- 1 Eylül 2014
- 25.908
- 30.322
- 798
- 35
- Konu Sahibi madambaykuss
-
Hemen korku senaryoları yazmaya başlayın o zaman.Kacali 2 gun olmus. Daha basina geleceklerden habersiz
Siz ne tavsiye edersiniz?Hemen korku senaryoları yazmaya başlayın o zaman.
Okulunu bitirmesini hanımefendi, iş işten çoktan geçmiş, moralini bozmak yerine bu saatten sonra okulunu okusun bari bi güvencesi olsun :)Siz ne tavsiye edersiniz?
Kesinlikle katılıyorum size.. insan evli bile olsa bı anne baba desteği ariyor iyi kötü gününde.evet baba biraz kati olabilir ama inanın olmasa boşluğu gerçekten doldurulamaz. İmkânınız varsa dönün o insan da zaten seviyorsa gerçekten sizi olumlu bir yol bulur...Çok pişman olacaksın,bu günlerini babanın istemediğin bölüm bile olsa okula götürüp yazdırdığı günleri hatırlayıp çok üzüleceksin..geri dön..19yasinda ne evliliği yakma hayatını geri dön ablacim..çocukluğunu gençliğini okul hayatını geleceğini yakma!
Elbette ...yarın öbür gün bir kavgada ilk yapacağı şey ailesinden vurmak olacak..en yapmaz denilen adamı bile 5-10yil sonra başlıyor başına kakmaya..Kesinlikle katılıyorum size.. insan evli bile olsa bı anne baba desteği ariyor iyi kötü gününde.evet baba biraz kati olabilir ama inanın olmasa boşluğu gerçekten doldurulamaz. İmkânınız varsa dönün o insan da zaten seviyorsa gerçekten sizi olumlu bir yol bulur...
Ah canım bu babalar yok mu... eşimin devresi de nişanlısını kaçırdı bize geldiler... kızın babası nişanlı kızının yüzüğünü atıcaktı sebep ne dersen kızın tlfnuna nişanlısından msj geliyormuş tlfnda konusuyolarmış. Sevgilisi değil nişanlısı bu sonuçta... küfğrler havada uçuşmuş kızını zaten tarlada çalıştırıyor... görücü usulü olsada 1 ayda ısınmışlar sevmişler istemiyosan en baştan olmaz deseydin gençler birbirlerine ısındıktan sonra bu işi bozacam deynce soluğu bizde aldılar. Pazartesi burda nikahları kıyılacak inşallah. Bilmiyorum mutlu olsunlar tek dileğim. Çocukta çok iyi kızda iyi birisi. Ama aileler baska çare bırakmıyor gerçekten.Hata mı yaptım bilmiyorum ama hata yaptığımı düşünmüyorum 2 senedir birlikte sevgili olduğum adamla kaçtım . Ben 19 o 23 yaşında. Aklıma böyle bişey gelmezdi bile babam istediğim okula istediğim bölüme yollamadı üniversite de okursan oku okumazsan da okuma dedi tutulmayan bi bölüme yazdırdı beni erkek arkadaşımı öğrendikten sonra. Erkek arkadaşım doğulu .. Mardinli .. erkek arkadaşımı şimdi ki eşimi öğrendi Kürt dedi alevi dedi benim istediğimle evleneceksin dedi dövdü sövdü. Eşim konuşmaya gitti babamla onun yüzüne olumsuz konuşmamış eve geldi bir ton tantana yaptı. Ailesi tanışmak istiyor sadece tanışmak dedim onun anasını da s..m ailesini de dedi herşey birikti benim hakkımda kuzenime konuşmuş okulunu bitirsin diye ıyalıyorum onları çocuk askerliğini yapmış 4-5 sene beklemez ayrılırlar demiş daha neler neler . Kaçtım evlendim. Marifet değil belki çözüm de bu değildi ama babama kimler kimler dil döktü ne okul konusunda ne erkek arkadaş konusunda bi adım geriye adım atmadı 2 gün oldu nikahlanalı tüm aile büyüklerim babamın ailesi annemin ailesi tamam olmuş gelsinler tanışalım diyor babam hayır diyormuş kardeşime mesaj attırdı kızsa bakireyse gelsin diye .. Beynimden vurulmuşa döndüm. Ne yani bakire değilsem insan değilim bakireysem insan mıyım? Ben ne yapıcam nasıl orta yol bulucam kaçtığım gün yakın çok yakın bi akrabamıza gittik onlar bile bu adama böylesi müstehak dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?