kaç yaşınızda evlendiniz ? şimdiki düşünceniz olumlu yönleri olumsuz yönleri?

ayisiltisi

bıdıkkkk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
401
0
46
İstanbul
merhaba bayanlar:21: sizce ideal evlenme yaşı nedir ? neden? siz kaç yaşınızda evlendiniz iyi mi yaptınız yoksa şimdiki aklım olsa........ diyenlerdenmisiniz :10:
:89:evlenecek genç kızlara nasihatler seri.1:89:

ben 20 yaşında evlendim ama kesinlikle erken hele çocuk yapmak için çooooooooook erken ama ben şu an 22 yaşındayım ikisinide yaptım :)

ben evlenelı 3 ay oldu...memnunun yanı bayan için ideal yas dıye dusunuyorum ama evlenmenın yası yok kendını ne zaman hazır hissedersen o zaman.:32:

22 yaşında evlendim şuan 26 yaşındayım. Ama şimdiki aklım olsa 30 yaşından önce evlenmezdim.

Herkesin kendi tercihi tabi. Ben şuan 26 yaşındayım ama daha yeni bebek düşünüyoruz evlenir evlenmez düşünmedik. Ayrıca evliliğin sorumluluğu yükü çok agır her anlamda. Onun için ne kadar geç evlenrisen o kadar iyi. Çocuk içinde erken evlenmek saçma. Sürekli bişeyler için yıpratıyoruz kendimizi. Yok evlilik yok çocuk eee bizim canımız yokmu? Benim şuanda çevremdekilere tavsiye bu hayatınızı gençliğinizi yaşayın. Hiç bir yer baba evi kadar rahat olmaz.

Herkesin kendi tercihi tabi. Ben şuan 26 yaşındayım ama daha yeni bebek düşünüyoruz evlenir evlenmez düşünmedik. Ayrıca evliliğin sorumluluğu yükü çok agır her anlamda. Onun için ne kadar geç evlenrisen o kadar iyi. Çocuk içinde erken evlenmek saçma. Sürekli bişeyler için yıpratıyoruz kendimizi. Yok evlilik yok çocuk eee bizim canımız yokmu? Benim şuanda çevremdekilere tavsiye bu hayatınızı gençliğinizi yaşayın. Hiç bir yer baba evi kadar rahat olmaz.

:44: kimiside çok mutlu oluyor ama demekki her evlilikte degişiyor işte bole durumlarda ben çok korkuyorum acaba erkenmi daha diye ayy ne biliyim

:44: kimiside çok mutlu oluyor ama demekki her evlilikte degişiyor işte bole durumlarda ben çok korkuyorum acaba erkenmi daha diye ayy ne biliyim

Canım ben mutsuzummu dedim. Okuduklarının arasında varmı böyle bir kelime. Çok şükür bir sorunumuz yok. Ama babamın evinde olduğu kadar rahat değilim.
Herşey sen ilgilenmek zorundasın anlatabiliyormuyum. Sorumluluk çok fazla.

Canım ben mutsuzummu dedim. Okuduklarının arasında varmı böyle bir kelime. Çok şükür bir sorunumuz yok. Ama babamın evinde olduğu kadar rahat değilim.
Herşey sen ilgilenmek zorundasın anlatabiliyormuyum. Sorumluluk çok fazla.

tamam da nie bu agrasiflik :63: fikir yürütüyoruz heralde ne biliyim ben .peki o zamn canm saol.

Back