Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

olabilir. 26 dan sonra durdu baya çarpmadı hiç. o sayıda kaldı.. benim tanıdıklara yaptıklarımın hepsi doğru yaşları çıktı. ama önemli olan benimkinin tutup tutamayacağı :)
bakalım görcez

Hayırlısı olsun canım :)

ilk defa gördüm bi hevesle yapayım dedim iki yüzükle denedim ikiside sallandı sallandı çarpmadan durdu :44::44:

arkadaşlar bende yüzük yok nasıl bulabilirim bilmiyorum ama birinizde varsa bana bakar mısınız lütfen :KK43: çok sıkıntılıyım sevgilimden ayrıldım bilmiyorum onunla evlenecek miyim. umarım inşaAllah doğrudur, doğru çıkar. ismim oturduğum yer falan gerekli mi bilmiyorum ama doğru çıksın istiyorum o yüzden söylüyorum. daha gencim 18 yaşındayım belki düşünülecek konular değil bunlar daha da çok sıkıntılıyım işte... lütfen bana da bakın :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben bunu yapıcam ama yuzuk kendı kendıne nasıl sallanıyo onu anlamıyorum bı turlu kızlar yapan varsa yazabılırımı lutfennn:KK16::KK16::KK16:

pekı yaparken bı dua falan okudumu acaba??yanı yuzuk nasıl kendı kendıne sallanıyo onu anlamadım rıca etsem nasıl yaptıgını sorabılırmısın lutfen:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

pekı yaparken bı dua falan okudumu acaba??yanı yuzuk nasıl kendı kendıne sallanıyo onu anlamadım rıca etsem nasıl yaptıgını sorabılırmısın lutfen:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ben mi safım yoksa çok mu uykum var hiç anlamadım nasıl yapılıyor ? :26:

ben kendi saçımdan 1 tel verdim. annem in nişan alyansını ona bağladık geniş bi su bardağının yarısına kadar su koydu. saça bağladığımız alyansı tam ortasında tuttu onun ve ben içimden Dua ettim. vurmaya başlıyo zaten sonlara doğru yavaşladığında anlıyosunuz zaten duracağını bi de hangi yaşta çok takılıyo vurmuyosa o yaşta b boşluk bi başkasını fazlasıyla sevmişsiniz demek oluyomuş.. Yardımcı olmuşumdur umarım :)

ben kendi saçımdan 1 tel verdim. annem in nişan alyansını ona bağladık geniş bi su bardağının yarısına kadar su koydu. saça bağladığımız alyansı tam ortasında tuttu onun ve ben içimden Dua ettim. vurmaya başlıyo zaten sonlara doğru yavaşladığında anlıyosunuz zaten duracağını bi de hangi yaşta çok takılıyo vurmuyosa o yaşta b boşluk bi başkasını fazlasıyla sevmişsiniz demek oluyomuş.. Yardımcı olmuşumdur umarım :)

yanı canım yuzuk kendı kendıne sallanmaya baslıyo dımı bız herhangı bısey yapmıyoruz?? bırde sen ne soyleyerek dua ettın?? kusura bakma cok soru sordum ama bende bakmak ıstıyorum kendıme:KK16::KK16::KK16::KK16:

yanı canım yuzuk kendı kendıne sallanmaya baslıyo dımı bız herhangı bısey yapmıyoruz?? bırde sen ne soyleyerek dua ettın?? kusura bakma cok soru sordum ama bende bakmak ıstıyorum kendıme:KK16::KK16::KK16::KK16:

yok hayır canım yapmıyosunuz ben içimden 3 kulhü 1 elham okudum. Sonlara durmasına yakın arkadaşım 1 kez daha okumamı istedi bitince söyledim o da kaç çıktığını söyledi :)

Bir de devamlı okumaya devam ettim arkadaşım son kez oku diyene kadar sonuncu bitince söyledim :))

X