kacarak evlendim. Esim, kaynanam, görümcem... Cok caresizim...

Gorumceniz eşinize sakın cocuk yapmayın dediğine göre yakın zamanda sizi ayırma planları var. Bence uzulmeyın ayrılır kurtulursunuz. Çekilecek gibi degil cunku bu yasadıgınız, Allah sabır versin.

Canım sen eşinin ailesinin özel hayatını biliyor musun? Onlar da seninkini bilmek zorunda değillerdi. Eşin galiba ailesinden etkilenmeye başlıyor. Sakın çocuk yapma. Seni istemeyeni sen hiç isteme. Eğer boşanırsan lütfen sonraki ilişkilerinde bu kadar dürüst olma

Bence eşin seni seviyor ama iste erkek aklı dolduruşa geliyor yani su Ann çocuk falan düşünme derim vakti değil yani her şey bu durumdayken ama onlar yani eşinin ailesi nasil eşini etkiliyorsa sende surat yapmak yerine eve geldiğinde sicak davran kendine bağla gerekirse tatil plani yapin biraz uzaklasin

Oncelikle mevlam yardimcin olsun..
Mutsuz bi sekilde omur surmek coooooook zor....

Ben derimki hemen cocuk istemekte acele etmeyin.....

eşi

eşin sallantıda..
net tavrını koy ve yumuşama sakın..
senin iyi niyetini suistimal ediyor..
hatta Allah korusun aldatıyo bile olabilir..
hassas noktasını en iyi sen bilirsin, ona göre bir an önce tedbirini al..

eşin başta önceki hayatını ailesinden gizlemeyerek hatayı yapmış. sonrada 4 defa evlenmeden dönerek.. şimdi böyle yapması süpriz değil. onu pek değiştiremezsin sanıyorum ailesi hala seni istemiyor. seni ailesine ancak eşin kabullendirebilirdi ama o da bi çaba göstermemiş.

aynen yaa eşin evlnecek ailesi değil
aileler her zaman mükemmele yakın gelin damat isterler
sizin huyunuzu suyunuzu nereden bilecekler hemen yapıştırırlar yaftayı istemezler tabi
keşke anlatmasaymışsınız
neyse iş işten geçmiş de ya ikna edin taşının beraber oradan ya da boşanın açıkçası...
Ve bence siz de çalışmaya başlayın..

eşinin bilmesi tamam da ailesini ne ilgilendirir sonra da böyle olur işte, eşin senden sıkılmış ailesi kıymete binmiş sen de hala hamile kalmaya uğraşıyosun pes

Böyle evlilik olmaz boşan gururunu ve kendine sevgini kayıp etme , nediye bunları çekiyorsun anlamadım adamın seni sevdiği saydığı yok gitsin anasının eteklerinin altına artık orada saklanır mı ,yaşar mı
ne hali varsa görsün

seni aldatıyor olabilir mi
bir erkek hergün annesiyle hergün napar ya
bide akşam vakti
bunlar bu saatte görüşürlerken kp hiç mi görmüyor
bu adam bunlarla aynı evde yaşamıyor mu
bence işin için de başka bişey var
çocuk falanda yapma
hiç bir zaman çocuk evliligi kurtarmaz
benim evimdeki sorunlar çocugum dogduktan sonra oldu mesala

Senin yaşadıkların ve özel hayatın eşinden başka kimseyi ilgilendirmezdi yani gidip ailesine anlatmak oldukça mantıksız olmuş. Sonuçta ailesi ile evlenmiyorsun kocan seni öyle kabul ettiyse ailesine laf söylemek düşmez yani bilmeleri bile gerekmez.

Ah ah ne denilebilir ki?
Nereden bakarsan bak hata, yanlış. Sonuç mutsuz evlilik.
Güzelim 24 yaşındasın. Kocanı tekrar istiyorsan çocuk yapmayacaksın. Onun ve ailesinin huyuna suyuna gidip aranızı düzelticeksin artık ne kadar düzelebilirse.
İşe girmekle başla. Çocuk olayını bir süre rafa kaldır.
Kaçan kovalanır. Bırak biraz da o seni kaybetmekten korksun.
Zaten kaybedecek bişeyin kalmamış. Kocanı da kaybetsen emin ol, şuan içinde bulunduğun hayattan daha mutlu bir hayatın olur.

yerinde olsam bi saat beklemez bosardim ve sakin cocuk yapma pisman olursun.is bul calis kafan dagilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…