• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genetik bozukluluğu bakarmısınız😔

Arkadaşım içinde bulunduğun çok zor bir durum. Evlatlık istemem dediğinde kimsenin yargılamaması lazım maalesef herkes evlat edinmek için yeterli psikolojiye sahip olmayabilir. İsteyen her insanın çocuk sahibi olmak hakkıdır. Kim ne derse desin eğer böyle bir isteğin varsa, ben eşimle çocuk sahibi olmadan bir evlilik yürütemem diyorsan bunda da haklısın. İnan kimse için kolay bir şey değil yaşadığın. Boşanmak eğer senin için çözümse boşan. Ben senin yerine olsam evlatlık alırdım diyemiyorum çünkü böyle bir durumda olmanın ne hissettirdiğini bilemem. Bunu söylemek çok kolay ama başına gelince uygulamak ne kadar kolay, bilemem. Umarım bu sorunun çözümünü bulursunuz. Belki ameliyat ile sperm bulunur. Dualarım seninle.
teşekkürederim öncelikle evet çok zor boşanmak değilde en son çare sperm bankası onu kabul etmezse boşanmayı düşünürüm kabul edip etmemesi onun içinde zor ama son çaresi o oda bunu biliyo eşimi seviyorum ondan ayrılırsam çok fazla üzülürüm baba olamadığı için bidahada kimsede evlenmez aşırı derecede üzülüyorum kpcam çok merhametli iyi kalpli biri yalnız bırskmak istemiyorum inşallah kabuk eder bizde çevremize sölememeize gerek yok tüp be ek der geçeriz

O konuda dikkatli olun. Ben avukatım ve bir boşanma dosyamda çok sorun yaşadım. Sizin ki gibi durumdan dolayı, sperm donasyonu ile erkek çocuk sahibi oluyorlar ama yıllar geçtikçe koca çocuğa sinir olmaya başlıyor. İşte öz babasına benziyor , bana benzemiyor, çocuk yaramazlık yapınca bile ( aşırı yaramazlıklarda değil , yaşına uydun) genetik babasından geldiğini bu özelliklerin söyleyip duruyor.
En sonunda artık boşanmaya karar veriyorlar ama asıl olay orda başlıyor. Mallar hep adamın üzerine , karısına ve çocuğa mal vermek istemiyor. Kadını tehdit etti, gitti başkasından çocuk yaptı derim, boşanma davasında ortaya çıkarırım seni rezil ederim diye. Kadın mecbur duyulmasın diye , mal ve nafaka istemeden boşandı. 10 yıllık evlilkte edinilen mallar( araba , evler , tarlalar , altınlar ) hepsi adama kaldı.
Ben kadının avukatı idim, kadının ailesi geldi benim ağzımı aradı, neden hiçbir şey almadan boşanmayı kabul etti kızımız , nafaka istemedi diye. Ben bir şey diyemedim, kadının ailesinin de durumdan haberi yoktu.
Şimdi müvekkilim babası olmayan bir çocukla hem çalışıp hem çocuğa bakmaya çalışıyor. Oğlan babam niye gelmiyor , beni görmüyor diye ağlıyor.
Boşanmadan sonra öğrendik, adamın başka bir kadınla ilişkisi varmış ve şimdi 2 çocuklu kadınla evlendi ve o kadının kızlarına babalık yapıyor. Malların büyük kısmını da yeğenlerinin üzerine geçirmiş, oğlana mal kalmadın diye .
elhamdulillah çok şükürki doğru insana denk geldim ben onun için kabul ettim sperm bankasını benim içinde zor kolayca başkasıyla evlenip çocuk olabilir ama eşim için fedakarlık yapıcam böle şeyler düşüneceğini hiç sanmıyorum inşallah hayırlara denk gelelim🤲

teşekkürederim öncelikle evet çok zor boşanmak değilde en son çare sperm bankası onu kabul etmezse boşanmayı düşünürüm kabul edip etmemesi onun içinde zor ama son çaresi o oda bunu biliyo eşimi seviyorum ondan ayrılırsam çok fazla üzülürüm baba olamadığı için bidahada kimsede evlenmez aşırı derecede üzülüyorum kpcam çok merhametli iyi kalpli biri yalnız bırskmak istemiyorum inşallah kabuk eder bizde çevremize sölememeize gerek yok tüp be ek der geçeriz
inşallah sizin için en hayırlısı en güzeli neyse o olsun🙏🏻

elhamdulillah çok şükürki doğru insana denk geldim ben onun için kabul ettim sperm bankasını benim içinde zor kolayca başkasıyla evlenip çocuk olabilir ama eşim için fedakarlık yapıcam böle şeyler düşüneceğini hiç sanmıyorum inşallah hayırlara denk gelelim🤲
Benim müvekkilde , kocasının içinden çıkan canavara , öfkeye inanamamıştı. Ve kocasının isteği üzerine sperm donasyonu yapılmıştı. O doğan çocuğun , kocanızın genetiğini taşımadığı gerçeği olmadık zamanda, olmadık yerde yüzünüze çarpar.

