Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

niye alınayım ki....doğru söze ne denir opuyorumnanaktan

evlilikten soğumuşsun ama ben senin için güzel bi evlilik insanı gençleştiren bi koca dileyeyim diyorum :))))

saol tatlım aminnnn:Saruboceq:yıllar geçtikçe güzelleşeyim:) ağlamıyım ama artık ben yaaaa:çok üzgünüm:

saol tatlım aminnnn:Saruboceq:yıllar geçtikçe güzelleşeyim:) ağlamıyım ama artık ben yaaaa:çok üzgünüm:

dileyeceğim gerçekten...

ağlama yüreğin de gençleşsin bedenin de....

yıllar sana torpil geçsin opuyorumnanaktan

ben şimdi gidip kocamı özleyeyim biraz daha...Tayin başvurusu yapmak için Rize'ye gönderdim yolda şimdi...:KK43:(( tek başıma nasıl uyuyacaksam...

Son düzenleme:
dileyeceğim gerçekten...

ağlama yüreğin de gençleşsin bedenin de....

yıllar sana torpil geçsin opuyorumnanaktan

ben şimdi gidip kocamı özleyeyim biraz daha...Tayin başvurusu yapmak için Rize'ye gönderdim yolda şimdi...:KK43:(( tek başıma nasıl uyuyacaksam...

kız yıkıldımm ya bugün meraktab varya uyanır uyanmaz baktım o faldan ilk önce 26 yaş çıktı dedim hmm demek 4 yıl kalmış iyiymiş bende onu istiyodum falan neyse sonra merak ettim tekrar bakim dedim onda da 45 çıktı ya demek ki evde kaldım benakannehirdelikafadulden

ben daha öncede yapmıştım okuyunca tekrar denemek istedim yine 23 çıktı 2 senem var erkek arkadaşımla planlarımızda 2 sene sonraya hayırlısı olsun bakalım =))

ilk yaptıgımda 45 cıktı ikinci yaptıgımda 25 cıktı ilginç bir fal:dance:

genelde teyzemin yaptığı meşhur bebek falı... bizimkilerde eğer yüzük dönerse kız sallanırsa erkek diyorlardı herhalde... haaa bi de durursa o zaman çocuk sayısı da duruyo....

kimi rivayete göre tutuyor bakalım bende de 2 tane çıkmıştı Allahım nasip ederse...

biz çok yaptık bu falı anneme de yaptık doğru çıktı yengemde de doğru çıktı
ahan da böle kaldık :1shok:

genelde teyzemin yaptığı meşhur bebek falı... bizimkilerde eğer yüzük dönerse kız sallanırsa erkek diyorlardı herhalde... haaa bi de durursa o zaman çocuk sayısı da duruyo....

kimi rivayete göre tutuyor bakalım bende de 2 tane çıkmıştı Allahım nasip ederse...

peki hangisinde evlendin ilk çıkandamı son çıkanda mı adasım zemuszemus

ben 45 ten sonrasını saymadım...ya yapamadım ya benim imkansızz:a015:
face de bakmıştım ölüme 5 kala evleniceksin çıkmıştıohaoldumsmile
boshayallersmile

yaptım 24 çıktı,zaten 24üm,okuyorum,benimle evlencek biri de yok piyasada bilemiyorum :S evde kaldım hatırlattığınız iyi oldu :))

evlenmeden önce yaptım evlilik yaşı doğru çıktı.bebek cinsiyetide doğru çıktı hatta ilk bebeğim ne ikinci bebeğim ne farklı farklı döndü karnımın üstünde.ikinciyi merak ediyodum dairesel döndü arkadaşlar kız dedi.kızım oldu gerçektende.eğlencesine yapın derimkaydirigubbakcemile2

X