kacarak evlendim. Esim, kaynanam, görümcem... Cok caresizim...

valla durum pek iç açıcı değil.herkes kendince haklı..eşinin ailesi için hazmedilemeyecek hatalar yapmışsın...kabullenmemeleri normal yani.eşin bocalıyor seni her ne kadar sevse de ne yardan geçiyor ne serden.adam napsın.sende gençken yaptığın hatanın bedelini çekiyorsun malesef ama mutlu bi yuva da hakkın..kısacası herkes için zor..bulunduğunuz yerden uzaklaşıp herkesi geride bırakırsanız ancak birbirinizi kazanırsınız..yoksa ailelerle zor..

çocuk asla erkeği eve bağlamaz.Çok yanlış bir düşünce .Aksine ters tepebilir Sakın ama sakın evliliği kurtarmak için bebek yapmayın. boşanmayı düşünmüyor musun peki hiç
bilmiyorum bazen aklimdan gecmiyor degil ama cok kararsizim

Kocana da söylesen bunu.En azından gözünü korkutsan bak eğer böyle devam edecekse evliliğimiz ben yokum boşanırım senden felan desen.Düzelir mi dersin ?

Söylüyorum bosan diyor iyi git diyorum nereye gideyim diyor

Hazmedemiyorsa evlenmeseymis o zaman abimiz.

Konu sahibesi, sen esinle konu bence, boyle evlilik olmaz, benimle olmayacaksan ahayti paylasmaacaksak ben bosanmak istiyorum de. Nereye gideyim demis, nereye giderse gitsin, at kadar herif, gitsin bir daire tutsun bir zahmet ille de anasinin eteginde yasamasi gerekmiyor. Ya adam olacaksin ya da gideceksin diyin derim.

çocuk sahibi olursan da terk eder seni bu adam. Babası resti çektiyse yürümez. Ailelerin gönlünü almaya bak. Yoksa yürümez.

3 sene flört, 2 sene aralık, 1.5 yıl evlilik kaç yaşında hamile kaldın yahu? :/ Evliliğin düzeleceğini sanmıyorum ben pek. İnsan gider ama her gece gece annesinin yanına gitmez. Altında da illaki bir şeyler vardır. Ve sen böyle bir durumda bebek istiyorum diyorsun. Oyuncak değil he o, küçük bir insan. Büyüdüğünde hesabını sorar sana haberin olsun.

Açık açık böyleysen boşanıyoruz dersin olur biter. Milletin tribini kaprisini çekmek zorunda değilsin.

Ciddi hatalar yapmışsınız hayatınız boyuncaa çok üzüldüm ama şuan o hatalardanda büyük bir hata yapmak istiyorsunuz oda çocuk yapmak. Sakın ama sakın asla çocuk yapmayın yoksa çok pişman olursunuz o çocuğunda hayatı kararır, bırakıp gitmek istersiniz çocuk var diye gidemezsinizde hayatınızı karartırsınız. Nolur bu konuda bana güvenin çok örnek biliyorum çocuk işleri düzene sokmaz dahada beter eder. Ben boşanmanız taraftarıyım açıkçası. Düzeltmek istiyorsanız çocuk düzeltmeye çalışın olmuyorsa boşanın..

Boyle bi evliligi surdurmek de yanlis karar degil mi ?!
Su anda en buyuk yanlisi kendine yapiyorsun maalesef

çocuk yuva kurtaermak için yapılmaz lütfen bu hataya düşmeyin yazık etmeyin günahına girmeyin sabilerin....düzelirse düzelir düzelmezse biter....

Hiç birşey için geç kalmış değilsin.

kendine yazık etmişin bide çocuk yapıp çocuguna yazık etme yapma yani sakın o adamı adam etmeden yapma çocuk felan baglamıo emin ol

Aileleri hice sayip evlenme cesaretini göstermisiniz, denemissiniz olmamis...Simdi yine cesaretli olun ve kendinize güzel,huzurlu bi yol cizin...Daha gencsiniz elbet kiymetinizi bilen biri cikar, hazir cocugunuzda yok....Cocuk hicbir zaman bi evliligi kurtarmak icin yapilmamali, zaten aksine iyi giden bi evliligi bile yiprata biliyor cocuk, kötü giden bi evliligi nasil kurtarsin...

olayın neresinden tutsan yanlış evlenmeden önce yaşadığın olay kaçarak evlenmen ve bu haldeyken çocuk düşünmen ruh halin iyi olmamalı

hem gün alıp hem de evlenmekten vazgeçen adamla evlenilmezdi. ailesiyle arasının bozulacağı korkusuyla zaten vazgeçmiş. şimdi de siz ailesiyle kötü olmasına sebep olduğunuz için içten içe sizle evlendiğine pişman ve sizden soğumuş bundan ötürü.

ayrılık eninde sonunda başınıza gelecek. o yüzden çocuk yapmayın.

inşallah hayatınız çok daha iyi olur.

Bosanmak istediginizi soyleyince esini nereye gideyim diyor siz de bosanmaktan vaz mi geciyorsunuz? bu cumleye hic cevap vermediniz mi¿

Her aksam ablayla.anneyle bir erkek ne yapar ki? Evliliginiz yoluna cok zor girer girse bile hep eziyetle yurur gibi...Cocuk yapmamaniz.gerektigini zaten herkes soylemis. Cocuk boyle disari meraklisi erkekleri eve baglamaz aksine fazla sorumliuluk getirdiginden daha da uzaklastirir.Cocuk fikrini simdilik rafa kaldirin

Birde soyle kendinize biraz guvenin.dik durun ne istediginize karar verin.kendinizi salip iyice dunyanizi karartmayin.evdende yapilabilen ugraslar isler var kendinize farkli ugraslar edinin.daha onnrasinda bir is bulursunuz.surekli evde durmak ayni seyleri dusunup kafada kurmak insani daha da bunaltir.

Bencillik bu, sırf kocan senle otursun diye çocuk yapacaksın ama adam yine eve gelmeyecek bu sefer çocuk mutsuz bir ailede büyüyecek..
Sen yanlış yapmışsın ailesine anlatmakda fazla dürüstlüğe gerek yok.
Sanırım senin ailen sana destek oluyor, oturup onlarla paylaş sıkıntını.
Eşine gelince sanırım bu evlilikten soğumuş, her gece çıkmanın en mantıklı açıklaması bu sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…