Kaçarak evlenen var mı?

Sana sahıp cıkmazsa bıle cocugu doguracakmısınız?

A Awsed canım yaa bir umutla girdim foruma belki gelmiştir diye ama inan çok üzüldüm. Anlaşıldı ki çocuktan ümidi kesmek lazım sen şu saatten doktoruna git sonra da ailene durumu aç Rabbim vicdan versin herkese yaa

Gerçekten çok ilginç. Çok büyük bir hata yapmışsın. Bunun günahının hesabı seninle Allah arasında. Ama bu insanların tepkilerine baktığım zaman sanki çok normal bir şeymiş gibi tebrik edenler , çıcuğu aldır diyenler, ve senin de sanki sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi davranman, hatanı görmeyip de sevgilinin annesini kınamaya çalışman falan da filan da. İyi misiniz ya. Bir günahı bir zinayı nasıl bu kadar meşrulaştırabiliyorsunuz? Asın kesin demiyorum ama biri de çıkıp da burada ters giden bişeyler olmuş demiyor. O çocuğa çoook acıyorum. Zinayla dünyaya gelecek. Adama suç atıp durmuşsun, zaten karakteri olan biri olsaydı böyle bir şey yapmaya kalkışır mıydı? Nikah denilen bişey var, araştırın biraz. Toplumun ahlakıyerle bir olmuş vaziyette ve yangına karşı herkes oturmuş izliyor...

Ben hala hafta, ağrı ve sizin doktora gitmeyişinize takıldım.
29 ocakta yarıyıl tatilinde öğreneli 3-4 gün oldu demişsiniz. bu durumda adetinizin 2 gün geciktikten sonra öğrendiğinizi ve 28 günde bir adet olduğunu varsayarak
(minimum düzeyde tutuyorum) öğrendiğiniz de muhtemelen 4+2 falanmış. yani ocak sonunda 5 hafta.
şubat 4 hafta, 3 hafta da şimdi. 12 hafta oluyor. Buradan yola çıkarak konuşuyorum ki bu haftalarda çok yoğun sancı çekmemeniz lazım. bunca zaman nasıl kontrole gitmeden sabredebildiniz?
Yoksa ben mi çok sabırsızım bilemedim.
İlla ki bir bahane bulmalısınız, makul özel bir hastaneye gidin, devlette yada sigorta hastanesinde çok vakit kaybedersiniz.
Şu an burada yorum yazmanız, mesaj atıp dönmesini beklemeniz falan olacak iş değil.
Sancınız daha da artarsa ve aileniz alıp apar topar hastaneye götürse orada öğrenseler daha büyük yıkım olmaz mı?
Tekrar tekrar yazıyorum, bir an önce doktora gidin. Ona göre de ne yapacağınıza karar verin.
O adamdan da bir cacık olmaz, evlenseniz dahi mecbur kaldım evlenmeye diyecek karaktere sahip.
Tabi tüm bu yazılanlar gerçekse ve bu kadar insan boşa yorum yapmıyorsan.

ne yapalım peki? ne yaptın dedik kocaman kızsın dedik. çaresizim dedi. hata ettim dedi,empati yaptık iş işten geçmiş yol gostermeye çalışıyoruz. peki ne yapalım?
aferinmi dedik ne yapalım söylermisiniz?
ya da konu sahibi ne yapsın? sizin buna çözümünüz nedir zinaya yani?

edit: kimsenin tebrik ettiğini gormedim. kim tebrik etmiş.

Son düzenleme:
Bunların hepsinin farkındayız en azından kendi adıma farkındayım..
Ama biz burda yargıç değiliz,oda bir "kul",hata yapmış ve derdine derman arıyor..
Günahından haberimiz var ama tövbesini bilemiyoruz dimi?
Asıp,kesmek tükaka yapmak neye yarar?
Dinimizde dara düşen birine yardım etmek yok mu?
Konu sahibinin derdinin dermanı,sevgilisi olacak şahısın bir an evvel konu sahibiyle evlenmesi,bizde bunu telkin ediyoruz sürekli kendisine,çünkü konu sahibi buraya konu açmadan önce kaçmayı düşünüyordu,düşünebiliyomusunuz ailesinin yaşayacağı yıkımı,ve bunun yüzünden yaşayacağı sorunları?
En azından bundan vazgeçti..
Ayrıca bence bu konular,ibretlik konular,bir çok genç kıza doğruyu,yanlışı ayırt edebilmesi için ışık tutuyor...

Bu arada kim tebrik etmiş ben hiç göremedim de
Hayatta en korktuğum şey birini kınamak ve büyük konuşmaktır,bence sizde yapmayın..
Sizde çıkmasa,çocugunuzda çıkyor,ondan çıkmasa torununuzda..

