- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 333
- 41
Aynen böyle:) şu imzayı bi attır gerisi kolay:)Beyfendi bi gelsin bi konuşalım direk gün aldırcam. Annene teyzene bişey deme diycem. Gerekirse uçak biletinide alcam getirtcem. Nikahtan sonrada git annene söyle evlendik de dicem. O doldurma akıllı yer bu dediğimi yapar. Annene söyleme kızar diycem. Nikahlı olursak daha kolay hem babanda kızmaz dicem. O kıt beyinliye dinletcem kendimi. O kadarda yaparım. Nikahtan sonrada annesi ne derse der. Benim koç gibi annem var. Atmaz ya beni
Konunuzu okudum,çok bıçak sırtı bir durum ne desem bilemedim. Bana kalırsa sen onun ailesiyle uğraşmayı bırak ne demişler,ne yapmışlar,düşünceleri ne? Bir çıkar yol gösterecek olsalar çoktan yaparlardı,3 hafta böyle bir durumda çok uzun ve sanırım senide sevgilinide ciddiye almıyorlar.Beyfendi bi gelsin bi konuşalım direk gün aldırcam. Annene teyzene bişey deme diycem. Gerekirse uçak biletinide alcam getirtcem. Nikahtan sonrada git annene söyle evlendik de dicem. O doldurma akıllı yer bu dediğimi yapar. Annene söyleme kızar diycem. Nikahlı olursak daha kolay hem babanda kızmaz dicem. O kıt beyinliye dinletcem kendimi. O kadarda yaparım. Nikahtan sonrada annesi ne derse der. Benim koç gibi annem var. Atmaz ya beni
ya siz öldürür falan demişsiniz bi hata yaptım evlendim dersiniz ama açıklayın yani bi şekildeNikah bastıktan sonra söylersem zaten hamilesin bide nikah yapmışsın ee bizdwn ne istiyosun düğün mü der annem. Önce ona söyleyip sonra nikah daha mantıklı geliyo bana ama şuan bana mantıklı gelen herşey sankide yanlışmış gibi bilmiyorum küçük çocuk gibi kaldı beynim. Sizce önce nikah sonra mı söyleyelim
Gelmiyo.. Uçağı kaçırmış yine. Annesi ben bırakırım okula demiş. Öyle annesi yüzünden kaçırmış.İnşallah yarın gelirde bunlara hiç gerek kalmaz..
Benim aklıma birde yurtdışına falan gönderecekleri geliyor,varlıklı bir aile diyosun,3 haftadır bunun için oyalıyor olabilirmi,yaparmı böyle birşey?
Annesinin arabadayken falan fotosunu attı işte annemleyim falan diye. Sonra da uçak kaçtı dedi. Şimdide bana haklısın diyo ne desen yeridir ama ben napim diyo..Gelmiyo.. Uçağı kaçırmış yine. Annesi ben bırakırım okula demiş. Öyle annesi yüzünden kaçırmış.
Bu cocuk senı sevıyor mu , ve bebegı aldırmamak sadece senın kararınmıydı yanı acaba sen cok aldırmaya karsı cıktında cocukta sana kendını ızah edemeyen bır salak mı dıye dusunuyorumAnnesinin arabadayken falan fotosunu attı işte annemleyim falan diye. Sonra da uçak kaçtı dedi. Şimdide bana haklısın diyo ne desen yeridir ama ben napim diyo..
Salak olsa sabah sabah ağlatamazdı beni. Salak bi insan bunları yapamaz. Kürtaj için bile gelmedi. Kandırdım onu kürtaj olcam gel dedim onada gelmedi.. Sevgisi batsın.Bu cocuk senı sevıyor mu , ve bebegı aldırmamak sadece senın kararınmıydı yanı acaba sen cok aldırmaya karsı cıktında cocukta sana kendını ızah edemeyen bır salak mı dıye dusunuyorum
Gelmiyo.. Uçağı kaçırmış yine. Annesi ben bırakırım okula demiş. Öyle annesi yüzünden kaçırmış.
Aman Allahım .Salak olsa sabah sabah ağlatamazdı beni. Salak bi insan bunları yapamaz. Kürtaj için bile gelmedi. Kandırdım onu kürtaj olcam gel dedim onada gelmedi.. Sevgisi batsın.
Ben de kaç gündür bu konuyu takip ediyorum
Sevgilin bu gidişle hiç gelmeyecek canın
Sen onun yanına mı gitsen acaba?
Gidemiyorum işte annem bu dönem evde dur kendini topla dedi. Derslerim kötüye gidiyo diye. Kesin yasak o tarafa gitmem. Kıyafetlerimi bile ev arkadaşım yolladıBen de kaç gündür bu konuyu takip ediyorum
Sevgilin bu gidişle hiç gelmeyecek canın
Sen onun yanına mı gitsen acaba?
Bence bahane gibi canım ailesi bu çocuğa güvenmemekde haklı galiba bu kadr sorumsuz olunur mu?Gelmiyo.. Uçağı kaçırmış yine. Annesi ben bırakırım okula demiş. Öyle annesi yüzünden kaçırmış.
Allah aşkına şuna inanmayı bırak bu iğrenç insanla da evlenmeyi düşünme o bebeği mecbur aldircaksin başka çare yok gibi bu adam ve ailesi beş para etmiyor ki bence seni düşünen bir adam olsa şimdiye halletmistiniz meseleyi şu kızlara çok üzülüyorum ya inanmayın böyle pezevenklere of içim sistiAnnesinin arabadayken falan fotosunu attı işte annemleyim falan diye. Sonra da uçak kaçtı dedi. Şimdide bana haklısın diyo ne desen yeridir ama ben napim diyo..
aldırmak ya da kaçmak yolu doğru değil ki evinden gelinliğinle çıkmak varken kaçmak ne ya annene anlatmam lazım canımÖncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfenerkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?