bende 4 yaşından berı gıyıyorum ufakken annemın ve komsuların topuklu ayakkabılarını gıyermısım (annemde ınce topuk gıyerdı ben onu gıyemedım henuz) ondan sonrada hep gıydım zaten ortaokuldan berı :)
28 oldum hala giymiyorum giyemiyorum sevmiyorum ,spor giyinmeyi seviyorum ben rahat olacak ayakkabı öyle yavaş yavaş yürümeyi de hiç sevmem ,topuklularla da malesef hızlı yürünmüyor
topuklu ayakkabı giyilmez mi yaa :) ben bayılırım her türlü ayakkabi giyerim ama zarif ayakkabılar vazgeçilmezimdir. bizi erkeklerden ayıran bir nesnedir topuklu ayakkabı :) ben varım diyorum DD
17.. türkiyede yollar bozuk malesef o yüzden gidicegim yere göre giymek zorunda kalıyorum. yokus olmamalı:) yoksa hiiiiiiçççççç cıkarmammm. kadınlar için en degerli icat:)
Topuklu ayakkabıyla pek aram yok spor ayakkabı ve düz sade ayakkabıları tercih ediyorum.
Ama topukluyu ilk ne zaman giydiğime gelirsek 22 yaşındayken nişanımda giydim ama asıl düğünde ödüm koptuydu ayağımda az da olsa topuklu ayakkabı ile merdivenlerden inip salona girerken ya merdivenden yuvarlanırsam diye korkmadım değil.
ilk 18 yaşımın sonlarına doğru giymiştim..
spor giymeyi sevdiğim için sade giyerim ama topuklu ayakkabıda bu sene 5 tane aldım ara ara giyiyoz işte herzaman giymem.rahat olcam bn :)yerine göree