- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
- 158
23 ben 25 o.. Ikimizde üni okuyoduk. Ben 3 o 4.. Ama,okulda bitti artık
Ne demek gidin bizi mahcup etmeyın.İllaki duyulur bu olay.Onların cocugu bu sonucta ne dıcekler etrafa madem bu kdr etrafn dedıgını onemsıyolarGidin bizi mahçup etmeyin demiş annesi.. Teyzeside millet o kıza ne gözle bakar aldırın demiş
Daha doktora bile gidemedimMuhtemel askerlikte yapmadı ne kadarlik hamilesiniz
Aynı şeyi düşünüyorum ama gidip sahip çıkın bize diyemiyorum yüzsüzlük olmaz mıNe demek gidin bizi mahcup etmeyın.İllaki duyulur bu olay.Onların cocugu bu sonucta ne dıcekler etrafa madem bu kdr etrafn dedıgını onemsıyolar
Tamamda bi özel hastaneye git muayene ol kalp atışı varmı bi baktirDaha doktora bile gidemedimama tahmini 11 haftalık adet günüme göre
Bu sene mezun olamaz alttan dersi var. Başka şehire taşınırsak okul kalcak. İşe gircek inşallah kredi falan çekeriz diyo ama çok zorOkul neden bitiyor ?
Yaşınız o kadar da küçük değil, madem olmuş böyle bir şey, eğer üstesinden gelebilirseniz yapın nikahı, sevgiliniz de işe girsin çalışsın. Kolay değil yalnız, dışarıdan basit gözükebilir ama gerçek hayat oldukça zor. Yeni mezun hemen iş bulabilecek mi ? O para size ne kadar yetecek, bebek gelince çıkan masraflar, uzar gider liste...
P.tesi yaşadığım şehre gelcek gitcez işte.. Allahım hayırlısını versin çok korkuyorum sonuç ne olursa olsun üzülen ben olcamTamamda bi özel hastaneye git muayene ol kalp atışı varmı bi baktir
Allah fırsat vermedi aldıramadık 9 haftaya kadar ama olmadı11 haftaya kdr anlamadınızmı. Kürtaj kaç aya kadr yaptırlıyo araştırdınızmı.Size sahıp cıkan kımse yokken aldırmak en mantıklısı gıbı
Yeni ise giren birine kredi verirler mi hiç bilmiyorum keşke hemen is bulabilseBu sene mezun olamaz alttan dersi var. Başka şehire taşınırsak okul kalcak. İşe gircek inşallah kredi falan çekeriz diyo ama çok zor
Canım o calıssa bıle asgarı ucret alıcak sıze yetermı.ev kırası su elektrk yıyecek ıcecek.kısacası cok zorlanırsnz.bıde ustune cocugu ıstıyosunuz nası bakıcaksnız.O çocugada yazık degılmıBu sene mezun olamaz alttan dersi var. Başka şehire taşınırsak okul kalcak. İşe gircek inşallah kredi falan çekeriz diyo ama çok zor
Yapmadı.. 11 haftalıkMuhtemel askerlikte yapmadı ne kadarlik hamilesiniz
Ailenle aynı sehirdemisin yoksa başka biyerdemi okuyorsunP.tesi yaşadığım şehre gelcek gitcez işte.. Allahım hayırlısını versin çok korkuyorum sonuç ne olursa olsun üzülen ben olcam
+1Biz nasıl yardımcı olalım.
Kırıcı olmayalım ok, insanın kendine ettiği kötülüğü zaten başkası yapamaz.
Birlikte olmayı bilen,hamile kalma ihtimalini de bilir
Kaçacak gerekli imkanları da bilir,
Kolay gelsin
Şuan ailemin yanındayım. Ama okulum başka şehirdeAilenle aynı sehirdemisin yoksa başka biyerdemi okuyorsun
Bu sene mezun olamaz alttan dersi var. Başka şehire taşınırsak okul kalcak. İşe gircek inşallah kredi falan çekeriz diyo ama çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?