Kaçarak evlenen var mı?

Konu sahibesi seni üzmek istemem; ama bu aile seni gelin olarak almazmış bence, sen yaz sonuna doğru düğün yapacaktık demişsin de. Bu aile size yaz sonuna doğru düğün yapacak olsa olayları böyle yokuşa sürmezdi, bence sizle ilgili hiç böyle planları olmamış, hatta ailelerine yakıştıramıyor bile olabilirler sizi. Siz şimdi bi de bu şekilde evlenirseniz size olan ön yargıları katlanacak, aile içine girmeniz çok zor olacak. Bi de ben gidin demelerini şuna bağladım, her aile kendi çocuğunu az çok tanır, çocuğunun ne kadar zorluğu kaldıracağını bilir. Kaçarsanız sevgilinin o kadar zora dayanamayıp, seni bırakacağını ve döneceğini düşünüyorlar o yüzden ya aldırın ya da gidin diyor. Bence sevgilin de kaçmayı göze alamıyor bu yüzden, inşallah yarı yolda bırakmaz seni.

Basta yapmissin bir hata, kacarsan bana gore hatalar zinciri olacak. Sevgilinin ailesine soylemissiniz, kacmak yerine ailene soylemelisin. Baktin olmuyor kacmak en son care olmali. Tabi ki uzulup aglayacaklar hakaret edecekler, bunlara katlancaksin yapcak bi sey yok. Kacarsan bes parasiz yapayalniz diplomasiz nasil bebek buyuteceksin. Keske ailen kizip bagirsa ama gene de sahip ciksa da bir hayat kurmaniza yardim etse. Kacarsan bu halde, elbet ogrencekler daha buyuk bir yikim olcak, evlat acisi cikar mi yureklerinden. Annene soyle once. Cok vaktin yok 1 ay sonra karnin cikmaya baslayacak. Artik elalem ne der o bu, bunlari bastan dusunecektin, bebegini istiyorsan boyle seylere katlanmak zorundasin. Kendi hayatini daha fazla mhvetmek istemiyorsan once ailene soylemeyi dene

Çok üzüldüm. .
Kaçmak. .
Bebek. .

A Awsed Ne yaptın canım haber var mı erkek arkadaşından?
Tartıştık biraz engelledi wp dan aramamı engellemiş yarın gelince görüşürüz dedi o kadar.. Şimdi ulaşamıyorum arıyorum meşgule düşüyo msj atıyorum telden cvp vermiyo.. Bakalım yarın gelcek mi gelmezse yine ailesini aramayı düşünüyorum.

Canım kaçacaksan niye bebeği aldirip günaha gireceksin eğer resitsen eş adayının aileside destek olacaksa gidin ailenle konuşun bak bende kaçtım bir ayım doldu evleneli babamla hala konuşmadım eşimin ailesi vasıtası ile suan kırgın olduğunu söyledi cok mutluyum pismanda değilim ama keşke başka çarem olsaydı kacmasaydim. Simdi ailenle konuş bir cana kıyıp günahını girmeyin. En nihayeyinde evladisin o insanlarin bi ay kuserler beş ay kuserler ama tatlıya bağlanır bence. Kıyma o bebeğe

11 haftalık gebeyim zaten aldıramam aldırmayıda düşünmedim hiç.. Bir ömür o günah peşimi bırakmaz diye zaten bi günah işledim yaptım o bebeği bide aldırırsam iyice günaha batardım. Ama ailem ne dee hiç bilmiyorum işte. Kaçmak hep daha kolay geliyo ya işte.. Ama söyliycem aileme kabul etmezlerse kaçma kararı alcam

Erkek arkadaşın çalışıyor mu sana sahip çıkacak mi bi bebekle kaçıp ne yapacaksın. Benim teyzemde hamileydi dedem ilk kızdı falan ama affetti tatlıya bağladılar torun biraz tatlı gelir erkek arkadaşın ve ailesi alsın aklını başına sahip çıksınlar sana

Noldu neden tartışınız ki aklı selim şekilde hareket etmekte fayda var biraz sakin olun inşallah yarın gelir buraya yaz mutlaka aklım sende vallahi bütün gün

