• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kaç Yaslarında Evlendiniz? Sadece Merak

alaracım canım bence akılın yaşla ilgisi yok çünkü akıl yaşta değil baştadır diye bilafvar insan sorumsuz oldumu 40 yaşında bile sorumsuzdur eşim 23 yaşında evlendi herşeyini çok düşünür benim her istediyimi yerine getirir şimdi eşim yeni daire yaptı taşıncağız daha27 yaşında dediyim gibi akıl yaşta deyil baştadır :)))))

Kızlar ben 21 yaşındayım , sözlüm 27 yaşında bu ekimde düğünümüz olucak inş. benim içinde yaşın genç diyorlar ama ben şöyle diyorum '' 5 yıl sonra doğru kişiyi bulacağımın ne garantisi var?''

Ses gelmiyorrr guclubacismile

nişanlımda bende 26 yaşındayız..
18 gün sonra evleniyoruz.
ikimizde üniversite eğitimi aldık,zaten 23 yaşına kadar o sürdü.
askerlik ,iş,güç ancak..
zaten yeni yeni olgunlaştığımı farkediyorum.

revindell bence doğru bi karar eğer üniv falan okumuyosan neyi bekliceksinki hayırlı olur inş senin adına cnm.

çok haklısın canım 5 yıl sonra garanti deyil yaşın hiç önemi yok önemli olan ince düşünceli olması:))

kişisine göre değişir ama hem olgunluk
hem gençliği doya doya yaşamak
hem sorumluluk almaya hazır olma acısından bence
kadın 24-28
erkek 25 29 yas arası ıdeal bence

ben 18 yaşında sözlendim eşim askere gitti dönene kar 20 yaşında evlendim

revindell bence doğru bi karar eğer üniv falan okumuyosan neyi bekliceksinki hayırlı olur inş senin adına cnm.

yok tatlım ben 5 yaşında ilkokula başladım, 16 yaşında üniversiteye kaydirigubbakcemile2 2 yıllık okudum 18 yaşında mezun oldum işte 2,5 senedir çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum aileme destek oldum sözüm vardı kendime annem babam emekli olmadan evlenmem diye.. Allah a çok şükür ikiside emekli oldu :Saruboceq: arabalarını aldık ee kardeşimde çalışıyor gözüm rahat evlenebilirim artık.. yaşım 21 ama hayata o kadar erken atıldım ki yaşadıklarım gördüklerim 30 yaşında bir kadın olgunluğuna getirdi beni :kahve: yani her şekilde evliliğe hazırım guclubacismile

çok haklısın canım 5 yıl sonra garanti deyil yaşın hiç önemi yok önemli olan ince düşünceli olması:))

karşındaki doğru insansa eminsen hayatında engel olabilicek püsüzler yoksa beklemenin gereği yok canım, bu benim hayatım ve ömrümün kalanını sevdiğim insanlar yaşamak istiyorum :1hug:

yok tatlım ben 5 yaşında ilkokula başladım, 16 yaşında üniversiteye kaydirigubbakcemile2 2 yıllık okudum 18 yaşında mezun oldum işte 2,5 senedir çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum aileme destek oldum sözüm vardı kendime annem babam emekli olmadan evlenmem diye.. Allah a çok şükür ikiside emekli oldu :Saruboceq: arabalarını aldık ee kardeşimde çalışıyor gözüm rahat evlenebilirim artık.. yaşım 21 ama hayata o kadar erken atıldım ki yaşadıklarım gördüklerim 30 yaşında bir kadın olgunluğuna getirdi beni :kahve: yani her şekilde evliliğe hazırım guclubacismile

ooo çok hızlısın şekerim maş.kendini hazır hissettikten sonra evlen tabi cnm anlattıklarına görede herşeyi gerçekleştirmişsin bişi kalmamışki:roflol:

Ben 29 yaşındayım.1,5 yıllık bir nişanlılık döneminden sonra,3 ay önce evlendim.Keşke eşimle daha önce tanışmış olsaydım da daha erken evlenme şansım olsaydı.Çünkü şu an yaşım 29 ve çocuk yapma vaktimin çoktan geldiğini düşünüyorum.Ama daha küçük evlenseydim,4-5 yıl çocuk yapmaz,eşimle başbaşa vakit geçirmek isterdim.Ama şimdi 4-5 yıl bekleme şansım yok maalesef.

22 yaşında evlendim sonra hemen çocuğumuz oldu. Şimdi keşke biraz daha geç evlenseydim ya da 4-5 yıl hayatımızı yaşasaydık demeden edemiyorum bazen:bbo:

delikafadulden ben kısmetse dolu dolu 25 yaşındayken evlenmiş olacağım ne erken ne geç

ayhh evt bencede off daha var ya sabredemiyorum hele su nişan söz hazırlıklarını okuyunca çok istiyorum bende 20 yasındayım sözlümle 4 yıldır birlikteyiz 4.yılımızdayız

bunu ben yazmısım gibi hissettim inanki bende 20ye dogru gidiorum ve sözlümle 3,yılımız.koca meraklısı gibi olmıyım ama bende sevgilime kavusmayı cok istiyorum.agustosta askerden gelicek nasipse.2011 yazına evlenelim mutlaka diyo.ama nasıl olucak bilmioyrum.aileler mutlaka yası sorun edicek.sizce aileme nezaman acmalıyım bu konuyuCADIARZU

22 yasındayım henuz ortada birşey yok ama 25i geçmeden evlenmek isterim acıkcası...

Back