Sana sahıp cıkmazsa bıle cocugu doguracakmısınız?Aynen öyle.. Hala aramadı arıyorum meşgule atıyo. Buçukta bitcek dersi bakalım. Arayıp konuşcam. Yarında dr a gidicem. Ve onuda getircem. O kadar yüzsüz ki bida gelmiceksin yani ailen sıkıyo seni derslere gitmediğin için diyorum hani yemliyorum ne dicek diye. Bekliyorum ki dersten kaçar gelirim desin. Ne diyo :) şerefsz. Özür dilerim benim elimde olan bişey mi. Allah alsın şunu ben tek başıma bakarım çocuğuma. Bununla hayat geçirmektense
Gerçekten çok ilginç. Çok büyük bir hata yapmışsın. Bunun günahının hesabı seninle Allah arasında. Ama bu insanların tepkilerine baktığım zaman sanki çok normal bir şeymiş gibi tebrik edenler , çıcuğu aldır diyenler, ve senin de sanki sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi davranman, hatanı görmeyip de sevgilinin annesini kınamaya çalışman falan da filan da. İyi misiniz ya. Bir günahı bir zinayı nasıl bu kadar meşrulaştırabiliyorsunuz? Asın kesin demiyorum ama biri de çıkıp da burada ters giden bişeyler olmuş demiyor. O çocuğa çoook acıyorum. Zinayla dünyaya gelecek. Adama suç atıp durmuşsun, zaten karakteri olan biri olsaydı böyle bir şey yapmaya kalkışır mıydı? Nikah denilen bişey var, araştırın biraz. Toplumun ahlakıyerle bir olmuş vaziyette ve yangına karşı herkes oturmuş izliyor...
Bunların hepsinin farkındayız en azından kendi adıma farkındayım..Gerçekten çok ilginç. Çok büyük bir hata yapmışsın. Bunun günahının hesabı seninle Allah arasında. Ama bu insanların tepkilerine baktığım zaman sanki çok normal bir şeymiş gibi tebrik edenler , çıcuğu aldır diyenler, ve senin de sanki sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi davranman, hatanı görmeyip de sevgilinin annesini kınamaya çalışman falan da filan da. İyi misiniz ya. Bir günahı bir zinayı nasıl bu kadar meşrulaştırabiliyorsunuz? Asın kesin demiyorum ama biri de çıkıp da burada ters giden bişeyler olmuş demiyor. O çocuğa çoook acıyorum. Zinayla dünyaya gelecek. Adama suç atıp durmuşsun, zaten karakteri olan biri olsaydı böyle bir şey yapmaya kalkışır mıydı? Nikah denilen bişey var, araştırın biraz. Toplumun ahlakıyerle bir olmuş vaziyette ve yangına karşı herkes oturmuş izliyor...
Bu arada kim tebrik etmiş ben hiç göremedim deGerçekten çok ilginç. Çok büyük bir hata yapmışsın. Bunun günahının hesabı seninle Allah arasında. Ama bu insanların tepkilerine baktığım zaman sanki çok normal bir şeymiş gibi tebrik edenler , çıcuğu aldır diyenler, ve senin de sanki sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi davranman, hatanı görmeyip de sevgilinin annesini kınamaya çalışman falan da filan da. İyi misiniz ya. Bir günahı bir zinayı nasıl bu kadar meşrulaştırabiliyorsunuz? Asın kesin demiyorum ama biri de çıkıp da burada ters giden bişeyler olmuş demiyor. O çocuğa çoook acıyorum. Zinayla dünyaya gelecek. Adama suç atıp durmuşsun, zaten karakteri olan biri olsaydı böyle bir şey yapmaya kalkışır mıydı? Nikah denilen bişey var, araştırın biraz. Toplumun ahlakıyerle bir olmuş vaziyette ve yangına karşı herkes oturmuş izliyor...
Yanlış düşünüyorsun en az senin kadar farkındayız, ama yangına körükle gitmek yerine çözüm üretmeye çalışıyoruz, en azından kendi adıma böyle. Şahsen ben hayatım boyunca aileme söyleyemeyeceğim hiçbirşey yapmadım, ki benim babam her haltı yedi, önümüzde en kötü örnekti,Gerçekten çok ilginç. Çok büyük bir hata yapmışsın. Bunun günahının hesabı seninle Allah arasında. Ama bu insanların tepkilerine baktığım zaman sanki çok normal bir şeymiş gibi tebrik edenler , çıcuğu aldır diyenler, ve senin de sanki sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi davranman, hatanı görmeyip de sevgilinin annesini kınamaya çalışman falan da filan da. İyi misiniz ya. Bir günahı bir zinayı nasıl bu kadar meşrulaştırabiliyorsunuz? Asın kesin demiyorum ama biri de çıkıp da burada ters giden bişeyler olmuş demiyor. O çocuğa çoook acıyorum. Zinayla dünyaya gelecek. Adama suç atıp durmuşsun, zaten karakteri olan biri olsaydı böyle bir şey yapmaya kalkışır mıydı? Nikah denilen bişey var, araştırın biraz. Toplumun ahlakıyerle bir olmuş vaziyette ve yangına karşı herkes oturmuş izliyor...
