Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

gördüğünüz vakit bende rica etsem sizden :)

sendede 26 cıktı. ama ben buna inanmıyorum artık çünkü dün bu sitede duayı söyleyen kişi dediki evlilerdede bakınca kaç yasında evlendilerse o kadar cıkıyo annem 18 de evlenmiş bakıyorum 25 cıkıyo :) yani uydurmasyon oldugunu düşünüyorum artık bu yüzden .bence sizde inanmayın.

teşekkürler :) merak işte, tabi kaptırmamak lazım :) yaşayıp görcez..

bana da bakabilir misiniz

tatlım sende 25 cıktı ama dediğim gibi böyle bişeye inanmıyorum artık bendede sürekli 27 cıkması tesaduf sanırım birde bı arkadasım hep yapıyodu kıza hep 24 cıkıyodu 22 sınde evlendı.dün konustum daha arkadasımla senin falı yaptım böyle cıktı dedım banada hep böyle cıkıyodu o ınandırıcı degıl ıstıhare yap en guzelı ben öyle yapmıstım dedi.bende denıycem aama onuda ruyada görmek zor ya kısmet artık :)

biz zamanında üni.de okurken kızlarla yapmıştık yaş 24 çıkmıştı . Böyle şeylere pek inanmam ben ama şaka gibi 24 yaşında de evlendim

Bende taşsız yazısız sade yüzük yok rica etsem biri bana bakabilirmi?

Vay be istihare yapmış ve çıkmış kiml evleneceği öyle mi
nasıl yapıyomuş anlatsın sana da sen de bize çıtlat

Vay be istihare yapmış ve çıkmış kiml evleneceği öyle mi
nasıl yapıyomuş anlatsın sana da sen de bize çıtlat

sormazmıyım hiç hemen nasıl yapıyosun dedım bu gullu kıtaplar varya ıcınde yasın tebareke fılan var dedı onların içinde istihare duası var dedı ıkı rekat namazdan sonra onu okuyup allahım bana evlencegım kısıyı ruyamda göster dıyosun dedı ben öyle yaptım ılk gece görmedım 2.gecede görmedım 3. gece gördum dedi.bnde denemedım daha .korkuyorumda denemeye ama :)

Şaka mı yapıyosunBenim bildiğim istihare iki karar arasında kalındığında hangisi daha hayırlı diye yapılan bir namazdır:2:
Daha hiç duymadım evleneceğin kişiyi görmek için yapılan bi namaz var diye

hayır saka yapmıyorum bana arkadasımın söylediğini paylaştım sadece.o bu sekılde görmüş ve evlenmiş bana anlattı bende burda söylemek istedim belki başkasıda uygulamak ister diye kendim denemedim henüz.arkadasım ıstıhareyle görmüş.niyet önemli sonucta o böyle görmek niyetıyle uyudugu için belkıde ıstıhre duasınıda yapınca rüyası gercek oldu.allah bilir.isteyen yapar istemeyen yapmaz tabikide ama yüzük falına inanmaktansa istihare bana daha mantıklı geldi diye yazmak istedim.ben böyle seyler denedıgımde nedense uyuyamıyorum o yuzden denemeye korkuyorum acıkcası.

Öyleyse varya şimdi çok heyecanlaıdm valla
Hemen yarın uyguluyorum,umarım çıkar
Haberleşiriz kızlar

Yüzük falına ilk başta inanmadım, bir arkadaşımla zaman geçsin diye yaptık. daha sonra hadi tekrar dedik bakalım yine aynı sayılar mı çıkacak, üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti, yaptığımızda hala aynı sayılar çıkıyor. açıkçası ürkütücü biraz.

bir bilen bana da yapabilir mi? daha önce baktırmıştım 25den 28e kadar hepsi çıktı denemek istiyorum tekrar fakat ben hareket ettiremedim bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…