyse yazdığım her harfe ve konuyu açan troll e acırım. Boş insan demek ki vakti bol. Gerçekse de zahmet edip yazsa keşke. Bu kadar insan meraktayken, endişeleniyorken ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…