- 28 Ocak 2013
- 44
- 0
Biz buna daha farklı bakıyoruz bardağa 3 ihlas 1 fatiha okuyup 3 kere üfleyince :)
bende bunu denemiştim öyle eglence emaclı 27 cıkmıstı suandada 27 yasımdayım hazıranda gırdım.ama duayla denenınce sonuc ne cıkıcak merak edıyorum nasıl yapın duayla.önce bardaga okudun öylemı yuzugu sallandrdın .anlatırmısın.ben yaptıktan sonra yuzuk yere dştü kırıldı :) bı daha duayla yapmak ıstıyorum bıde öyle denıycem.
bardağın içine 3 ihlas 1 fatiha okuyup 3 kere üfleniyor sonra sonra yüzüğe ip geçiriyon sallandırıyosun kaç kere çarparsa işte inanamamak lazım tabi yinede haber verirsin bakınca :)
baktın mı?duayla yapıldıgı için belki allah gösteriyodur gibi düşünmek istiyorum su dk yapıyorum bı 10 dkya yazıcam sonucu :)
baktın mı?
haber verirsin artık olursa :) aklında biri varsa onu düşünüpte bak istersenevet yıne 27 cıktı hazıranda 27 ye gırdım gıdıcıyım ınsallah o zaman bu sene :)sevdıgımle olsa bari.
haber verirsin artık olursa :) aklında biri varsa onu düşünüpte bak istersen
duayla yapıldıgı için belki allah gösteriyodur gibi düşünmek istiyorum su dk yapıyorum bı 10 dkya yazıcam sonucu :)
bak bakolursa söylerim tabi .aklımda biri var aslında ama onla bıraz zor gibi ya bide onu düşünerek bakim bari :)
bak bakkısmet bu işler
Benim için de yapar mısın rica etsem?
Ben kendime baktım ama başka biri baksa daha iyi olur belki diye düşünüyorum.