Benim müvekkilde , kocasının içinden çıkan canavara , öfkeye inanamamıştı. Ve kocasının isteği üzerine sperm donasyonu yapılmıştı. O doğan çocuğun , kocanızın genetiğini taşımadığı gerçeği olmadık zamanda, olmadık yerde yüzünüze çarpar.
her erkek aynı değil ama böle ihtimalin olduğunu bende biliyorum hayırlısı ilk önce eşimle konulucam net cevap vermesini isticem ilerde bırakırsa bıraksın ben çocuğumada kendimede yeterim inşallah

çok geçmiş olsun bunun adı Klinefelter sendromu..Gebe kalırsanız bebeğinizde down sendromu vb durumların görülme olasılığı yüksek nerede yasıyosunız bılmıyorum ıyı bır tup bebek merkezıyle gorusebılırsınız bu konuyu
bu arada klieneflter sendromu 47xxy dir benim eşimin 46xx doğru olmayan bi bilgiyi keşke araştırıp söleseniz

Merhaba öncelikle ben 4 yıldırım evliyim 18 yaşımda evlendim hiç bir şekilde korunmadık çocuğumuz olmadı sonra bazı sorunlar çıktı eşimde genetik kromozom sorunları normalde 46xy olması gerekirken 46 xx gözüküyormuş doktorlar tüp bebek te normal yolla da imkansız denildi asla olmaz çocuk ben şuan 21 yaşındayım kimseye bişey söliyemiyorum napıcam nasıl bi yol izlenmem gerek bilmiyorum çok ağladım bu durumh öğrendikten sonra sperm sayısıda sıfırmış böle şeyler yaşayan varmı yardımcı olabileceğiniz 😔😔😔
De la chepella sendromu çok nadir görülen bir sendromdur çocuk sahibi olması mümkün değil malesef, tek çareniz sperm donasyonu:(

her erkek aynı değil ama böle ihtimalin olduğunu bende biliyorum hayırlısı ilk önce eşimle konulucam net cevap vermesini isticem ilerde bırakırsa bıraksın ben çocuğumada kendimede yeterim inşallah
Canım eğer eşinin içindede çocuk sevgisi varsa yani sırf senin için değil de kendisi de çocuk sahibi olmayı istiyorsa çok sıkıntı yaşanmaz ama sırf senin ısrarın ile bu işlere girişirse ileride sen de çok sıkıntı yaşarsın

Canım eğer eşinin içindede çocuk sevgisi varsa yani sırf senin için değil de kendisi de çocuk sahibi olmayı istiyorsa çok sıkıntı yaşanmaz ama sırf senin ısrarın ile bu işlere girişirse ileride sen de çok sıkıntı yaşarsın
bi yorumunda boşanırm dedi eşi için suan bulamıyorum ama adam ya boşanacak ya mecbur kabul edecek zor bi durum düşmanım yok ama rabbim düşmanıma yaşatmasın

yanlış okumus olamazmıyım peki neyini araştırayım ben bildiğim şeyi söyledim ? Neyse yorum yapmayacagım Allah şifa versn..
olabilir tabiki amakötü hissetirdi doktora sordum hayır dedi
hayıe çok fazla istiyor oda çok seviyor bebekleri çocuk hasreti var içinde kendisi sölüyor yoksa ben asla sölemezdim bile istemeseydi

bi yorumunda boşanırm dedi eşi için suan bulamıyorum ama adam ya boşanacak ya mecbur kabul edecek zor bi durum düşmanım yok ama rabbim düşmanıma yaşatmasın
mecburlukla ne alakası var kendisi için kararı ben ona senden boşanırım demiyorum dememde boşanmak istesem ona sölerdim ya çocuk ya boşanıcam die bi seçenek sunmadım imtihan bu herkes bi yerden mutlaka imtihan ediliyordur amin 🤲kimseye vermesin

Back