14 yaşından beri özel günlerde giyiyordum şu an 16 yaşındayım çok sık olmasa da ara ara giyiyorum. Aslında hep giymeliyim mini mini bişeyim arkadaşlarımla aynı boyda olabilmek için topuklu şart
20 yaşındayım küçüklüğümden beri topukluya merakım vardır evde anneminkileri giyerdim çoğunun topuğunu kırmışımdır kısacası ben kendimi bildim bileli giyiyorum yaa ortaokul lise şimdi ünide ama gel sorun hala düzgün yürüdğüm söylenemez
19 yaşımdayım ve henüz sadece bir kere giydim. mezuniyet töreninde. daha uzun seneler de giymem herhalde pek sevmiyorum. boyum 1.58 ama giymem yine de converse forever
19 yaşımdayım ve henüz sadece bir kere giydim. mezuniyet töreninde. daha uzun seneler de giymem herhalde pek sevmiyorum. boyum 1.58 ama giymem yine de converse forever
14 yaşımdayım ve özel günlerde giyiyorum topuklu ayakkabıyı
birkaç yıl içinde sürekli giymeye başlayacağım çünkü topuklularla gerçekten rahatım ve çok güzel yürüyebiliyorum
19 yaşındayım daha başlamadımbir kere mezuniyette giydim ama heves ediyorum üni.ye gidince (umarım) seneye giymeye başlarım. ama arada bir topuksuz ayakkabılar daha hoş geliyor.
edit: zaten cevap yazmışım ben eskiden, geç farkettim