Kaç yaşında topuklu ayakkabı giymeye başladınız?

• Konu Sahibi missfener19o7
Bu yaz başladım.Eylül'de 18 yaşında olucam.

18 yaşımda başladım topuklu pabuçları giymek en sevdiğim şeyyyy =)

14 yaşından beri özel günlerde giyiyordum şu an 16 yaşındayım çok sık olmasa da ara ara giyiyorum. Aslında hep giymeliyim mini mini bişeyim arkadaşlarımla aynı boyda olabilmek için topuklu şart

20 yaşındayım küçüklüğümden beri topukluya merakım vardır evde anneminkileri giyerdim çoğunun topuğunu kırmışımdır kısacası ben kendimi bildim bileli giyiyorum yaa ortaokul lise şimdi ünide ama gel sorun hala düzgün yürüdğüm söylenemez

19 yaşımdayım ve henüz sadece bir kere giydim. mezuniyet töreninde. daha uzun seneler de giymem herhalde pek sevmiyorum. boyum 1.58 ama giymem yine de converse forever

19 yaşımdayım ve henüz sadece bir kere giydim. mezuniyet töreninde. daha uzun seneler de giymem herhalde pek sevmiyorum. boyum 1.58 ama giymem yine de converse forever

16 yaşındayım 15 yaşında başLadım giymeye çok tatLıLar ya çok seviyorum topukLu ayakkabıyı heLe pLatform

kendimi bildim bileli giyiyorum. vallahi maraton bile koşarım

çok severim giymeyi 14 15 yaslarında baslamıstım ama artık giyemiyorum çünkü sevgilimden uzun oluyorum

14 yaşımdayım ve özel günlerde giyiyorum topuklu ayakkabıyı
birkaç yıl içinde sürekli giymeye başlayacağım çünkü topuklularla gerçekten rahatım ve çok güzel yürüyebiliyorum

Özel günleri saymazsak 17-18 yaşımda başlamıştım .. çok seviyorum giymeyii

ben de 19 yaşımda ufaktan günlük hayatta kullanmaya başladım :) biraz geç oldu benim:)

20
ama özel günlerde ya da moduma göre kullanıyorum..benide çok rahatsız ediyor aslında.

15-16 yaşından beri sanırım
Erken başladım fakat görünüşüm elverdiği için
Çocuk simalı olup topuklu giyenlere yakıştırmıyorum

19 yaşındayım daha başlamadımbir kere mezuniyette giydim ama heves ediyorum üni.ye gidince (umarım) seneye giymeye başlarım. ama arada bir topuksuz ayakkabılar daha hoş geliyor.

edit: zaten cevap yazmışım ben eskiden, geç farkettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…