• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kaç Yaslarında Evlendiniz? Sadece Merak

gnr

my
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
1.240
0
116
İstanbul
arkadaslar bazıları evlilik için belli bir yas koyar çok saçma bence ne düşünüyorsunuz

ınsan kendini hazır hissediyorsa o yaşta evlenmeli..
Yaş çok saçma bana görede..Ama isterdim daha erken evlenmeyi..
Şimdi 26 yaşındayım 18de evlenseydim 8 yaşında olurdu kızım..:asigim:Bu arada ben 22 de nişanlandım,23 de evlendim:1hug:

bende 20 yasındayım sözlüm askere gidicek gelicek tecilli 22 23 gibi evlenirim evt bencede yas çok önemli bazıları varda takık komik bence ne yası olgunlar ama kişiliksiz..bide erken anne olmak istiyorum evlilik güzeldir ya çok istiyorum aşkıma kavusmayı :utangac:

20 yaşında evlendim.. evliliğin yaşı yokk diğer yarını bulursan kaçırma önemli değil yaş...

ayhh evt bencede off daha var ya sabredemiyorum hele su nişan söz hazırlıklarını okuyunca çok istiyorum bende 20 yasındayım sözlümle 4 yıldır birlikteyiz 4.yılımızdayız

ben 20 ye varmadan evlendım arada pişmanlıklarım oldu ama eşimle alakalı değil kesinlikle hatta eşime baktıkca ıyıkı evlenmısım dıyorum ama işte bazen soyledım yanı bence cok öenmlı degıl takılmamak lazım eger ben oyle dusunseydım benı boyle sevecek baska bırını bulamazdım dıye dusunuyorum

ben 18 zimde evlendim 19zumda anne oldum bence evlilik için doğru insanı bulmak ünemli
doğru insanı bulunca yaşın çokta ünemi yok diye düşünüyorum

katılıyorum canım mutlulugunuz daim olur inşallah
biz şimdilik beklemedeyiz
su askerlik bi cıksın aradan, zaten babam da o an gelicek diye ölüo :( üzülüo çok
bide ben uzaklara gelin gidicem taaa ıspartaya :(

bence evlilikte yaşın önemi var
ve doğru insan diye bişeyde yok
şimdi mutluyken doğru insan diye düşündüğümüz
yarın aslında yanlış insan olduğunu yüzümüze
tokat gibi vuruverir yaş önemli ben 19 yaşında evlendim
pişmanmıyım çok şükürki hayır ama şartlar uygun olsaydı
biraz daha beklemeyi tercih ederdim yaş ilerledikçe insan olgunlaşıyor
ve daha doğru kararlar veriyor biraz daha geç evlenseydim daha iyi olurdu diye düşünüyorum

ilişki yoluna girdiğinde...

doğru insanla doğru zamanda evlenmeli. bunlardan iyice emin olmadan adımlar atılmamalı...

her iki tarafda kafasında kalbinde maddi manevi evlilğe hazır olmalı.

alakası yok yaşla kısmet ve doğru insandan emin olduktan sonra

çok küçük olmadıktan sonra olur

ben 18 yaşımda eşimle çıkmaya başladım askerlik il dışı görev derken 23 yaşında evlendik

Biyolojik olarak kadının gelişimi 22 de tamamlanır. 22 den önce evlenmek aslında henüz bir ergen olarak evlenmek demektir.
Bence 22 den sonra evlenmek çok daha mantıklı. 22 ila 27 yaş arasında yuva kurmak en güzeli.
Hem olgun hem genç oluyorsunuz...
Bizim ailede 22 den sonra evlenmeyi uygun görüyorlar...

:icecream:

bence evlilikte yaşın önemi var
ve doğru insan diye bişeyde yok
şimdi mutluyken doğru insan diye düşündüğümüz
yarın aslında yanlış insan olduğunu yüzümüze
tokat gibi vuruverir yaş önemli ben 19 yaşında evlendim
pişmanmıyım çok şükürki hayır ama şartlar uygun olsaydı
biraz daha beklemeyi tercih ederdim yaş ilerledikçe insan olgunlaşıyor
ve daha doğru kararlar veriyor biraz daha geç evlenseydim daha iyi olurdu diye düşünüyorum

Biyolojik olarak kadının gelişimi 22 de tamamlanır. 22 den önce evlenmek aslında henüz bir ergen olarak evlenmek demektir.
Bence 22 den sonra evlenmek çok daha mantıklı. 22 ila 27 yaş arasında yuva kurmak en güzeli.
Hem olgun hem genç oluyorsunuz...
Bizim ailede 22 den sonra evlenmeyi uygun görüyorlar...

:icecream:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisAynen katılıyorum bencede yaş önemli..
Bende 26 yaşında evlendim 25 yaşına kadar aklımdan bile geçmiyordu...

arkadaslar görüşlerinize saygı duyuyorum ama çok var yası olgunlasmıs olupta kendi hala ham olan bence bu işler kişilik meselesi...kişilik sahibi olmak ayrı bi erdemliktir bence herkesi öpüroum
he tabikide demiyorum 16 17 yasında evlensinler annelerimiz gibi yasa baktıgıda bi anlamda dogru olabiliyor...

en doğru yaş hayatınızı oturtuğunuza inandığınız yaştır, bu da değişebilir bir şey. benim ablam 17 yaşında liseyi bitirmiş 2 senelik bankacılık yüksekokul mezunu 19 unda işe başlamış 4 sene çalışıp şefligi de geldikten sonra 23 ünde evlendi , 23 bana göre erken bir yaştı çünkü ben 18 de liseyi bitirdim 1 sene hazırlık da dahil 5 sene sonra 23ünde anca üniversiteyi bitirdim, 2 sene master yaptım , oldum 25, 2 sene çalıştım 27 de nişanlandım 28 de anca evlenicem. ee 23 ü mü dogru 28 mi, ikisi de dogru, kosullara baglı bir sey yani. ama annem köy yerinde dogmus ilkokuldan sonra okul olmadıgından 16sında evlendirmisler, o dogru mu 1963 yılından bahsediyor olmama ragmen tamamen yanlıs.

29 yaşımın içindeydim evlendiğimde. Belki eşim karşıma çıksaydı 2-3 sene erken evlenmeyi isterdim, ama asla daha küçük değil. 21 yaşındaki benle 29 yaşındaki ben arasında öyle fark var ki. 20 yaşında üniversitede beğendiğim, hoşlandığım , benim olsun diye çılgınlar gibi gözyaşı döktüğüm adamlardan biriyle evlenseydim bugünkü aklımla çoktan boşanmış olurdum. Aceleye gerek yok.

ben de 19 yaşında nişanlandım
21 yaşında evlendim
hiç pişman değilim
3 yıllık evliyim

Back