Yanlış düşünüyorsun en az senin kadar farkındayız, ama yangına körükle gitmek yerine çözüm üretmeye çalışıyoruz, en azından kendi adıma böyle. Şahsen ben hayatım boyunca aileme söyleyemeyeceğim hiçbirşey yapmadım, ki benim babam her haltı yedi, önümüzde en kötü örnekti,

ama şimdi konu burda biz değiliz , ben her msjda da belirttim, yapmış bir hata, artık bundan sonra düzeltme yollarına bakmak lazım. Zaten kız zor durumda, bir de biz mi eleştirelim şimdi, bunun ona hiçbir faydası olmaz, bundan sonra neler yapabileceğine bakmak lazım

Aradım konuştum. Haftasonu bizimkiler Kıbrısa gidiyo gelirim dedi. Çıldırdım. Ya yarın geliyosun dedim ya da annenle gelmek zorunda kalırsın babanı ararım dedim. Bağırdı" Bak böyle konuşup beni dinden imandan çıkarma sana gelcem diyorum. 4 tane uçak biletim yandı keyfi mi yapıyorum" dedi. Bağırıyo. Tutamadım kendimi ağlamaya başladım. Sus ağlama çarşamba gelirim dedi. Öğleden sonra. Ölsem kalsam dedim aileme ne cvp verceksin kendi canımdan geçtim o insanlara o acıyı nasıl yaşatırız diyorum. Napim napim diyo. Ben yarın gitcem dedim. Ne halin varsa gör çarş gelcem diyorum sana dedi. Annene söyle diyorum öldürür beni diyo. Allahın belası zaten söylenmiycek mi diyorum cvp yok. Dili kopsun inşallah cvp vermiyo. O nikabı kıycaz çocuk doğunca boşancaz gerekirse dedim bi yandan da ağlıyorum ama sinirden yaaa he hadi kapatıyorum dedi yüzüme kapattı. Allahım çıkarsın Rabbim görüyo.

gunah seninle Allah arasında diye başlayıp gunahın hesabını sormayla devam etmiş maşallah

ben ettim kendini kurtarmak için bebeğinin canına kıymamasını tebrik ettim
hemen aldırsa hiç problem yaşamazdı kurtulurdu biterdi ama o kıyamamış bunu tebrik ettim
gunah yargılayacak biz değiliz o makam biz değiliz bazıları talip olmus

sen arayıp annesine söyle canım. seni hala oyalıyor.anası öldürürse de öldürsün. pislik

bu beyinsiz çocuk gelmeyecek çok geçmeden annene söyle hayatını yakma gerekirse ailenle ailesi görüşsün ve baskı yapın

Onu ben de ederim. Ediyorum da.

gunah seninle Allah arasında diye başlayıp gunahın hesabını sormayla devam etmiş maşallah
Günahın hesabını sormuyorum bayan, şu vakitten sonraki davranışlarından bahsediyorum

ERKEK ARKADAŞIN SENİ VE BEBEĞİNİ GERÇEKTEN İSTESE Bİ YOLUNU , İSTEMEDİĞİ İÇİN DE MALESEF

TÜRLÜ TÜRLÜ BAHANELERİNİ BULUYOR

bi filmde izlemiştim erkekler için diyodu ki ; " erkekler bacaklarının arasında bi yılan taşır ve tek dertleri ise bu yılana bi yuva bulmaktır " ... o gün bugün bu söz aklıma mıh gibi kazındı ... bu sözün sağlamasını ise hayat yapıyor zaten ve diyorum kendi kendime ne kadar doğru bi söz diye...!!!!!! çoğu böyle malesef ....merhametleri de iyiliklikleri de delikanlıkları da ,güya Allah korkuları da çoğunun lafta... uygulamaya bakın , davranışlara bakın laflara bakıp kendinizi koyvermeyin güvenmeyin kimseye .. bu kişi seni düşündüyseydi dediğin gibi de merhametli olsaydı bi defa seni hamile bırakacak bi duruma sokmazdı tedbirini alırdı ,ne bileyim gerçekten de sevseydi sana dokunmazdı bile , kıyamazdı kiiii

Son düzenleme:
Cevaplarına dikkat et. Üslubunu düzeltmeyi dene.

Ah canim ya allahim her nolursa olsun sana bi yavru vermis senin bence suaan yapman gereken yarin hastaneye gitmen en azindan yavrunun durumunu ogrenmen sakin davran madem cardamba diyo bekle o zmn kdr eger gelmesse ara ailesini

Sana sahıp cıkmazsa bıle cocugu doguracakmısınız?
Her mesajınız da ısrarla çocuğu doğurmayın diyorsunuz. Yahu ne yapsın aldırmamıştır bu saatten sonra sizde biliyorsunuz ALDIRAMAZ.
Daha mantıklı çözüm önerileriniz varsa onları sunun lütfen

Tüüü..Allah cezasını versin ş...sizin..
Annenden bu kadar korkuyodun ne diye uçkuruna sahip çıkmadın Allahın cezasıı..
Hemen ara canım annesini sakın birkere daha inanma bu adiye,ama önce hamileliğinin durumunu teyit etmen lazım,o yüzden yarın lütfen dr a git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…