• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kaç Yaslarında Evlendiniz? Sadece Merak

22 yaşında evlendim,23 yaşında anne oldum,tam zamanında evlendim ve çok iyi bir seçim yaptım diye düşünüyorum,Allah razı olsun eşim hayal kırıklığına uğratmadı opuyorumnanaktan
İnsan kendini hazır hissettiği zaman evlenmeli,bu da herkese göre değişir tabiia.s
Çünkü evlilik eğer doğru insanı bulduysanız çok güzel ama karşılıklı özverilerle yürümeyi gerektiren meşakatli bir birlikteliktir.
Allah herkesi helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın,kadın içinde erkek içinde zor bir karardır evlilik kararıa.s

ben 23 yaşında evlendim, 27 yaşında boşandım. çevremde benim gibi 22-23 yaşında evlenip de boşanan çok insan var (kadın - erkek). bence yaş önemli, çünkü benim de eski eşimin de yaşlarımız o kadar küçük olmasaydı karşılıklı yaptığımız hataları yapmayabilirdik ve evliliğimiz bitmezdi. ayrıca doğru insan doğru insan denmiş hep de, boşanan insanlar da evlenirlerken yanlış insanlarla evlendiklerini düşünmüyorlar, bunu aklınızdan çıkarmayın.

sanırım 22 yaşında evleneceğim, seneye yani :dance:
sevgilimle nerdeyse 4 senelik bir beraberliğimiz var, evlenmek için de askerlik vb engeller olmadığına göre
beklemeye gerek yok
ama o olmasaydı 25ten önce evlenmeyi düşünmezdim herhalde

ben de 19 um bitti 1 hafta sonra yani yirmiye girer girmez evlendim.iyikide evlendim

18 yasinda evlendim ve almanyaya geldim 20 olmadan anne oldum :-))

19 yaşımda evlendim.25 yaşımda anne oldum.(Tedaviyle oldu)

Geçtiğimiz kasımda 27 yaşında evlendim, 4 yıl kadar da birlikteydik eşimle...

Koşullar ve kişiler hazır olduktan sonra yaş daha az öncelikli bence...

Herkese her yaşta mutluluklar...

23 yaşında... okulumu bitirdim, işime atandım öyle evlendim.

bende 23 yaşımda evlendim eşimde 23 yaşındaydı ama çok mutluyuz dediyiniz gibi insan evlenecek kişiyi iyi tanıyınca hiç te lile mutsuz olmuyorsun benim düşüncem öyle arkadaşlar ama kaynana yanında olmazsanız daha çok mutlu olursunuz ben kaynanamın yanındayım:)))))

evlilik sadece aşk meşk le giden bişey değil. hayatının diğer yarısını bulmak çok önemli ama yaştan önce insanların hayatlarında yapmak istedikleri başrmak istedikleri şeyleri yapmaları gerekiyor. işi gücü olmadan, ayakalarının üzerinde duramayan birinin evlenmiş olmasına inanamıyorum. o evlilikten, o evlilikte doğan çocuktan da ne hayır gelir bilmem artık. erken yaşlarda evlenenlerin çoğunun evlilikte yaşın önemi yok demesi de bir garip dicem ama işin gücün olmayınca kocaya boyun eğmekten yaptığının iyi bişey olduğunu düşünmekten başka çaresi kalmıyor sanırım insanın

bu arada erkek içinde kadın içinde evlenme ve boşanma yaş için 24,25- 29,30 yaşında bir yoğunluk olduğu konusunda bir araştırma yazısı okumuştum ne derece doğrudur bilemiyorum

Back