Ya varya ben sana öyle sinirlendim ki
Hala ne duruyorsun sen yaneyi bekliyor sun erkek arkadasin senden vazgeceçek şans söyliyim klasik uzaklaşma yollari.
Ksr bakma ama kiril istersen. Bi arkadsm da yaşadı bunu çocuğu yoktu oğlan ortada bıraktı evlenecem dedi söz verdi güya.
Sen annene diyip onu arkana alacaksın başka yolu yok.
Önce kızar sonra destekler anne bu .
Ama sen böyle bu kafayla git bakalım o oglanda şu an senden kurtulmanın yolunu arıyor çünkü.
Ksr bakma ama dayanamadım doğru bu.
Gerçeği görmüyo gözlerin.
Daha da yorum yok sana . Çünkü hala hataya devam ediyorsun

Ben kaçarak evlendim canım sakin yapma hayatının yanlısı olur benimki böyle bir durum değildi ama kucuktum ve cok cahildim başka türlü bi çözüm yolu bul gerçekten sakın ama sakın kaçma şimdiki aklım olsa anama babama kurban olurdum asla kacmazdim

Noldu neden tartışınız ki aklı selim şekilde hareket etmekte fayda var biraz sakin olun inşallah yarın gelir buraya yaz mutlaka aklım sende vallahi bütün gün
Biletini al diyorum eve gidince alırım üstüme gelme diyo. Çok sinirliyim kırıcı laflarda ediyorum farkındayım. Anmesine teyzesine laf ettim tutamadım kendimi.. Teyzesi bebekle evlenirseniz o kıza adi biri gibi davranırlar falan demişti. Kısaca adi demeye getirdi diye düşündüm ben. Alınganlık mı bilmiyorum da. Bende bana adi diyen teyzen annen karnımdaki bebeğin canını almam için sana para veren insanlar dedim. İlerde sakın bana bebeğime bişey söylemesinler hamile kaldıysamda sizin gibi küçücük bebeğin canına göz dikmedim dedim. Bide teyzesinin 8 aylık bebeği var. Onu kucağına alırkende mi içi sızlamıyo acaba. Anasına teyzesine laf edincede engelledi işte.

Inşallah bizimkilerde affeder.. Yok okuyo o da bnm gibi

Sinirli gergin olman çok normal üç haftadır onun keyfini bekleyen çare arayan sensin çünkü, bak burada söylenen şeyleri aklından çıkarma erkek arkadaşın 'bakarız çaresine bir şekilde' havasında sanki biraz nikah olmasi lazım. Tek başına yapmadın o çocuğu nihayetinde, senin omzuna yüklemesin tüm sorumluluğu. Yarın gelince sakince anlat bir bir aklındakileri, evli değilim ama bebeğin gelişimi için doktor muayenesinden geçmen gerekti şimdiye kadar. Ah kuzum yaa Rabb'im yardımcın olsun.

Canım senin büyüğün olarak ve mrcburiyetten kaçan biri olrak sana tavsiyem ailenin rızası olmadan sakin gitme eşine ilk kozu vermiş oluyosun hiç bi zaman ailenle eşin arası normal olmuyo hep itiş kalkış sen arada kalıyosun kendin
Gittin icin ailenin evine dönüs yapamiyosun bi sorun olunca bi büyügünden anlayisli birinden yardim al heleki karsi taraf destek olmamis her zaman basina kakic olucak asla unutma

850 km var aramızda bahanesi bu.. Zırt pırt gelemem gibilerinden davranıyo. Anlam veremiyorum tanıdığım o adam gitti başkası geldi sanki. Nikah desem gün alsak 3 gün sonraya desek 3 gün sonra nasıl geliyim dicek biliyorum. Ailesinden o kadar korkuyo ki. Onlar olmasa 5 parasız kalcak biliyo. Hayırlısı olsun artık Rabbim bnm için güzel oldursun herşeyi

Üzerinde baskı olunca kaldıramamıs olabilir ancak şu an kendi tribal hallerini bir kenara bırakıp sana destek olması gerekiyor, annesi teyzesi biliyor sonuçta gelsin üç gün kalsın bir apartta otelde ne olacak ki

Sen hemen yarın doktora git. Bi net olarak kaç haftalık bebek bi öğren sağlığı ne durumda öğren. Bu adamla evlenilmez ama napacaksın artık.

Olmak zorundalar. Yok öyle yan çizmek. Çaresiz küçük kız gibi ağladım da noldu 3 haftadır bekliyorum. Gerekirse annesini arayıp dava açıyorum oğluna diycem.sessiz kaldıkça ben ezmeye çalıştılar yok öyle artık. Kaçmıycamda eşek gibide gelin diye alcaklar beni. Aileöde silse beni ezdirmycem kendimi

Şimdi hatta mesaj at sevgiline anneni arıyorum de seninle konuşsun. Engellemek nedir ya erkek milleti işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…