Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

aaay sinir oldum ya birinde 2 çıktı birinde 8 :)) beni kesin beşik kertmesi falan ayağına verdiler küçükken :)

kızlar bakan varsa bana da bakabilir mi ya beceremedim :))

bu konu başlığını açmadan hemen önce yaptım bunu 24 çıkmıştı şuan yine yaptım ve yine 24 çıktı heyecan yaptım :)))

ay bende bunu biliyorum :)
ablama felan baktım arkadasına ,anneme tam tuttu onların kii
bana 23 çıktı.
17 yaşındayım daha . :)

yaa tam 5 kez yaptım 23 çıktı 22 yaşındayım ve büyük konuşmamak gerekirse okulum biter bitmez öyle bir salaklık yapacak değilim sallamasyon bence

Biz buna daha farklı bakıyoruz bardağa 3 ihlas 1 fatiha okuyup 3 kere üfleyince :)

bende bunu denemiştim öyle eglence emaclı 27 cıkmıstı suandada 27 yasımdayım hazıranda gırdım.ama duayla denenınce sonuc ne cıkıcak merak edıyorum nasıl yapın duayla.önce bardaga okudun öylemı yuzugu sallandrdın .anlatırmısın.ben yaptıktan sonra yuzuk yere dştü kırıldı :) bı daha duayla yapmak ıstıyorum bıde öyle denıycem.

bardağın içine 3 ihlas 1 fatiha okuyup 3 kere üfleniyor sonra sonra yüzüğe ip geçiriyon sallandırıyosun kaç kere çarparsa işte inanamamak lazım tabi yinede haber verirsin bakınca :)

bardağın içine 3 ihlas 1 fatiha okuyup 3 kere üfleniyor sonra sonra yüzüğe ip geçiriyon sallandırıyosun kaç kere çarparsa işte inanamamak lazım tabi yinede haber verirsin bakınca :)

duayla yapıldıgı için belki allah gösteriyodur gibi düşünmek istiyorum su dk yapıyorum bı 10 dkya yazıcam sonucu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…