- 21 Haziran 2013
- 82
- 0
inş. hayırlısıyla gönlünün istediği olur :)))sanırım onunla evlencem allahım inşallah dua edin bana yıne 27 cıktı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş. hayırlısıyla gönlünün istediği olur :)))sanırım onunla evlencem allahım inşallah dua edin bana yıne 27 cıktı :)
inş. hayırlısıyla gönlünün istediği olur :)))
Benim için de yapar mısın rica etsem?
Ben kendime baktım ama başka biri baksa daha iyi olur belki diye düşünüyorum.
yalnız bide bişey dicem adını soyadını bilmediğin tanımadığın birine bakınca oluyormu bilmiyorum yani normaldede inanmamak lazımda26 cıktı o cın cın seslerı o kadar özenlı saydım ki her cın bi sene sonucta :)
26 cıktı o cın cın seslerı o kadar özenlı saydım ki her cın bi sene sonucta :)
anneni falan düşünerek onada bakabilirsin
çok saol inşallah gönlümdeki olurda anneme bakamam o evli 3 cocugu var 4. cocugu olmasn ınsallah yeter bu kadar :)
bilmemki oluyomu ben o bardaga okurkenkı kısma allahım nıyetım ınternetten rıca eden kişi için dedim nikini söyledim ona göre kaç yasında evlencekse o kadar carpsın dedım yuzuk.böyle oldu fala inanma falsız kalma bi umut mutlu oluyo ınsan yıne :)yalnız bide bişey dicem adını soyadını bilmediğin tanımadığın birine bakınca oluyormu bilmiyorum yani normaldede inanmamak lazımda
yok ondan demedim mesela evli insanlara bakıncada evlendikleri yaş çıkıyo ondan
yarın denerım bı artık cıkcam sımdı bırazdan.
Benim için de yapar msıın rica etsemyarın denerım bı artık cıkcam sımdı bırazdan.
Benim için de yapar msıın rica etsem
Hiç denemedim:26:
Çok teşekkür ederimmmtam cıkıyodum msjını gördum hadı yapıp gideyım bekletmeyım dedım hemen yapıyorum :)
Benim için de yapar msıın rica etsem
Hiç denemedim:26:
Enee koskoca 9 sene var önümde,evde kaldım desene29 cıktı kaç yasındasın bılmıyorum ama ınsallah yakındır.
Enee koskoca 9 sene var önümde,evde kaldım desene
Şaka bi yana ben sürekli söylerim bunu 30 yaşından önce evlenmiycem diye
29 iyiymiş,çokm teşekkür ederim canım benim
Sen de bendensin desene Yaşasın 25 ve sonrası evliliklerebnde hep söylerim evlilikte ideal yas 25 ve sonrası diye :) hayırlısı olsun herkes ıcın ınsallah gec olsada guc olmasın dıyorum artık hersey ıcın.
bnde hep söylerim evlilikte ideal yas 25 ve sonrası diye :) hayırlısı olsun herkes ıcın ınsallah gec olsada guc olmasın dıyorum artık hersey ıcın.