Kaçarak evlenen var mı?

Kaçarak evlenen arkadaşım çok ve tesadüf mü bilmiyorum hepsi boşandı ailesine geri döndü umarım Rabbim bi yol gösterir

Üzerinde baskı olunca kaldıramamıs olabilir ancak şu an kendi tribal hallerini bir kenara bırakıp sana destek olması gerekiyor, annesi teyzesi biliyor sonuçta gelsin üç gün kalsın bir apartta otelde ne olacak ki
Annesi aldırdık. Diye biliyo.. Reddederim deyince bizimki hemen yan çizip aldırdık dedi. Teyzeside aldırcaz sanıyo. Ya bi düşünse biz ona 1 ay önce söyledik. Yılbaşında diyede söyledik. Bi hesap yapar. Ama o kadar ilgisizler ki. Benim ailem olsa abim öyle bişey yapsa annem kızı hergün arar sorar. Yookk bunlar burunlarından kıl aldırmıyo. Bende sessiz kaldıkça ne bk yerse yesinler diyolar.

Gece gece sinirim bozuldu okuyunca ne kadar kaçabilcek beyfendi

Şimdi hatta mesaj at sevgiline anneni arıyorum de seninle konuşsun. Engellemek nedir ya erkek milleti işte.
Dedimmm.. Aramazsan karaktersizsin dedi. Son bikaç gündür iyice bi değişti. Ama yarında yani bugünde gelmezse arıycam annesini

Şimdi hatta mesaj at sevgiline anneni arıyorum de seninle konuşsun. Engellemek nedir ya erkek milleti işte.
Bence böyle yapması daha da ters teper,nefretini kazanır iş inada biner

Canım yine onu,germeden baskı yapmadan çağır,oda çaresiz kaldığını düşünüyodur,korkması ne yapcağını şaşırması normal
Valla dert oldu senin bu konun bana,hani nerdeyse anlaşmalı evlenin ve geri boşanın diyecem,yeterki yan çizmesin diye..
Valla ben bile korkuyorum seni böyle ortada bırakacak diye

Sessiz kaldıkça işin içinden çıkılacak zannediyorlar belli ki dee öyle bir dünya varsa söylesinler hep beraber gidelim. Üç hafta olmuş ÜÇ! Anneyi teyzeyi bırak çocuğun çoktan atlayıp gelmesi gerekmiş yanına. Dur bakalım yarın ola hayrola sen yüz yüze konuş da inşallah hayırlı yönlere gider vaziyet.

Valla çoktan inada binmis benim derdim dahada vakit geçmeden öğrensinler.

Teyze biliyorsa kardeşine söylemiştir bebeğin aldirilmadigini.bence anne bilmiyorum numarası yapıyor.

Buraya iyiki yazmışım.. Öyle güzel kalpli insanlarsınız ki. Hem gözümü açtınız, güzel dualar ettiniz hemde derdime destek oldunuz.. Inşallah herşey güzel olur. Karnımın sancısından uyuyamıyoken düşünmekten o öyle rahat uyuyo ya Rabbimde onun gönlüne göre versin. Herşey ben ve bebeğim için güzel olsun. Onun en büyük cezası zaten bebeğim ve ben olcaz. Allah benden başka kimseyide böyle şaşırtmasın yoldan saptırmasın. Seviyo sanıyosun güveniyosun zora gelince tüyüp gidiyolar.

Valla çoktan inada binmis benim derdim dahada vakit geçmeden öğrensinler.
Sevgilisi arkasında durmazsa öğrenseler nolacak ki..
Onlar bizene der,olan konu sahibine olur,kim bilir neler yapar ailesi

Teyze biliyorsa kardeşine söylemiştir bebeğin aldirilmadigini.bence anne bilmiyorum numarası yapıyor.
Aynen ben de sizin gibi düşünüyorum sesleri çıkmayınca unutulur bir şekilde halledilir aman biz de dahil olmayalım başımızı yakmayalim diye düşünerek hareket ediyorlar sanki

Ah canım..çok iyi anlıyorum seni,insan bir anlık gafletle ne hatalar yapabiliyor,kızımın yerine koyuyorum seni,çaresizliğini görüyorum vallahi çok üzülüyorum,dua ediyorum senin için,hayırlısıyla biran evvel bu iş tatlıya bağlanır inşallah..

Gelip gelmiyceğinide bilmiyorum ki. Engelledi beni ulaşamıyorum. Bari bi msj at şu saatte gelcem de. Yok onuda yapmadı. Ama gelmiycek eminim. Bu seferki bahaneside sana çok kızgındım o kızgınlıkla gelemezdim. Bunu diycek

Hem baştan aldırma arkandayım diyor hemde işine gelmeyince kaçıp gidiyor.Büyük ihtimal ailesinden böyle olumsuz bir tepki beklemiyordu şimdi iş ciddiye binince zor geldi.Allah yardımcınız olsun nikah olmadanda ailenize nasıl söyleyeceksiniz?biraz daha bekleyin belki insafa gelir.

Çok zor bir durum yaşadığın desteğe, morale ihtiyacın var her ne olmuşsa olsun güçlü durmaya çalış sen. Insan beşer şaşar demişler, şaştığımız çok durumlar oluyor önemli olan fark edip düştüğün yerden kalkmandır. İnşallah ilerde bu konunu buruk bir tebessümle ama yuvanda huzurlu şekilde ailenle de sarmaş dolaş bir halde okursun.

Kızımın yerine koyuyorum demişsiniz.. Ne güzel kalbiniz var.. Teyzesine sormuştu erkek arkadaşım ses kaydı yapıp bana atmıştı konuştuklarını. Teyze kızın böyle böyle yapsa affeder misin diyo erkek arkadaşım. Teyzesi aynen şöyle düzgün konuş ağzından çıkana dikkat et. Öyle biri mi benim kızım. Sevgilisi bile olmaz olamaz benim kızımın.. Böyle düşündükçe aklıma geliyo iyice sinirleniyorum. Ne iğrenç insanlar

Ah be canim. Inşallah inşallah gelir hepimizi yanıltır. Allah yardımcın olsun yarın sen ne olursa olsun doktora git tamammi. Buraya mutlaka yaz.

Aminn inşallah..

Belliki kalbi dar ve kibirli insanlar off of..Görür büyük konuşmayı
Eminim pişmansın Allahımda bunu görerek seni ferahlığa,huzura,mutluluğa kavuştutur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…