• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlendim..

Evliliği Kaçış yolu olarak görmüşsün mutlaka okulunu oku mesleğini eline al hayat bu ne olur ne olmaz. Baba'nın söyledikleri gerçekten çok ağır inanamıyorum

Çok pişman olacaksın,bu günlerini babanın istemediğin bölüm bile olsa okula götürüp yazdırdığı günleri hatırlayıp çok üzüleceksin..geri dön..19yasinda ne evliliği yakma hayatını geri dön ablacim..çocukluğunu gençliğini okul hayatını geleceğini yakma!

Bir sonraki konunda inşallah güzel şeyler okuruz.
İnşallah..

Çok kıymetli sevgilin pardon kocan seni okutsun da görelim babanın haksızlığını olur mu?

Çok pişman olacaksın,bu günlerini babanın istemediğin bölüm bile olsa okula götürüp yazdırdığı günleri hatırlayıp çok üzüleceksin..geri dön..19yasinda ne evliliği yakma hayatını geri dön ablacim..çocukluğunu gençliğini okul hayatını geleceğini yakma!
Kesinlikle katılıyorum size.. insan evli bile olsa bı anne baba desteği ariyor iyi kötü gününde.evet baba biraz kati olabilir ama inanın olmasa boşluğu gerçekten doldurulamaz. İmkânınız varsa dönün o insan da zaten seviyorsa gerçekten sizi olumlu bir yol bulur...

Kesinlikle katılıyorum size.. insan evli bile olsa bı anne baba desteği ariyor iyi kötü gününde.evet baba biraz kati olabilir ama inanın olmasa boşluğu gerçekten doldurulamaz. İmkânınız varsa dönün o insan da zaten seviyorsa gerçekten sizi olumlu bir yol bulur...
Elbette ...yarın öbür gün bir kavgada ilk yapacağı şey ailesinden vurmak olacak..en yapmaz denilen adamı bile 5-10yil sonra başlıyor başına kakmaya..

Umarım bizi dinlerde döner,ben olsam ne olursa olsun kendimi affettirir okuluma babama, babamın evine koşa koşa uçarak giderdim..

Bence bir ay sonra pişmanım diye bir konu açacaksın, mesele bakire değilsem insan değilim meselesi değil. Ama anlayamaycak kadar toysun şuanda. Dönebilme imkanın varsa dön. Evlilik böyle bir şey değil. Olmamalı.

Iyi yapmışsın demek geldi icimden.......estağfurullah.

İnşallah eşin babamdan daha iyi bir adamdır.Hic pisman etmez seni.Babanda ben yanılmışım der.inşallah çok güzel olur herşey....

Sakın çocuk falan yapmayın okul bitmeden.

Yanlış yapmışın. Kaçarak evlendin okutacak mı o adam? 2 gün olmuş mutluyum diyorsun 2 yıl sonra gel konuşalım.

19 yasinda nasil evlilik düşünüyosunuz anlamiyorum.
neyse olan olmuş babani daha fazla üzme. hatali davranislari var ama kacman cok buyuk bir hata
insallah hep mutlu ol ve hiç pisman olma

egitimini sakin ihmal etme

Babanın çokta kötü bir insan olduğunu farz ederek yazıyorum. Buna rağmen suçlusun. Benim kardeşimde kaçtı şimdi ne halde. Sen kaçtığında annen baban ne hale geldi düşündün mü yada kardeşin. Seni kinamiyorum insanız hepimiz hata yaparız bundan sonra adımlarını daha dikkatli at . Açıktan neden yazıldın? Örgün eğitimi esin mi istemedi ailenin gönlünü al. Anne baba İnsana 50yaşında bile lazım. Insallah çok mutlu olursun..

Hata mı yaptım bilmiyorum ama hata yaptığımı düşünmüyorum 2 senedir birlikte sevgili olduğum adamla kaçtım . Ben 19 o 23 yaşında. Aklıma böyle bişey gelmezdi bile babam istediğim okula istediğim bölüme yollamadı üniversite de okursan oku okumazsan da okuma dedi tutulmayan bi bölüme yazdırdı beni erkek arkadaşımı öğrendikten sonra. Erkek arkadaşım doğulu .. Mardinli .. erkek arkadaşımı şimdi ki eşimi öğrendi Kürt dedi alevi dedi benim istediğimle evleneceksin dedi dövdü sövdü. Eşim konuşmaya gitti babamla onun yüzüne olumsuz konuşmamış eve geldi bir ton tantana yaptı. Ailesi tanışmak istiyor sadece tanışmak dedim onun anasını da s..m ailesini de dedi herşey birikti benim hakkımda kuzenime konuşmuş okulunu bitirsin diye ıyalıyorum onları çocuk askerliğini yapmış 4-5 sene beklemez ayrılırlar demiş daha neler neler . Kaçtım evlendim. Marifet değil belki çözüm de bu değildi ama babama kimler kimler dil döktü ne okul konusunda ne erkek arkadaş konusunda bi adım geriye adım atmadı 2 gün oldu nikahlanalı tüm aile büyüklerim babamın ailesi annemin ailesi tamam olmuş gelsinler tanışalım diyor babam hayır diyormuş kardeşime mesaj attırdı kızsa bakireyse gelsin diye .. Beynimden vurulmuşa döndüm. Ne yani bakire değilsem insan değilim bakireysem insan mıyım? Ben ne yapıcam nasıl orta yol bulucam kaçtığım gün yakın çok yakın bi akrabamıza gittik onlar bile bu adama böylesi müstehak dediler
Ah canım bu babalar yok mu... eşimin devresi de nişanlısını kaçırdı bize geldiler... kızın babası nişanlı kızının yüzüğünü atıcaktı sebep ne dersen kızın tlfnuna nişanlısından msj geliyormuş tlfnda konusuyolarmış. Sevgilisi değil nişanlısı bu sonuçta... küfğrler havada uçuşmuş kızını zaten tarlada çalıştırıyor... görücü usulü olsada 1 ayda ısınmışlar sevmişler istemiyosan en baştan olmaz deseydin gençler birbirlerine ısındıktan sonra bu işi bozacam deynce soluğu bizde aldılar. Pazartesi burda nikahları kıyılacak inşallah. Bilmiyorum mutlu olsunlar tek dileğim. Çocukta çok iyi kızda iyi birisi. Ama aileler baska çare bırakmıyor gerçekten.

Sana İyi yapmışsın aferinde diyemem, keşke yapmasaydın da diyemem. Keşke böyle olmasaydı diyebiliyorum. Evliliğime sıkı sıkıya sarıl artk senin ailen eşin... Rabbim mutlu etsin.

(İnsan insandır) baban Türkte ne olmuş yaptığı insanlığa sığdı mı? Hayır...

Back