gunah seninle Allah arasında diye başlayıp gunahın hesabını sormayla devam etmiş maşallahGerçekten çok ilginç. Çok büyük bir hata yapmışsın. Bunun günahının hesabı seninle Allah arasında. Ama bu insanların tepkilerine baktığım zaman sanki çok normal bir şeymiş gibi tebrik edenler , çıcuğu aldır diyenler, ve senin de sanki sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi davranman, hatanı görmeyip de sevgilinin annesini kınamaya çalışman falan da filan da. İyi misiniz ya. Bir günahı bir zinayı nasıl bu kadar meşrulaştırabiliyorsunuz? Asın kesin demiyorum ama biri de çıkıp da burada ters giden bişeyler olmuş demiyor. O çocuğa çoook acıyorum. Zinayla dünyaya gelecek. Adama suç atıp durmuşsun, zaten karakteri olan biri olsaydı böyle bir şey yapmaya kalkışır mıydı? Nikah denilen bişey var, araştırın biraz. Toplumun ahlakıyerle bir olmuş vaziyette ve yangına karşı herkes oturmuş izliyor...
ben ettim kendini kurtarmak için bebeğinin canına kıymamasını tebrik ettimne yapalım peki? ne yaptın dedik kocaman kızsın dedik. çaresizim dedi. hata ettim dedi,empati yaptık iş işten geçmiş yol gostermeye çalışıyoruz. peki ne yapalım?
aferinmi dedik ne yapalım söylermisiniz?
ya da konu sahibi ne yapsın? sizin buna çözümünüz nedir zinaya yani?
edit: kimsenin tebrik ettiğini gormedim. kim tebrik etmiş.
Aradım konuştum. Haftasonu bizimkiler Kıbrısa gidiyo gelirim dedi. Çıldırdım. Ya yarın geliyosun dedim ya da annenle gelmek zorunda kalırsın babanı ararım dedim. Bağırdı" Bak böyle konuşup beni dinden imandan çıkarma sana gelcem diyorum. 4 tane uçak biletim yandı keyfi mi yapıyorum" dedi. Bağırıyo. Tutamadım kendimi ağlamaya başladım. Sus ağlama çarşamba gelirim dedi. Öğleden sonra. Ölsem kalsam dedim aileme ne cvp verceksin kendi canımdan geçtim o insanlara o acıyı nasıl yaşatırız diyorum. Napim napim diyo. Ben yarın gitcem dedim. Ne halin varsa gör çarş gelcem diyorum sana dedi. Annene söyle diyorum öldürür beni diyo. Allahın belası zaten söylenmiycek mi diyorum cvp yok. Dili kopsun inşallah cvp vermiyo. O nikabı kıycaz çocuk doğunca boşancaz gerekirse dedim bi yandan da ağlıyorum ama sinirden yaaa he hadi kapatıyorum dedi yüzüme kapattı. Allahım çıkarsın Rabbim görüyo.
ben ettim kendini kurtarmak için bebeğinin canına kıymamasını tebrik ettim
hemen aldırsa hiç problem yaşamazdı kurtulurdu biterdi ama o kıyamamış bunu tebrik ettim
gunah yargılayacak biz değiliz o makam biz değiliz bazıları talip olmus
Günahın hesabını sormuyorum bayan, şu vakitten sonraki davranışlarından bahsediyorumgunah seninle Allah arasında diye başlayıp gunahın hesabını sormayla devam etmiş maşallah
Cevaplarına dikkat et. Üslubunu düzeltmeyi dene.ben ettim kendini kurtarmak için bebeğinin canına kıymamasını tebrik ettim
hemen aldırsa hiç problem yaşamazdı kurtulurdu biterdi ama o kıyamamış bunu tebrik ettim
gunah yargılayacak biz değiliz o makam biz değiliz bazıları talip olmus
Her mesajınız da ısrarla çocuğu doğurmayın diyorsunuz. Yahu ne yapsın aldırmamıştır bu saatten sonra sizde biliyorsunuz ALDIRAMAZ.Sana sahıp cıkmazsa bıle cocugu doguracakmısınız?
Tüüü..Allah cezasını versin ş...sizin..Aradım konuştum. Haftasonu bizimkiler Kıbrısa gidiyo gelirim dedi. Çıldırdım. Ya yarın geliyosun dedim ya da annenle gelmek zorunda kalırsın babanı ararım dedim. Bağırdı" Bak böyle konuşup beni dinden imandan çıkarma sana gelcem diyorum. 4 tane uçak biletim yandı keyfi mi yapıyorum" dedi. Bağırıyo. Tutamadım kendimi ağlamaya başladım. Sus ağlama çarşamba gelirim dedi. Öğleden sonra. Ölsem kalsam dedim aileme ne cvp verceksin kendi canımdan geçtim o insanlara o acıyı nasıl yaşatırız diyorum. Napim napim diyo. Ben yarın gitcem dedim. Ne halin varsa gör çarş gelcem diyorum sana dedi. Annene söyle diyorum öldürür beni diyo. Allahın belası zaten söylenmiycek mi diyorum cvp yok. Dili kopsun inşallah cvp vermiyo. O nikabı kıycaz çocuk doğunca boşancaz gerekirse dedim bi yandan da ağlıyorum ama sinirden yaaa he hadi kapatıyorum dedi yüzüme kapattı. Allahım çıkarsın Rabbim görüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?