Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay cnm aynen 16 yasındam beri bende aynı kişiyleyim bizim 4.yılımız biz kendi aramızda yüzük taktık ailem falan bilior onun aileside biliyor istiyor ama benim ailemde askerlik olmadan nişan olmaz dior aslında bende askerlik olmadan nişan istemiyorum okuo o tecilli 2011 basında gidicek
bızım de aıleler bılıyor ama hem sevgılımle araları pek ıyı değıl, hem de yaşın küçük dıyolar.
ben de seneye üniden mezun olcam. o benden 5 yaş büyük bu sene askere gıdecektı tecıl ettırdı açık öğretıme kayıtlı ve kardeşı de askerde dıye.. ışte daha okulum bıtecek atanıcam o askere gıdecek, bıraz bırıkım yapıcaz aynı şehırde çalışıcaz.... vs. uzun mesele.........
:çok üzgünüm:
valla benmkide acıktan okuyor :) tecilli ve onun da abisi askerde die de bi yandan gitmk istemiyor..bu ne kader benzerliği cnm :) opuyorumnanaktan
24 yaşında evlendim..
ideal olduğunu düşünüyorum...
18 yaşımda evlendim eşime kaçtım bide opuyorumnanaktan
şekerler bende 18 de evlendim 19 da anne oldum dedim bu çocugu kaçırmamalı işsahibi düzgün,ahlaklı üstelikte çok yakışıklı benimde bazen herkes gibi pişmanlıklarım oldu çok erken evlendigimi düşünüyordum ama şimdi iyikide o yaşta evlenmişim diyorum şuan 27 yaşımdayım 8 yaşında bir oğlum var kimse benim annesi olduguma inanmıyo bile genç yaşta anne olmak çok çok güzel herkesede tavsiye ediyorum evliliği evlilik zor ama güzel yanları daha çok bence