O konuda dikkatli olun. Ben avukatım ve bir boşanma dosyamda çok sorun yaşadım. Sizin ki gibi durumdan dolayı, sperm donasyonu ile erkek çocuk sahibi oluyorlar ama yıllar geçtikçe koca çocuğa sinir olmaya başlıyor. İşte öz babasına benziyor , bana benzemiyor, çocuk yaramazlık yapınca bile ( aşırı yaramazlıklarda değil , yaşına uydun) genetik babasından geldiğini bu özelliklerin söyleyip duruyor.
En sonunda artık boşanmaya karar veriyorlar ama asıl olay orda başlıyor. Mallar hep adamın üzerine , karısına ve çocuğa mal vermek istemiyor. Kadını tehdit etti, gitti başkasından çocuk yaptı derim, boşanma davasında ortaya çıkarırım seni rezil ederim diye. Kadın mecbur duyulmasın diye , mal ve nafaka istemeden boşandı. 10 yıllık evlilkte edinilen mallar( araba , evler , tarlalar , altınlar ) hepsi adama kaldı.
Ben kadının avukatı idim, kadının ailesi geldi benim ağzımı aradı, neden hiçbir şey almadan boşanmayı kabul etti kızımız , nafaka istemedi diye. Ben bir şey diyemedim, kadının ailesinin de durumdan haberi yoktu.
Şimdi müvekkilim babası olmayan bir çocukla hem çalışıp hem çocuğa bakmaya çalışıyor. Oğlan babam niye gelmiyor , beni görmüyor diye ağlıyor.
Boşanmadan sonra öğrendik, adamın başka bir kadınla ilişkisi varmış ve şimdi 2 çocuklu kadınla evlendi ve o kadının kızlarına babalık yapıyor. Malların büyük kısmını da yeğenlerinin üzerine geçirmiş, oğlana mal kalmadın diye .