Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fizik kurali fal da olmus amaniiin
Ayy benim falımın başlığı açılmış
Ben bu fala baktığımda hep çıkıyor. Daha önce bir arkadaşa baktım o zaman üniversite 1. sınıftaydı. 2 sene sonra evlenecekti fala göre. Hatta hep beraber güldük yok artık diye. Ama bu sene 3. sınıf bitiyor ve şu an nişanlı yazın düğünleri olacak. Bir arkadaşıma daha baktım. Nişanlıydı ve evlenmelerine 3 ay vardı. Benim baktığım fala göre 1 sene vardı. Herşeyleri hazırdı hatta ama gecikti onlar da bu sene evlenebiliyorlar.
Kendime de baktım defalarca, ve insanlara da baktırdım benim falıma göre de 1 senem var göreceğiz bakalım
Hatta isteyen olursa bakabilirim
26 cıktı o cın cın seslerı o kadar özenlı saydım ki her cın bi sene sonucta :)
bugün kuzenlerime yaptım bunu evli olanların evlendiği tarih doğru çıktıı yanlız ben yapınca vuruyo hep kuzenlerim yapınca yüzük yerinde duruyo sadece 4 kişi denedi dördünde de hiç sallanmadı bende inanın hiç öyel bilerek sallamadım sabit tuttum ama çok yoğunlaştım inanın çok ürktüm yaptım hep aynı sayı çıktı :26::26::26:
canım ya bana da bakar mısın lütfen :18:
Heaa tamam o zaman. 23 çıktı da.
Dedim acaba 23ten büyük mü? Büyükse bir daha bakayım.
O yüzden sormuştum.
Ayy benim falımın başlığı açılmış
Ben bu fala baktığımda hep çıkıyor. Daha önce bir arkadaşa baktım o zaman üniversite 1. sınıftaydı. 2 sene sonra evlenecekti fala göre. Hatta hep beraber güldük yok artık diye. Ama bu sene 3. sınıf bitiyor ve şu an nişanlı yazın düğünleri olacak. Bir arkadaşıma daha baktım. Nişanlıydı ve evlenmelerine 3 ay vardı. Benim baktığım fala göre 1 sene vardı. Herşeyleri hazırdı hatta ama gecikti onlar da bu sene evlenebiliyorlar.
Kendime de baktım defalarca, ve insanlara da baktırdım benim falıma göre de 1 senem var göreceğiz bakalım
Hatta isteyen olursa bakabilirim
boş işmiş 27 oldum hala tık yok :)